Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 16 juli 2018
10


Concrete feedback ivm bestelling ontvangen. Mooie service, snelle levering en producten zijn van prima kwaliteit. Een aanrader !

a.h. de ruijter de wildt | 11 juli 2018
10


meedenken

Echt verrassend persoonlijk, zoals er meegedacht werd. Snelle acties en goede service en nazorg voor de klant!

Hans Hardeman | 11 juli 2018
8


Dhr

Goede service en het contact is goed

Anoniem | 1 juli 2018
10


Topservice

DierenwinkelXL is een prettige webshop met een uitmuntende service

Anoniem | 1 juli 2018
9


Bikkel

Zeer behulpzaam snelle levering ebn geweldig voer voor mijn hond

Liesbeth | 28 juni 2018
8


adequaat gehandeld

Ik had Daphnia's bested. Aangezien die erg kwetsbaar zijn had ik een hard hoofd in het success van opsturen via de post. Maar toch de gok gewaagd. Op dinsdag verstuurd en ze zouden dus op woensdag bij mij aankomen. Dat is niet gebeurd, dan op donderdag. Ook niet gebeurd, maar het bleek dat de PostNL ze weer naar Hengelo had gestuurd. Na een telefoontje bleek dat de verpakking nat was en de Daphnia dood. Ik zou de week erop een nieuwe lading krijgen en excuses voor het ongemak. De volgende woensdag warden de Daphnia inderdaad bij mij bezorgd en ongeveer een kwart was nog in leven, wat een voor mij boven verwachting goede score was. Ze waren degelijk verpakt in goede zakken met voldoende water en weinig lucht zodat het klotsen beperkt bleef. Mijn waardering baseer ik op het feit dat ik na mijn telefoontje gelijk een nieuwe zendig kreeg toegezegd en dat ze de verzending boven mijn verwachting goed overleefd hebben.

Serge Vuskovic | 28 juni 2018
10


Super service hele snelle levering!!! Top

Anoniem | 25 juni 2018
10


Perfect geleverd, volgens afspraak

P.daalman | 24 juni 2018
8


Goede service als er iets is wordt er meteen kontact opgenomen top!

Patricia | 24 juni 2018
9


Géweldig.

Ik bestel regelmatig voor mijn ara speeltjes en nootjes. De levering is altijd netjes en snel. Ik denk wel dat er veel winst te halen valt op de off- en online marketing en dat zou ik met alle liefde oppakken!

TerVoort | 24 juni 2018
10


Keurig geregeld!! Zeer tevreden!!!!

Ellen Brom | 14 juni 2018
10


super kwaliteit

Keurige winkel. Werd netjes gebeld dat mijn bestelling iets later kwam omdat er iets niet op voorraad lag. De bestelde spullen netjes verpakt en goed ontvangen 1 dag later. Mijn visjes helemaal blij. Bestel zeker nogmaals adviseer deze webshop zeker.

Henk V. | 14 juni 2018
9


levend voer

Maandag besteld, en zoals op website aangegeven, op dinsdag verzonden ivm binnenkomst van nieuwe voorraad. Woensdag in huis, goed verpakt in isolerende verpakking.. Aanrader wat mij betreft.

Anoniem | 14 juni 2018
10


Snelle service, ook nadat een product retour ging, erg betrouwbaar.

Anoniem | 14 juni 2018
8


betrouwbaar en keurige levering

Wij zijn eer tevreden met de levering en het artikel

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende