Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Manon Boertje | 14 augustus 2019
10


uitstekend geholpen

Zeer lastig om hondensokjes in goede maat te bestellen, van mijn kant niet helemaal goed gegaan, maar super geholpen en snel en zeer vriendelijk mailcontact. Bedankt voor jullie hulp en inzet!

Anoniem | 9 augustus 2019
9


Prima website en betrouwbare klantenservice

Juist alles wat je hoopt te verwachten bij een online-website wordt hier ook aan voldaan!

Anoniem | 6 juli 2019
9


Goed verpakt, goed aangekomen!

Anoniem | 16 juni 2019
10


goed en snel

Snelle website en duidelijk. Bestelling snel en in goede staat geleverd! Complimenten!

Anoniem | 30 mei 2019
10


.

Ricky | 25 mei 2019
10


Zeer tevreden klant

Heb contact gehad met de klantenservice nog voor ik mijn bestelling had geplaatst. Zeer vriendelijk en uitstekend geholpen. Mijn bestelling was er een dag later al! Super tevreden!

Anoniem | 17 mei 2019
9


Goede service.

Anoniem | 28 april 2019
7


Alles goed verpakt geleverd, enkel website gaf aan op voorraad wat niet het geval was. Daarom een week langer moeten wachten

Canters Peter | 21 april 2019
9


Halo microchip scanner

Snelle levering , eerlijke prijzen , vlotte communicatie , was iets niet binnen zoals besteld , direct een alternatief voorgeteld, toppie.

Ronny Deleersnyder | 7 april 2019
10


Levende Daphnia

Perfect, want aangezien het om levende dieren gaat perfect verpakt én snel geleverd.

Astrid | 15 maart 2019
9


Service, Top!

Men is alert op levering en pro-actief in benaderen van klant indien levering niet volgens plan kan plaatshebben. Geweldige SERVICE!

Anoniem | 6 maart 2019
10


Activet brush pro green

Supersnelle levering!!!

koen van calster | 3 maart 2019
10


gewoon schitterend goede verzending goede site snel alles gewoon top in orde....

jos engelhart | 24 februari 2019
10


prima in orde

snelle levering, zonder problemen.Top in orde

henk | 20 februari 2019
9


Litter 2

snelle en goede service.

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende