Uw winkelmand 0

Hondenvoeding

435 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kiezen uit diverse soorten hondenvoer. Naast ons eigen merk Bikkel verkopen we o.a. merken als Natural Health, Orijen, Acana, Carnilove, Symply, Tribal Edgar & Cooper, Royal Canin, Prins, BF (voorheen Biofood), VitalStyle, ProPlan en Farmfood. Tevens hebben we Yora in ons assortiment, een brok op basis van insecten. Wij verkopen vier verschillende vormen hondenvoer: natvoer, droogvoer, diepvriesvoer en speciaalvoer (zoals gluten en graanvrije voeding en Dieetvoeding).

Op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. Let op! Dit is alleen in de winkel in Hengelo verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd. Besteld u diepvriesvoer en wilt u graag dat we het afsturen? Dan nemen we contact met u op over de verzending, dit is uw eigen risico.

sorteren
Merk
meerminder
Type
meerminder
Leeftijd
meerminder


Yora - Dog Adult Graanvrij
Yora - Dog Adult Graanvrij
McAdams - Freeze Dried FR Salmon 400 gram
McAdams - Freeze Dried FR Salmon
McAdams - Freeze Dried FR Lamb 400 gram
McAdams - Freeze Dried FR Lamb
Prins - Diet Croque Renal & Liver Support 3 kg
Prins - Diet Croque Renal & Liver Support
PAWR - Green Glory 750 gram Broccoli, Erwten. Courgette en Quinoa
PAWR - Green Glory 750 gram
PAWR - Golden Glow 750 gram Pompoen, Mais, Wortel en Boekweit
PAWR - Golden Glow 750 gram
Royal Canin - French Bulldog Adult
Royal Canin - French Bulldog Adult
Darf - KVV Rund/Kip ca. 3,65Kg
Darf - KVV Rund/Kip
Darf - Vol Regular
Darf - Vol Regular
Darf - KVV Wild Mix ca. 4,65Kg
Darf - KVV Wild Mix
Darf - Kvv Noordzee ca. 4,65Kg
Darf - Kvv Noordzee
Darf - KVV Kalkoen
Darf - KVV Kalkoen
Darf - KVV Emi ca. 4,65Kg
Darf - KVV Emi
Buddy - High Energy 1Kg
Buddy - High Energy
Buddy - Lam Compleet
Buddy - Lam Compleet
Buddy - Konijn Compleet
Buddy - Konijn Compleet
Buddy - Hert Compleet
Buddy - Hert Compleet
Buddy - Paard Compleet
Buddy - Paard Compleet
Buddy - Kip/Rund Compleet 500gram
Buddy - Kip/Rund Compleet
Buddy - Kip/Pens Compleet 1Kg
Buddy - Kip/Pens Compleet

 

 

Hondenvoeding kopen?

De meeste hondenvoeding richt zich op specifieke behoeften. Zo zijn hondenbrokken gericht op grote honden, puppies of kleine honden, maar er is ook speciale voeding voor honden die kampen met gezondheidsklachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slechte adem, een sensitieve huid en overgewicht. Wij verkopen een breed assortiment aan hondenvoer, zodat u altijd het beste voer voor uw hond kunt vinden.

U wilt dat uw hond gezonde voeding tot zich neemt. Er zijn heel veel soorten en nog meer merken hondenvoer te koop. Er zijn verschillende honden in allerlei soorten en gewicht en iedere hond heeft weer een andere voedingsbehoefte. Ook de leeftijdsfase speelt een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste hondenvoer. Het beste hondenvoer is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Vaak bevat het vlees of vis als hoofdingrediënt en rijst of granen als belangrijke bron van koolhydraten. Wanneer een hond gezond hondenvoer krijgt draagt dit bij aan een glanzende vacht, gezonde huid, sterke botten, soepele gewrichten en goede weerstand.

Voor een optimaal en balansrijk voedingspatroon is het verstandig om diepvriesvoer en droogvoer af te wisselen. Uiteraard moet iedere hond ten alle tijden over vers drinkwater kunnen beschikken. Wat u kiest om uw hond te geven aan hondenvoer is erg belangrijk. Uw hond moet het lekker vinden en het hondenlichaam moet er goed op reageren. Met goede voeding blijft uw hond alert, actief, vrolijk en speels. Haal dus het beste uit uw hond met de beste voeding.

U kunt bij ons de voeding selecteren op basis van gewicht en leeftijd (puppy, junior, volwassen, senior). Handig, omdat u zo direct kunt zien welke voeding geschikt is voor de levensfase waarin uw hond zich bevind.

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?