Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Kim | 27 november 2022
10


Communicatie levering

Ik bestel bij dierenwinkel xl altijd acana classic red voor mijn lieve hond Sam. Indien niet voorradig? Altijd snel op de hoogte gehouden wanneer deze weer leverbaar is en dat binnen een week termijn, top communicatie!

Anoniem | 27 november 2022
9


uitstekend geleverd. prijs voordelig.

Emile De Ruiter | 27 november 2022
9


Okuma helios 30

De helios 30 besteld via de site was op voorraad. Achteraf toch niet want Jos belde mij dat hij de molen niet kon vinden en het systeem blijkbaar niet klopte. Daar baalde ik wel van eigenlijk. Maar na een goed gesprek met Jos heeft hij uitstekende service verleend die ik al lang niet meer gewend was. Dus daarvoor een zeer groot compliment!! Ik geef dierewinkelxl daarom ook 2 dikke duimen omhoog voor service, klantgerichtheid meedenken en vertrouwen!!

Anoniem | 27 november 2022
10


Snelle levering zeer degelijk verpakt en voor een mooie prijs

Anoniem | 26 november 2022
10


Superleuke Trunkhut en speelbal voor mijn Grasparkietje.Hij is helemaal blij ermee.Goed materiaal en mooi afgewerkt.

Anoniem | 26 november 2022
9


Activet mega mat

Goed verpakt en op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

steven VM | 26 november 2022
10


alles perfect in orde met het meubel

meubel was niet op stock maar deze was rap besteld door de winkel. en snel geleverd . top !

Anoniem | 24 november 2022
10


Prima service

Joachim | 20 november 2022
10


Alles bestens - bin sehr zufrieden

Gute Ware, schnelle Lieferung, fairer Preis

Marcia | 19 november 2022
10


Geweldige service

Heel fijn geholpen!

D.Teeuw | 17 november 2022
9


Goede prijs en snel geleverd

Onlangs heb ik voor de hond advantix vlooiendruppels besteld. Zoals altijd ga ik eerst op zoek naar de beste deal en zodoende kwam ik hier terecht. Normaal gesproken bestel ik altijd op tijd waardoor ik een maand kan wachten voordat ik de volgende dosis nodig heb. Nu was ik te laat met bestellen en was ik blij verrast dat het zo snel geleverd werd. Ik kom hier zeker weer kijken als ik iets nodig heb.

Mex | 16 november 2022
9


Snelle levering en goede communicatie

De eigenaar/medewerker van DierenwinkelXL belde mij na het plaatsen van de bestelling op om wat te overleggen, en communiceerde duidelijk en fijn. Heel fijne wijze van werken.

Simon Hoitstra | 15 november 2022
10


Hondenkussen

Online besteld en zeer snel geleverd.

Hans | 15 november 2022
9


Vriendelijk personeel

Bestelling speciaal voer. Kon het binnen een half uur ophalen bij de kassa. Vriendelijk personeel die me niet de hele winkel door lieten gaan maar de uitgangsdeur voor mij openden,

Anoniem | 13 november 2022
10


Snelle levering

Snelle levering, produkten zijn prima.

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?