Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 19 oktober 2018
10


Top

Franci | 17 oktober 2018
10


Prima afhandeling.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De leverancier had het product een dag later afgeleverd dan verwacht, maar de winkel heeft dit netjes laten weten.

Arjen | 15 oktober 2018
9


koppelstuk doggyride

Ik heb een koppelstuk voor een doggyride hondenkar besteld. Er werd onmiddellijk gereageerd dat dit artikel niet direct op voorraad was maar binnen enkele dagen weer leverbaar zou zijn. Vervolgens heb ik het product correct ontvangen.

Anoniem | 14 oktober 2018
10


Ferplast Milos Large Far West hamsterkooi

Heel mooi, gebruiksvriendelijk en degelijke kooi. Helaas kwam de kooi beschadigt en incompleet aan. Dierenwinkelxl heeft dit op een klantvriendelijke en zeer snelle manier met ons opgelost. Voor de eerste keer hier bestelt en we kunnen alleen maar zeggen: Top webshop en een zeer klantvriendelijke service!!!

Ingrid Stomp | 13 oktober 2018
10


Bestelling snel uitgevoerd, goed materiaal. Bij retour artikelen geld direct weer terug gestort., zeer tevreden!

Anoniem | 13 oktober 2018
10


Zeer tevreden!

Anoniem | 8 oktober 2018
10


Een prima internetshop ...

1. Ruim assortiment. 2. Goede prijs. 3. Snelle en correcte levering.

Rita | 3 oktober 2018
9


Ik ben eerst in de winkel geweest. Hier heb ik spullen voor de poesjes gekocht. Ik werd alleraardigst geholpen. Toen ze hoorden dat mijn tante 80 was geworden en op deze dag het feest werd gevierd kreeg ze een heel mooi kadoo! Zelf had ik een pee wee kattenbak gekocht. In het pak zat een vulling met houtkorrels voor 1x. De volgende dag heb ik korrels via de webwinkel besteld + een afvalbak. (De winkel is in Hengelo en ik woon in Dalfsen). Gelijk de volgende dag werd het pakket bezorgd. Als ik nu iets nodig heb voor mijn dieren koop ik het in de winkel of bestel ik het via de website. De keuze is enorm!

Anoniem | 21 september 2018
10


Bestelling keurig verpakt en afgeleverd zoals afgesproken.

Anita | 20 september 2018
9


prima verzorgd

Snel afgehandeld door Dierenwinkel. Keurig verpakt. Alleen vertraging (1 dag) in de bezorging door PostNL

Killian Verlangen | 13 september 2018
9


Kippenhok

Wij hebben een kippenhok bij u besteld. Via deze website was het hok goedkoper dan hetzelfde hok bij andere sites. De service was top, er werd duidelijk met mij gecommuniceerd en her hok werd persoonlijk bij mij gebracht, omdat het te groot was voor de post.

Adrie | 7 september 2018
10


Artikel snel en goed de volgende dag geleverd.

T.M. van der Caaij | 5 september 2018
9


praktische oplossing

Het bestelde aantal bleek slechts deels in voorraad. Ik werd direct gebeld over wat te doen zodat de bestelling alsnog snel verstuurd kon worden.

alie | 1 september 2018
10


vogelvoer

Snel geleverd, en goed verpakt in een stevige doos.

Maurice Jansen | 30 augustus 2018
9


watervlooien besteld

ondanks dat mijn bestelling voor levend voer per post verzonden en bezorgd is, bleef het grootste deel levend en kon gelijk de vijver in. Complimenten voor de kwaliteit die jullie leveren!

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende