Uw winkelmand 0

Kattenbak en kattenbakkorrels

77 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kiezen uit diverse kattenbakken en kattenbakvulling. U vindt bij ons alles voor uw kattenbak zoals kattenbakscheppen, kattenbakkorrels en kattenbakzakken.

Wij verkopen open en gesloten kattenbakken maar ook speciale kattenbakken die u in een hoek kunt zetten. Het is belangrijk dat de kattenbak groot genoeg is voor uw kat, bij meerdere katten is het raadzaam meerdere kattenbakken neer te zetten. Sommige katten willen zich graag terugtrekken en vinden een overdekte kattenbak prettig, andere katten willen het liefst om zich heen kijken. In dat laatste geval kunt u kiezen voor een open kattenbak.

De kattenbak moet op een rustige plek in huis staan waar de kat makkelijk bij kan en niet gestoord wordt. Katten zijn schone dieren, als de kattenbak vies is zullen ze ergens anders hun behoefte doen. Het is daarom belangrijk dat de kattenbak regelmatig schoongemaakt wordt en u een goede kattenbakvulling gebruikt.

sorteren
Merk
meerminder
Type
meerminder


Kattenbakzakken Hoek Toilet
Kattenbakzakken Hoek Toilet
Catit - Magic Blue Navulling
Catit - Magic Blue Navulling
Kattenbakzakken jumbo hoektoilet 1x5st.
Kattenbakzakken jumbo hoektoilet
Kattentoilet - Slaap - Krab Catconcept Grijs
Kattentoilet - Slaap - Krab  Catconcept
Petsafe - Scoopfree Kattenbak Met Deksel
Petsafe - Scoopfree Kattenbak Met Deksel
Kattenbak - Moderna - Aqua/wit
Kattenbak - Moderna - Aqua/wit
PeeWee Startpakket - EcoMinor
PeeWee Startpakket - EcoMinor
PeeWee - EcoClassic
PeeWee - EcoClassic
Petsafe - Scoop Free Navulling Per stuk
Petsafe - Scoop Free Navulling
PeeWee Startpakket - EcoClassic
PeeWee Startpakket - EcoClassic
Filter voor Curver kattenbak
Filter voor Curver kattenbak
Katten toilet hawai incl. rand
Katten toilet hawai incl. rand
Kattenbak
Kattenbak
Kattenbak - Jumbo hoek Zwart
Kattenbak - Jumbo hoek
Kattenbak - Jumbo open
Kattenbak - Jumbo open
Kattenbak - Open
Kattenbak - Open
Kattenbak - Open hoek
Kattenbak - Open hoek
Top Fresh Basic Micro 20ltr 20ltr
Top Fresh Basic Micro 20ltr
PeeWee - Set Accessoires Set EcoDome Zilver
PeeWee - Set Accessoires Set EcoDome
Kattenbak overdekt - Berto Top met Scheidingssysteem Blauw Blauw
Kattenbak overdekt - Berto Top met Scheidingssysteem Blauw

 

 

Kattenbak of kattenbakkorrels kopen?

Bij DierenwinkelXL.nl kunt u kiezen uit allerlei soorten kattenbakken en kattenbakkorrels. Twijfelt u tussen een open of gesloten kattenbak? U kunt het beste op basis van de plaats waar de kattenbak komt te staan, bepalen of u een dichte of open kattenbak kiest.

Sommige katten vinden open kattenbakken prettig, omdat de kat zicht heeft om zich heen. Ze kunnen gemakkelijk in de kattenbak komen en graven. Echter komt er uiteraard meer geur van een open kattenbak af dan een dichte kattenbak. Daarom kunt u het beste voor een open kattenbak kiezen als deze buiten of in de schuur staat. Een dichte kattenbak heeft grote voordelen binnenshuis. Doordat de kattenbak gesloten is, zijn de geuren minder te merken. 

Als u kiest voor een kattenbakvulling die vaste klonten vormt, maakt dit het uitscheppen van de kattenbak met een kattenbakschepje een stuk makkelijker. De klonten moeten, zonder dat ze uit elkaar vallen, uit de bak kunnen worden geschept. Als de klont wel uit elkaar valt blijven er altijd kruimels met urinegeur achter in de kattenbak. Er zijn ook kattenbakvullingen met toegevoegde geurtjes. Deze komen vrij zodra uw kat gaat graven, dit neutraliseert onaangename geurtjes.