Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


E. Westerhof | 18 augustus 2022
10


Duivenvoer

Ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling. Kan niet beter. M.v.g Ees Westerhof

Jaap | 14 augustus 2022
9


Prima Service

Bij bellen zeer vriendelijk en bereid om even in de winkel te gaan zoeken. Ook nog (gratis) probeer artikel erbij gekregen. Top!

Anoniem | 14 augustus 2022
9


Prima service, en netjes geleverx

Alex Linnenbank | 14 augustus 2022
8


waterbakjes

Waterbakjes besteld na een week waren de waterbakjes niet te leveren in een bepaalde maat.bij de leverancier. de firma heeft gebeld en een mail gestuurd.i.v.m het niet kunnen leveren .wel een grotere maat.Prima Ekstra korting gekregen op de bakjes.Top geregeld.

Tom Ceulemans | 11 augustus 2022
10


DoggyRide mini

Snelle en correcte levering, prima aftersales support !!! Top !!

Jaap | 11 augustus 2022
10


Perfecte service

Na een vraag kreeg ik keurig antwoord en een prima voorstel, de bestelling werd snel geleverd, aanbevolen!

Mandy | 10 augustus 2022
7


Fijne service

Niet alles was op voorraad of leverbaar, maar je wordt op de hoogte gehouden en krijgt de keuze voor geld terug of ander product. Erg vriendelijk en persoonlijk. Alleen wat meer filters op de website zou fijn zijn, want nu kan je alleen op dier en merk filteren

Anoniem | 5 augustus 2022
9


Review

Site was duidelijk en de bestelling snel binnen.

Yvonne | 3 augustus 2022
10


De goedkoopste met petsafe draad

Ik check altijd de reviews of een webshop betrouwbaar is. Dierenwinkelxl is dat voor mij. Ik zocht extra draad voor ons petsafe systeem. Dierenwinkelxl was de goedkoopste met draad die ik via Google kon vinden. Keurig op tijd geleverd en heel stevig verpakt.

Az-boy | 3 augustus 2022
10


Rogz luna halsbanden

Perfect. Snelle service. Uitstekend

Marjolein | 3 augustus 2022
10


Super service

Had een aviator tuigje besteld maar was te groot gebeld en ze stuurde meteen een andere op en daarna hoefde ik pas de andere op te sturen super

Marga | 1 augustus 2022
9


prima

Tijdige levering, duidelijke website

Johan | 1 augustus 2022
10


gewoon goed

bestelling geplaatst, snel en correct geleverd. Gewoon goed.

Bas Bartholomeus | 1 augustus 2022
10


snel en goed

bestellen makkelijk Verzenden snel Product Top

Anoniem | 30 juli 2022
8


Besteld

Alles supersnel en netjes ingepakt ontvangen

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?