Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 12 april 2024
8


Snelle verzending en alle verpakkingen waren nog heel. Ook netjes gebeld door een medewerker dat de kattenvoer niet op voorraad was maar deze dezelfde week nog binnenkwam en dat de verzending later plaats vond. Super netjes!

M.Franken | 12 april 2024
10


Goed meegedacht

Bestelling was niet direct leverbaar. Hier netjes bericht over gekregen. Toen het wel leverbaar was bleek het niet het juiste aantal. De winkel nam toen initiatief in overleg hoe dit op te lossen en dat was na akkoord ook binnen een dag geregeld en de volgende dag de bestelling in huis

Anoniem | 9 april 2024
10


Snelle levering geen onnodige extra verpakking

Snel geleverd, geen onnodige extra verpakking (om de 20kg zak voer zat folie gewrapt): alleen maar prettig en efficiŽnt.

Anoniem | 9 april 2024
10


Snel geholpen

Ik ben goed geholpen en ik kreeg snel een reactie per mail.

winfried hilgerink | 8 april 2024
10


top super service goede prijzen snelle levering

Francy van der Schoot | 6 april 2024
9


Snelle verzending

Besteld via de website en snel verzonden. Al veel vaker hier besteld want dat bevalt prima. Mocht er iets niet op voorraad zijn dan wordt er contact opgenomen en overlegd over bv een goed alternatief. Super attent en persoonlijk contact wordt zeker niet geschuwd!

Anoniem | 3 april 2024
10


Vogelvoer

Hetgeen wat ik besteld had is netjes geleverd, duidelijke afspraken die goed nageleefd zijn Aanrader om bestellingen te doen

Linda | 31 maart 2024
10


Uitstekend

Het ontvangen artikel is van uitstekende kwaliteit en supersnel verzonden. Het pakketje is, door toedoen van PostNL, even kwijt geweest. Door DierenwinkelXL zijn we fijn geholpen.

Jan van de Laar | 30 maart 2024
9


Tevreden klant

Snelle service en levering. Groot assortiment! Kiezen is een luxe bezigheid. Kwaliteit is prima

Anoniem | 30 maart 2024
10


Super fijne en mooie konijnenkooi Precies zoals beschreveven en hele mooie kleur

Anoniem | 28 maart 2024
10


Perfecte levering

Snel, correct en qua prijs ook nog eens top. Beslist een aanrader voor je online bestellingen voor je dieren.

Anoniem | 25 maart 2024
10


Goede service

Een door mij besteld produkt was niet voorradig en ik kreeg keurig een email of ik akkoord ging met een vervangend produkt. Na mijn goedkeuring had ik mijn hele bestelling de volgende dag in huis.

Leonie | 25 maart 2024
10


Prima alternatief

Mijn product was niet op voorraad en voorlopig niet leverbaar. Er werd een prima alternatief geboden. Top!

Anoniem | 22 maart 2024
9


Heel correct Snelle levering

Hanny | 21 maart 2024
10


Top

Had veel vragen over het passen van het artikel en werd s in de mail snel, direct en vriendelijk geantwoord. Dus toen durfde ik te kopen. Erg tevreden.

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?