Uw winkelmand 0

Hondenvoeding

350 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kiezen uit diverse soorten hondenvoer. Wij verkopen merken als Royal Canin, Prins, Biofood, Beyond, ECOStyle, ProPlan en Bikkel. Ook hondenvoer op basis van insectenmeel (Bugs for Pets) is bij ons te krijgen. Wij verkopen vier verschillende vormen hondenvoer: natvoer, droogvoer, diepvriesvoer en speciaalvoer (zoals gluten en graanvrije voeding en Dieetvoeding).

Op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. Let op! Dit is alleen in de winkel in Hengelo verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd. Besteld u diepvriesvoer en wilt u graag dat we het afsturen? Dan nemen we contact met u op over de verzending, dit is uw eigen risico.

sorteren
Merk
meerminder
Type
meerminder
Leeftijd
meerminder


Royal Canin - Indoor 7+
Royal Canin - Indoor 7+
Biofood - Puppy Krokant Mini 10 kg
Biofood - Puppy Krokant Mini
Energique - Puur Eend
Energique - Puur Eend
Biofood - Organic Rund Menu Blik 400 gram
Biofood - Organic Rund Menu Blik
Biofood - Organic Rund Menu Pouch 150 gram
Biofood - Organic Rund Menu Pouch
Biofood - Organic Kalkoen Menu Pouch 150 gram
Biofood - Organic Kalkoen Menu Pouch
Biofood - Organic Kalkoen Menu Blik 400 gram
Biofood - Organic Kalkoen Menu Blik
Biofood - Organic 100% Rundvlees
Biofood - Organic 100% Rundvlees
Biofood - Organic 100% Kippenvlees
Biofood - Organic 100% Kippenvlees
Biofood - Organic Geperst Kip
Biofood - Organic Geperst Kip
Darf - Vol Brokken
Darf - Vol Brokken
Carnilove - Verse Karper & Forel Adult 1.5 Kg
Carnilove - Verse Karper & Forel Adult
Carnilove - Verse kip & Konijn Adult 1.5 Kg
Carnilove - Verse kip & Konijn Adult
Carnilove - Verse Struisvogel & Lam Adult 1.5 Kg
Carnilove - Verse Struisvogel & Lam Adult
Carnilove - Zalm en Kalkoen pup 1.5 Kg
Carnilove - Zalm en Kalkoen pup
Carnilove - Zalm en Kalkoen Pup Large Breed
Carnilove - Zalm en Kalkoen Pup Large Breed
Carnilove - Zalm en Kalkoen Large Breed
Carnilove - Zalm en Kalkoen Large Breed
Carnilove - Zalm Adult
Carnilove - Zalm Adult
Carnilove - Rendier Adult
Carnilove - Rendier Adult
Carnilove - Lam en Wild Zwijn Adult
Carnilove - Lam en Wild Zwijn Adult

 

 

Hondenvoeding kopen?

De meeste hondenvoeding richt zich op specifieke behoeften. Zo zijn hondenbrokken gericht op grote honden, puppies of kleine honden, maar er is ook speciale voeding voor honden die kampen met gezondheidsklachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slechte adem, een sensitieve huid en overgewicht. Wij verkopen een breed assortiment aan hondenvoer, zodat u altijd het beste voer voor uw hond kunt vinden.

U wilt dat uw hond gezonde voeding tot zich neemt. Er zijn heel veel soorten en nog meer merken hondenvoer te koop. Er zijn verschillende honden in allerlei soorten en gewicht en iedere hond heeft weer een andere voedingsbehoefte. Ook de leeftijdsfase speelt een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste hondenvoer. Het beste hondenvoer is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Vaak bevat het vlees of vis als hoofdingrediënt en rijst of granen als belangrijke bron van koolhydraten. Wanneer een hond gezond hondenvoer krijgt draagt dit bij aan een glanzende vacht, gezonde huid, sterke botten, soepele gewrichten en goede weerstand.

Voor een optimaal en balansrijk voedingspatroon is het verstandig om diepvriesvoer en droogvoer af te wisselen. Uiteraard moet iedere hond ten alle tijden over vers drinkwater kunnen beschikken. Wat u kiest om uw hond te geven aan hondenvoer is erg belangrijk. Uw hond moet het lekker vinden en het hondenlichaam moet er goed op reageren. Met goede voeding blijft uw hond alert, actief, vrolijk en speels. Haal dus het beste uit uw hond met de beste voeding.

U kunt bij ons de voeding selecteren op basis van gewicht en leeftijd (puppy, junior, volwassen, senior). Handig, omdat u zo direct kunt zien welke voeding geschikt is voor de levensfase waarin uw hond zich bevind.