Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Jan | 29 juli 2021
10


Perfect

Helder en duidelijk te bestellen. Vlotte afhandeling betalen. En een wel heel snelle levering. Perfect.

Anoniem | 27 juli 2021
10


Prima in orde.

De bestelling is naar tevredenheid ontvangen.

Anoniem | 24 juli 2021
9


Goede prijzen en vlotte service

ik was op zoek naar een winkel om zowel geneesmiddelen als voer voor mijn Charlie (konijn) te kopen - Dierenwinkelxl is een prima plek waar de prijzen ook nog eens fair zijn en dit met goede service - een aanrader!

Anja | 22 juli 2021
10


Netjesssss!

Na mijn bestelling en betaling kreeg ik later te lezen via mail dat het product niet op voorraad was. Ik had dat liever meteen gelezen dan had ik ergens anders besteld. Heel netjes opgelost door klantenservice. Wat ze nog hadden opgestuurd en bedrag wat teveel was betaald netjes teruggestort! Echt netjes opgelost!!👍🏻

Anoniem | 22 juli 2021
8


Aankoop 2 frenzee feederhengels

1 van de hengels was niet compleet, maar is prima opgelost. Goede service!

M.ijlstra | 22 juli 2021
10


Is snel geleverd en een goede prijs

Luitzen de boer | 19 juli 2021
9


Review

Er was 1 drinkbak te weinig op voorraad , werd keurig gebeld. Geen mail, of niks. Maar gewoon keurig netjes gebeld. TOP.

Marjolein | 16 juli 2021
9


Perfecte Service

Na een aantal telefonisch contact over wat er mis kon gaan met de bestelling kwamen ze met een uitstekende oplossing.

Ursula | 16 juli 2021
10


Drop snoepjes.

Goede snelle levering en prettige klanten service

Evert | 16 juli 2021
8


Mijn online dierenwinkel

Groot assortiment, snelle levering, goede service (als iets niet op voorraad is), prima prijsniveau. Enkel het maken van een account blijkt lastig.

Anoniem | 16 juli 2021
10


Fijne overzichtelijke site. Bestelling werd heel snel geleverd

Afke | 15 juli 2021
9


Konijnen ren

Heel tevreden! De aanvankelijk bestelde ren bleek niet meer leverbaar, maar prima service. Samen gezocht naar een passend alternatief. Communicatie is heel vlot!

Coby Vos | 15 juli 2021
10


Eerst telefonisch contact gehad over het artikel en daarbij vriendelijk geholpen. Daarna de bestelling geplaatst en de volgende dag werd het pakket bezorgd.

Wilma van Velthoven | 14 juli 2021
9


LEUK PARKIETENSPEL

LEUK PARKIETENSPEL VOOR PARKIETEN ZE VINDEN HET PRACHTIG OM ER MEE TE SPELEN

Anoniem | 14 juli 2021
9


Snel geleverd goeie prijs

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende