Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 31 maart 2022
10


Hondenvoer

Ondanks dat wat ik besteld had even niet op voorraad was supergoede oplossing gevonden en ook nog heel snel geleverd. Top service!

Marion de Vries | 29 maart 2022
9


Mijn hond had een nieuw tuigje nodig en in een winkel vond ik het perfecte tuigje, helaas was het het niet meer in de gewenste kleur. Vervolgens via Dierenwinkelxl.nl besteld maar ook zij konden het tuigje uiteindekijk niet leveren. Hiervan werd ik keurig en snel op de hoogte gebracht, het geld werd meteen weer teruggestort op mijn bankrekening. Dus ondanks dat ik het tuigje niet heb kunnen aanschaffen tot nu toe vond ik de wijze waarop het is gegaan, het contact met de medewerkers, heel prettig!

Richard | 24 maart 2022
10


Trafo led-verlichting aquarium

Zeer behulpzaam en meedenkend. Toen is belde met Jos, had deze alle tijd en is anderhalve uur voor mij bezig geweest om dingen uit te zoeken. Terwijl ik maar een relatief kleine aankoop deed van 20 euro. De service van dit bedrijf is echt ongekend!

Marcel Van Wel | 23 maart 2022
10


Matrix vlonder

Zeer snelle levering

Hans | 22 maart 2022
9


C-Tec Compact Pod

C-Tec Compact Pod klein compact licht en alles wat je nodig hebt om lekker een dagje zonder al te veel gesjouw te chillen aan de waterkant. Ook netjes geholpen aan de telefoon voor een vraag en naar alle tevredenheid opgelost. Groet Hans

Bas van der Sleen | 20 maart 2022
10


Guru Umbrella Large

Snelle levering, product zoals omschreven. Kosten van product lager dan bij andere webshops. Al met al heel tevreden en zeker aan te raden om bij DierenwinkelXL te bestellen

Judy | 19 maart 2022
8


Prima geregeld

Bij Dierenwinkel.xl mooi natuurlijk nesateriaal voor vogels besteld. Dit werd snel en netjes verzorgd geleverd.

louise | 19 maart 2022
10


goede spullen

het speelgoed wat ik heb gekocht de hengel met afneembare speeltjes valt erg in de smaak het eten ook assortiment is groot en ben eeg blij mee

Anoniem | 18 maart 2022
9


Prima snelle levering

Anoniem | 17 maart 2022
10


Hondenvoer

Voordelig geprijsd en supersnelle levering!!

B.Maquoi-Habets | 17 maart 2022
10


feedback

snelle en korrekte afhandeling van bestelling hondenbrokken

Anoniem | 17 maart 2022
10


Bestelling

Razend snel . Helemaal top

jeroen | 14 maart 2022
10


snelle service, komen zeker terug

Winkelman | 14 maart 2022
10


Konijn pluche

Super snel levering en zorgvuldig ingepakt. Dankjewel

Anoniem | 12 maart 2022
10


Snelle levering, ik werd gebeld omdat er een product niet aanwezig was. Hebben daar goede afspraken over kunnen maken. Was een fijn gesprek.

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?