Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Mark Kouwenhoven | 2 mei 2022
10


Vlotte reactie, kundig personeel

Super fijne winkel met kundig personeel. Altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Het assortiment is erg ruim op vrijwel ieder gebied. Levering bij bestelling is razendsnel. Kortom, een super fijne winkel!

Anoniem | 1 mei 2022
9


Zeer vriendelijk contact gehad met de klantenservice, zeer snelle levering. Fijne ervaring!

Jessica van doorn | 1 mei 2022
10


Top winkel

Snel verstuurd, Alleen verkeerde vervoersbedrijf die weekenden niet levert.

Anoniem | 29 april 2022
10


Prettig te woord gestaan, snelle levering

Anoniem | 25 april 2022
10


Zeer goed geholpen

Online 2 hengels besteld was er maar 1 op voorraad ik ben netjes gebeld hoe dit op te lossen . Na overleg is alles goed verpakt naar mij toe gekomen.ik ben en met de hengel en met de afwikkeling zeer tevreden..

Anoniem | 23 april 2022
10


alles goed geregeld

Jo | 23 april 2022
10


Alles naar wens en netjes geleverd .Zeer tevreden

Ronckers | 20 april 2022
9


Goede service

Goede service en snelle levering. Top !!!

Yvonne | 20 april 2022
10


Fijne betrouwbare winkel

Overzichtelijke website. Goed prijzen. Mijn bestelling werd geleverd zoals afgesproken. Deze winkel ga ik vaker bezoeken.

Lina De Brouwer | 20 april 2022
10


Snelle service

Anoniem | 19 april 2022
9


Levering

Als het product op voorraad is, dan wordt er ook snel geleverd.

Gerdien | 19 april 2022
9


prima

alles naar wens

Anoniem | 18 april 2022
8


Snelle service dank jullie wel

Nelleke | 16 april 2022
10


Gewoon top

Bestelling geplaatst en snel en goed afgeleverd

Anoniem | 15 april 2022
9


Snelle afhandeling na fabricage fout

Ik heb een bench besteld bij DierenwinkelXL. Deze bleek helaas een fabricage fout te hebben. Na dit gemeld te hebben bij de klantenservice werd er direct een nieuwe bench gecontroleerd en verstuurd. Een dag later had ik de nieuwe bench al in huis. Tijdens dit hele proces was er super prettige communicatie. Ik werd heel netjes op de hoogte gehouden en kreeg zelfs foto's dat ze een andere bench voor me aan het controleren waren op eventueel eenzelfde fabricage fout. Heel blij met de service van dit bedrijf!

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?