Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Frank | 4 december 2018
10


Keurig

Mooie prijzen, makkelijk te bestellen, snel geleverd

Anoniem | 4 december 2018
9


Meyou Cube

Uitstekende communicatie en snelle levering.

Raymond Vroomen | 24 november 2018
10


Aquarium lampjes

Netjes en goed en heel snel geleverd. Bedabkt

Annemieke Lobregt | 24 november 2018
9


Aquarium filter cassette

Prima service. Van het artikel dat ik had besteld hadden ze niet genoeg op voorraad. Zij belde of het haast had of dat ze de aantal cassettes in een keer mochten verstuurde. Het duurde dan wel wat langer. Uiteindelijk netjes geleverd op de (telefonisch) afgesproken dag.

Anoniem | 20 november 2018
10


Goede service en snelle levering

ad steltenpool | 19 november 2018
10


alles keurig verzorgt

snelle aflevering en keurig verzonden

yvonne ten holt | 18 november 2018
9


Borstels

Accurate afwerking Top!!!

Henk | 16 november 2018
8


duidelijk en overzichtelijke website en snelle levering

Marco | 15 november 2018
10


Goede communicatie over een product dat niet op voorraad was en snelle levering. Een defect product werd zonder problemen vervangen. Goede service.

Elly | 11 november 2018
10


Snelle levering hondenbench

De bench was snel geleverd en goed verpakt.

Anoniem | 10 november 2018
8


Nep eieren valkparkiet

Snelle levering van bestelling. Bedankt!! Zou dierenwinkelXL zeker aanraden.

Diana Buiten | 10 november 2018
8


Super tevreden en mooie kwaliteit

Wij hebben voor onze twee honden ieder een mooie grote bench gekocht "heavy duty" . Ook toebehoren gelijk gekocht, mooie kwaliteit. Voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Anoniem | 10 november 2018
8


Mooi op tijd en goed verpakt

Monique van Oosten | 10 november 2018
10


Goede service

Ik kan niet anders zeggen dan dat ze een 10 krijgen voor de goede service

Anoniem | 9 november 2018
10


Super

Heel goed bevallen, snelle en correcte levering👍

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende