Uw winkelmand 0

Hondenvoeding

381 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kiezen uit diverse soorten hondenvoer. Naast ons eigen merk Bikkel verkopen we o.a. merken als Natural Health, Orijen, Acana, Carnilove, Edgar & Cooper, Royal Canin, Prins, BF (voorheen Biofood), VitalStyle, ProPlan en Farmfood. Wij verkopen vier verschillende vormen hondenvoer: natvoer, droogvoer, diepvriesvoer en speciaalvoer (zoals gluten en graanvrije voeding en Dieetvoeding).

Op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. Let op! Dit is alleen in de winkel in Hengelo verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd. Besteld u diepvriesvoer en wilt u graag dat we het afsturen? Dan nemen we contact met u op over de verzending, dit is uw eigen risico.

sorteren
Merk
meerminder
Type
meerminder
Leeftijd
meerminder


BF - High Energy (Super Premium) 12,5kg
BF - High Energy (Super Premium)
BF - Geperste Lam & Rijst brok 13,5 kg
BF - Geperste Lam & Rijst brok
BF - Giant (met Souplesse) 12.5 kg
BF - Giant (met Souplesse)
BF - Diner 10 kg
BF - Diner
BF - Lam & rijst 12.5 kg
BF - Lam & rijst
BF - Krokant 12.5 kg
BF - Krokant
BF - Geperste brok 13.5 kg
BF - Geperste brok
BF - Puppy 12,5 kg
BF - Puppy
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Turkey Graanvrij 395 gram
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Turkey Graanvrij
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Salmon Graanvrij 395 gram
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Salmon Graanvrij
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Chicken Graanvrij 395 gram
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Chicken Graanvrij
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Beef Graanvrij 395 gram
Natural Health Dog - Steamed Carnivore Beef Graanvrij
Acana - Regionals Wild Prairie
Acana - Regionals Wild Prairie
Prins Procare - Excellent Sport Life 3 kg
Prins Procare - Excellent Sport Life
Edgard & Cooper - Rund Blik 400 gr
Edgard & Cooper - Rund Blik
Smolke - Hond Weight Control
Smolke - Hond Weight Control
Prins - ProCare - Lamb & Rice Hypoallergic Senior 3 kg
Prins - ProCare - Lamb & Rice Hypoallergic Senior
Edgard & Cooper - Dog Rode Biet
Edgard & Cooper - Dog  Rode Biet
Edgard & Cooper - Zalm
Edgard & Cooper - Zalm
Edgard & Cooper - Wild & Eend Blik 400 gr
Edgard & Cooper - Wild & Eend Blik

 

 

Hondenvoeding kopen?

De meeste hondenvoeding richt zich op specifieke behoeften. Zo zijn hondenbrokken gericht op grote honden, puppies of kleine honden, maar er is ook speciale voeding voor honden die kampen met gezondheidsklachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slechte adem, een sensitieve huid en overgewicht. Wij verkopen een breed assortiment aan hondenvoer, zodat u altijd het beste voer voor uw hond kunt vinden.

U wilt dat uw hond gezonde voeding tot zich neemt. Er zijn heel veel soorten en nog meer merken hondenvoer te koop. Er zijn verschillende honden in allerlei soorten en gewicht en iedere hond heeft weer een andere voedingsbehoefte. Ook de leeftijdsfase speelt een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste hondenvoer. Het beste hondenvoer is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Vaak bevat het vlees of vis als hoofdingrediënt en rijst of granen als belangrijke bron van koolhydraten. Wanneer een hond gezond hondenvoer krijgt draagt dit bij aan een glanzende vacht, gezonde huid, sterke botten, soepele gewrichten en goede weerstand.

Voor een optimaal en balansrijk voedingspatroon is het verstandig om diepvriesvoer en droogvoer af te wisselen. Uiteraard moet iedere hond ten alle tijden over vers drinkwater kunnen beschikken. Wat u kiest om uw hond te geven aan hondenvoer is erg belangrijk. Uw hond moet het lekker vinden en het hondenlichaam moet er goed op reageren. Met goede voeding blijft uw hond alert, actief, vrolijk en speels. Haal dus het beste uit uw hond met de beste voeding.

U kunt bij ons de voeding selecteren op basis van gewicht en leeftijd (puppy, junior, volwassen, senior). Handig, omdat u zo direct kunt zien welke voeding geschikt is voor de levensfase waarin uw hond zich bevind.

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?