Uw winkelmand 0

Hondenvoeding

236 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kiezen uit diverse soorten hondenvoer. Wij verkopen merken als Royal Canin, Prins, Biofood, Beyond, ECOStyle, ProPlan en Bikkel. Ook hondenvoer op basis van insectenmeel (Bugs for Pets) is bij ons te krijgen. Wij verkopen vier verschillende vormen hondenvoer: natvoer, droogvoer, diepvriesvoer en speciaalvoer (zoals gluten en graanvrije voeding en Dieetvoeding).

Op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. Let op! Dit is alleen in de winkel in Hengelo verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd. Besteld u diepvriesvoer en wilt u graag dat we het afsturen? Dan nemen we contact met u op over de verzending, dit is uw eigen risico.

sorteren
type
meerminder
merk
meerminder
gewicht
meerminder
leeftijd
meerminder


Royal Canin - Giant Puppy 34
Royal Canin - Giant Puppy 34
Proplan - Medium Adult Chicken
Proplan - Medium Adult Chicken
Proplan - Medium&Large Adult 7+ 3 kg
Proplan - Medium&Large Adult 7+
Proplan - Medium Adult Sensitive Digestion
Proplan - Medium Adult Sensitive Digestion
Royal Canin - Cocker Adult 25 3 KG
Royal Canin - Cocker Adult 25
Proplan Hond All Sizes Adult Performance 14 kg
Proplan Hond All Sizes Adult Performance
Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin
Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin
Proplan - Large Athletic Puppy 3 kg
Proplan - Large Athletic Puppy
Proplan - Small&Mini Pup 3 kg
Proplan - Small&Mini Pup
Royal Canin - Bulldog Adult
Royal Canin - Bulldog Adult
Proplan - Large Robust Puppy
Proplan - Large Robust Puppy
Prins - Dieet Gewichtscontrole
Prins - Dieet Gewichtscontrole
Royal Canin - Golden Retriever Junior 12 KG
Royal Canin - Golden Retriever Junior
Prins - Puppy & Junior mini 3 kg
Prins - Puppy & Junior mini
Natural Health Dog - Carnivore Puppy
Natural Health Dog - Carnivore Puppy
Prins - Weight Control
Prins - Weight Control
Prins - Sensitive
Prins - Sensitive
Nutro - Puppy mini - Kip & Rijst 2kg
Nutro - Puppy mini - Kip & Rijst
Nutro - Puppy - Lamb & Rice
Nutro - Puppy - Lamb & Rice
Duck Compleet Pens Kip 1kg
Duck Compleet Pens Kip

 

 

Hondenvoeding kopen?

De meeste hondenvoeding richt zich op specifieke behoeften. Zo zijn hondenbrokken gericht op grote honden, puppies of kleine honden, maar er is ook speciale voeding voor honden die kampen met gezondheidsklachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slechte adem, een sensitieve huid en overgewicht. Wij verkopen een breed assortiment aan hondenvoer, zodat u altijd het beste voer voor uw hond kunt vinden.

U wilt dat uw hond gezonde voeding tot zich neemt. Er zijn heel veel soorten en nog meer merken hondenvoer te koop. Er zijn verschillende honden in allerlei soorten en gewicht en iedere hond heeft weer een andere voedingsbehoefte. Ook de leeftijdsfase speelt een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste hondenvoer. Het beste hondenvoer is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Vaak bevat het vlees of vis als hoofdingrediënt en rijst of granen als belangrijke bron van koolhydraten. Wanneer een hond gezond hondenvoer krijgt draagt dit bij aan een glanzende vacht, gezonde huid, sterke botten, soepele gewrichten en goede weerstand.

Voor een optimaal en balansrijk voedingspatroon is het verstandig om diepvriesvoer en droogvoer af te wisselen. Uiteraard moet iedere hond ten alle tijden over vers drinkwater kunnen beschikken. Wat u kiest om uw hond te geven aan hondenvoer is erg belangrijk. Uw hond moet het lekker vinden en het hondenlichaam moet er goed op reageren. Met goede voeding blijft uw hond alert, actief, vrolijk en speels. Haal dus het beste uit uw hond met de beste voeding.

U kunt bij ons de voeding selecteren op basis van gewicht en leeftijd (puppy, junior, volwassen, senior). Handig, omdat u zo direct kunt zien welke voeding geschikt is voor de levensfase waarin uw hond zich bevind.