Uw winkelmand 0

Hondenvoeding

296 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kiezen uit diverse soorten hondenvoer. Wij verkopen merken als Royal Canin, Prins, Biofood, Beyond, ECOStyle, ProPlan en Bikkel. Ook hondenvoer op basis van insectenmeel (Bugs for Pets) is bij ons te krijgen. Wij verkopen vier verschillende vormen hondenvoer: natvoer, droogvoer, diepvriesvoer en speciaalvoer (zoals gluten en graanvrije voeding en Dieetvoeding).

Op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. Let op! Dit is alleen in de winkel in Hengelo verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd. Besteld u diepvriesvoer en wilt u graag dat we het afsturen? Dan nemen we contact met u op over de verzending, dit is uw eigen risico.

sorteren
Merk
meerminder
Type
meerminder
Leeftijd
meerminder


Royal Canin - Medium - Digestive Care 15 kg
Royal Canin - Medium - Digestive Care
Acana - Heritage Puppy Small Breed 340gr.
Acana - Heritage Puppy Small Breed
Royal Canin - Cocker Adult 25 3 KG
Royal Canin - Cocker Adult 25
Royal Canin - Golden Retriever Junior 29
Royal Canin - Golden Retriever Junior 29
Orijen - Senior Dog
Orijen - Senior Dog
Carnibest Hond Diabetes 1kg
Carnibest Hond Diabetes
Royal Canin - Jack Russel Adult 1.5 KG
Royal Canin - Jack Russel Adult
Energique Hond Vitaal Glutenvrij 3kg
Energique Hond Vitaal Glutenvrij
Proplan - Large Athletic Puppy 3 kg
Proplan - Large Athletic Puppy
Duck Compleet Pens Kip 1kg
Duck Compleet Pens Kip
Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin 14 kg
Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin
Proplan - All Sizes - Adult Performance 14 kg
Proplan - All Sizes - Adult Performance
Orijen - Puppy
Orijen - Puppy
Orijen Senior Dog 11,4kg
Orijen Senior Dog 11,4kg
Proplan - Medium Puppy Sensitive Digestion 12 kg
Proplan - Medium Puppy Sensitive Digestion
Royal Canin - Mini Adult 8+
Royal Canin - Mini Adult 8+
Bikkel - Excellent
Bikkel - Excellent
Kronch Zalmolie
Kronch  Zalmolie
Natural Health Dog - Pure & Simple Adult
Natural Health Dog - Pure & Simple Adult
Royal Canin - Mini Sterilised 2kg
Royal Canin - Mini Sterilised

 

 

Hondenvoeding kopen?

De meeste hondenvoeding richt zich op specifieke behoeften. Zo zijn hondenbrokken gericht op grote honden, puppies of kleine honden, maar er is ook speciale voeding voor honden die kampen met gezondheidsklachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slechte adem, een sensitieve huid en overgewicht. Wij verkopen een breed assortiment aan hondenvoer, zodat u altijd het beste voer voor uw hond kunt vinden.

U wilt dat uw hond gezonde voeding tot zich neemt. Er zijn heel veel soorten en nog meer merken hondenvoer te koop. Er zijn verschillende honden in allerlei soorten en gewicht en iedere hond heeft weer een andere voedingsbehoefte. Ook de leeftijdsfase speelt een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste hondenvoer. Het beste hondenvoer is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Vaak bevat het vlees of vis als hoofdingrediënt en rijst of granen als belangrijke bron van koolhydraten. Wanneer een hond gezond hondenvoer krijgt draagt dit bij aan een glanzende vacht, gezonde huid, sterke botten, soepele gewrichten en goede weerstand.

Voor een optimaal en balansrijk voedingspatroon is het verstandig om diepvriesvoer en droogvoer af te wisselen. Uiteraard moet iedere hond ten alle tijden over vers drinkwater kunnen beschikken. Wat u kiest om uw hond te geven aan hondenvoer is erg belangrijk. Uw hond moet het lekker vinden en het hondenlichaam moet er goed op reageren. Met goede voeding blijft uw hond alert, actief, vrolijk en speels. Haal dus het beste uit uw hond met de beste voeding.

U kunt bij ons de voeding selecteren op basis van gewicht en leeftijd (puppy, junior, volwassen, senior). Handig, omdat u zo direct kunt zien welke voeding geschikt is voor de levensfase waarin uw hond zich bevind.