Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


tim hulshof | 26 november 2021
10


snel besteld en snel geleverd

supers service ...een aanrader.....snel besteld en snel geleverd...top winkel die ik kan aanbevelen

Anoniem | 26 november 2021
10


Zeer goede service

Anoniem | 26 november 2021
9


Geleverd product en prijs is goed en verzending volgens afspraak. Zeer tevreden.

Arnold | 25 november 2021
10


Levend voer

Super levering alles werd netjes met ijs verpakt dus levend voer werd goed gekoeld. Super tevreden

Eric M | 25 november 2021
8


Tevreden

Duidelijke communicatie, snelle bezorging en kwalitatief goed product

Yvonne | 24 november 2021
10


Trafo voor lichtkap aquarium

Snelle en vriendelijke reactie na mijn bestelling. Product was niet op voorraad maar toch nog snel geleverd. Was er blij mee.

Leen Van Sand | 22 november 2021
10


Heel fijne, klantgerichte service!

Anoniem | 21 november 2021
9


erg attent We werden gebeld omdat de door ons bestelde producten niet bij elkaar pasten. We hadden ze ook niet bij elkaar nodig, maar het was wel attent.

Manuela | 21 november 2021
10


2x bestelling hondenvoer gedaan. Snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt. Heel tevreden!

M Brethouwer | 20 november 2021
10


Keurig behandeld

Dierenwinkel XL, jullie zijn vakkundig eerlijk en zeer behulpzaam, na wat vragen over mijn bestelling ben ik zeer goed geholpen waarna ik mijn bestelling plaatsten, een dag later keurig verpakt bezorgd zoals afgesproken. Dierenwinkel XL, klasse

Anoniem | 18 november 2021
10


Heel goed geholpen! Online besteld, maar eerst even gebeld of het item wel op voorraad was. Snelle verzending. Heel attent dat er nog even was gebeld, dat de bezorging niet direct de volgende dag zou zijn, maar een dagje daarna. Goede ervaring

Joyce Kilkens | 17 november 2021
8


farmfood 15 kg

zeer goed verpakt in handige formaat doos altijd netjes op tijd verzonden door dierenwinkel xl

Anoniem | 17 november 2021
9


Heel tevreden

Artikel was kwetsbaar, is uiterst zorgvuldig verpakt. Vlotte levering.

Anoniem | 15 november 2021
10


Goed afgeleverd

Bellemakers | 11 november 2021
10


Hengelsport

Perfecte service en goede en snelle levering

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?