Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Monica | 13 juni 2020
9


Prima service!

Ik had een aquarium besteld, ik kreeg de volgende dag netjes een mail dat de kleur niet op voorraad was, gezien mijn dochter bijna jarig was kon ik niet héél lang wachten, ik ben netjes op de hoogte gehouden en het aquarium is afgelopen week netjes op tijd geleverd, top geregeld

Jolanda | 12 juni 2020
9


Goede service

Een product was tijdelijk niet op voorraad en ik werd daarover gebeld met een eventueel alternatief. Super!

Anoniem | 12 juni 2020
9


Goede service en snel geleverd

Alles netjes verpakt en ondanks corona-drukte binnen 2 dagen ontvangen. Volgende keer bestel ik hier weer.

Nico | 8 juni 2020
10


Snel en goed geleverd

Bestelling gaat makkelijk en snel. Zullen vaker bestellingen gaan foen.

Hilde Verstappen | 3 juni 2020
10


Zeer tevreden

De doggyride novel werd zeer snel geleverd. Ook werd voor een verkeerd besteld artikel (kleur) zonder problemen het juiste artikel in mijn bestelling aangepast. Kortom snelle en correcte service!

Geluk John | 28 mei 2020
8


Wormen 🐛

Hier voor het eerst mijn wormen besteld En ze waren echt heel snel binnen Echt geweldig dus tot de volgende keer 👌👍

Anoniem | 25 mei 2020
9


Stipte levering, goede verpakking. Zeer tevreden! Bedankt

D Peters | 17 mei 2020
9


Geweldig

Heb nu een vrolijke herder die niet van speeltje af te krijgen is , de plus is dat deze het nu al langer uithoud dan zijn andere speeltjes

Anoniem | 6 mei 2020
9


snelle levering

snelle levering en goede prijzen

Romy van der Wal | 4 mei 2020
10


Giant dome xl

Top service. Snel geleverd en er word goed mee gedacht met de klant. Ik bestel hier zeker vaker na deze top ervaring en service. Mijn katten zijn dol gelukkig

Anoniem | 3 mei 2020
10


Erg goed online bestellen

Heb 2 keer wat besteld. En heel snel de volgende dag bezorg. Ook goed en verzorg ingepakt. Een hele goede service

Anoniem | 27 april 2020
10


Meelwormen

Prima gegaan,prima op de hoogte gehouden van de levering

Anoniem | 12 april 2020
10


prima levering

ondanks vertraging door Corona toch nog snelle levering.

Monique | 12 april 2020
10


Perfect

Alles zeer snel geleverd en in perfecte staat

E | 11 april 2020
9


bestelling snel en goed geleverd

de bestelling kwam snel en was goed verpakt. Vragen worden snel beantwoord. Het product zelf activet borstel (paars-rood) voor onze labradoodle is helemaal top!

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende