Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 28 maart 2023
8


Netjes afgeleverd

Anoniem | 27 maart 2023
9


Kanarieringen

Perfecte services, ga zo door.

Anoniem | 25 maart 2023
10


Top Service

Product snel gevonden op de site en levering was ook snel en goed verlopen. Deze dierenwinkelxl heeft het goed voor elkaar. Topp

Verswijver | 24 maart 2023
10


Al Belg zijnde ben ik zeer tevreden over het product, de zeer snel levering ,en het correct Info.dod zo voort ik maak graag mondreclame Vriendelijke groeten

Anoniem | 23 maart 2023
10


Great service and communications

They did not have my sand in stock at first but promptly informed me and sent as soon as available. Great service :)

ME Grievink | 22 maart 2023
10


kan niet beter!

ingewikkeld geweest het goede wieltje voor mijn hondenkar te vinden. Er wordt mee gedacht en opgelost. Heel vriendelijk en snel. Top bedrijf!!

Anoniem | 18 maart 2023
10


Bestelling Prins kattenvoer

Snelle levering van Prins kattenvoer.

Debby | 16 maart 2023
8


Jullie zijn de goedkoopste met de meranox en snelle levering.

Anoniem | 16 maart 2023
10


Zeer tevreden, een van de bestelde producten was niet voorradig, er werd direct gebeld of een ander product wat er het meeste op leek verstuurd kon worden of het weglaten, top.

Roelof | 16 maart 2023
9


Zeer tevreden over de service.

Arno van der Laan | 14 maart 2023
10


Prima service, snelle verzending

Een Sure petcare Felaqua besteld en die werd snel geleverd. Bevalt uitstekend!

Frances | 14 maart 2023
9


Hondentuig

Een heel mooi tuige. Past perfekt. Snel geleverd.

Lammert Ruiter | 13 maart 2023
8


Deurtje kattenluik

Was uitverkochtÖmaar direct bij leverancier besteld en dezelfde week nog bij ons bezorgd! Top gedaan medewerkers DierenwinkelXL!!

Mirelle van Dijk | 12 maart 2023
9


WaW artikel 2 verschillende maten

Duidelijk advies vooraf telefonisch gekregen. Voor de bestelling. Bij twijfel mocht het artikel geruild worden. Omdat de maat al twijfel was op het moment van bestellen. Netjes opgelost met omruilen.

Charlotte | 11 maart 2023
10


Goede spullen en klantvriendelijke service!

Mijn katten zijn blij met hun nieuwe speeltjes die ik heb besteld bij dierenwinkelxl. De spullen zijn snel geleverd. Een product dat ik had besteld was niet voorradig. Dit is prima opgelost nadat de klantenservice contact heeft opgenomen met mij. Voor herhaling vatbaar!

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?