Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 5 november 2019
9


Fijne winkel, ook online!

Fijne winkel! Snelle levering en bij vragen of als er iets geruild moet worden, denken ze goed mee over de beste oplossing.

Anoniem | 31 oktober 2019
10


goed en snel

De gedroogde kippenpoten zijn van prima kwaliteit! Snel bezorgd en niet duur.

Eric Zuijderduijn | 23 oktober 2019
10


Aankoop Matrix vismateriaal

Bij het aankopen van twee molens en een feederhengel van het merk Matrix. Ben ik zeer goed geholpen, een eerlijk en helder advies gekregen en een zeer scherpe prijs. Ik kan iedereen aanbevelen hier te kopen.

Koen | 11 september 2019
10


Goed product, scherpe prijs en snelle levering.

Anoniem | 31 augustus 2019
10


Goede prijs/kwaliteit en zeer snelle levering

Zeer tevreden over assortiment, prijs en levering.

John | 20 augustus 2019
10


Super service.

Eenvoudig te bestellen. Zeer snelle levering en top communicatie. Geweldig.

Manon Boertje | 14 augustus 2019
10


uitstekend geholpen

Zeer lastig om hondensokjes in goede maat te bestellen, van mijn kant niet helemaal goed gegaan, maar super geholpen en snel en zeer vriendelijk mailcontact. Bedankt voor jullie hulp en inzet!

Anoniem | 9 augustus 2019
9


Prima website en betrouwbare klantenservice

Juist alles wat je hoopt te verwachten bij een online-website wordt hier ook aan voldaan!

Anoniem | 6 juli 2019
9


Goed verpakt, goed aangekomen!

Anoniem | 16 juni 2019
10


goed en snel

Snelle website en duidelijk. Bestelling snel en in goede staat geleverd! Complimenten!

Anoniem | 30 mei 2019
10


.

Ricky | 25 mei 2019
10


Zeer tevreden klant

Heb contact gehad met de klantenservice nog voor ik mijn bestelling had geplaatst. Zeer vriendelijk en uitstekend geholpen. Mijn bestelling was er een dag later al! Super tevreden!

Anoniem | 17 mei 2019
9


Goede service.

Anoniem | 28 april 2019
7


Alles goed verpakt geleverd, enkel website gaf aan op voorraad wat niet het geval was. Daarom een week langer moeten wachten

Canters Peter | 21 april 2019
9


Halo microchip scanner

Snelle levering , eerlijke prijzen , vlotte communicatie , was iets niet binnen zoals besteld , direct een alternatief voorgeteld, toppie.

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende