Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Rita knol | 18 april 2021
10


Super goed geholpen

Patricia Kruze | 17 april 2021
10


Super!

Bestelling binnen 24 uur in huis!

Anoniem | 16 april 2021
10


super goede ervaring met dit bedrijf. Men belde mij dat een product op was en ik kreeg gelijk een hele goede en eerlijke oplossing aan geboden. Tot een volgende keer..

Niesje Wijkstra | 16 april 2021
9


Alles goed geregeld mijn bestelling was niet te krijgen kreeg geld zo weer terug. Ook een goede service.

Anoniem | 15 april 2021
8


Prima

r.widdershoven | 14 april 2021
9


tuigje en riem voor hond

bestelling met enige vertraging geleverd maar wel keurig gecommuniceerd.

Lars vermazeren | 14 april 2021
10


Top service!

Ik had het verkeerde topje van een vishangel erbij. Dus heb erheen gebeld en kreeg de goede!

Anoniem | 13 april 2021
9


Zware bestelling

Top service, snelle levering, strakke prijzen ook bij zware bestelling. Ik bestel vaker.

Jasper | 13 april 2021
7


Levering hondenvoer

Over het algemaan zijn we zeer tevreden en hebben we de bestelling binnen 1 a 2 dagen binnen. De laatste keer duurde het echter beduidend langer.

Anoniem | 13 april 2021
9


schokdemper voor aan hondenriem

Het verlicht inderdaad de belastbaarheid op de arm als de hond onverwachts aan de lijn trekt. Goede aankoop

Anoniem | 13 april 2021
9


bestelling geplaatst, maar niet alles bleek op voorraad te zijn helaas. Desondank is het perfect afgehandeld: geld terug gekregen en mijn spullen worden na geleverd

Paul Telgen | 12 april 2021
9


Tevreden klant

Bestelling geplaatst. Netjes een mailtje dat niet alles op voorraad is. Bestelling ontvangen met een vervangend product. Na overleg met mij.

Melanie | 12 april 2021
9


Denken met je mee

Erg vriendelijke winkel die je graag wilt hebben. Een product was niet meer te bestellen bij hun leverancier. Hier hebben ze contact over op genomen en mij diverse (vervangende ) opties aangeboden. Erg vriendelijk!

Anoniem | 12 april 2021
9


Prima service en goed product

Bestelde hondensnack van Bandit werd snel en in prima staat geleverd.

Bouman | 10 april 2021
10


snelle levering van goede kwaliteit artikelen

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende