Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 13 juni 2024
10


Goede service, goed advies

Tom | 11 juni 2024
10


Snelle levering, alles in orde

Paul | 10 juni 2024
10


Aquariumkap

Enorm tevreden. Zeer snel verstuurd en vriendelijk personeel.

Anoniem | 10 juni 2024
10


Juiste bestelling gekregen precies wat het moest zijn..

Nico | 10 juni 2024
10


Bestellingen

Het artikel was makkelijk te vinden op de site en snel geleverd..

Anoniem | 10 juni 2024
10


Was keurig verpakt,

Anoniem | 9 juni 2024
9


Prima geholpen

Dank je Jos voor het meedenken

Katleen | 6 juni 2024
10


Na mijn bestelling kreeg ik telefoon dat de hondenmand niet meer bij hen op voorraad was. Ze vroegen of het een probleem was dat de volledige bestelling wat later kwam. Voor mij was dit geen probleem. Ik vond het heel fijn dat ze de moeite deden om me te verwittigen. En de bestelling kwam enkele dagen later al aan. Topservice!

piet | 6 juni 2024
9


hondenvoer

het is snel en goed verpakt geleverd,en voor een goede prijs het was mijn eerste bestelling en kom zeker terug

Emile | 6 juni 2024
10


goede service

Bij een bestelling was het product niet voldoende op voorraad. Toch een gedeelte gekregen en het te veel betaalde werd direct teruggestort. En dat allemaal telefonisch door Dierenwinkel.xl besproken!! Top service!

Marieke | 5 juni 2024
9


Vlooien druppels

Ik had vlooiendruppels besteld.. Helaas kreeg ik de volgende dag niks, na 2 dagen een mail gestuurd. Ik kreeg de volgende dag direct een telefoontje, met het bericht dat het pakket direct op de post was gegaan, alleen de postkantoor het niet verwerken... Echt Super netjes te woord gestaan, dus een dikke duim voor de zeer nette service.... Alleen mensen de post werkt soms niet mee... Het ligt dus niet altijd aan de verzender👍👍

Onno en Ingrid Krabshuis | 5 juni 2024
10


Chapeau

Pakket bezorging duurde nogal, men ging er achteraan en werd keurig teruggebeld

Anoniem | 5 juni 2024
10


Juiste accessories en super geregeld

Ken je dat? Net dat opzetstuk van je droogblazer voor je hond stuk of weg. Nergens te krijgen denk je dan. Maar jullie hadden m, goed te vinden op de site, prima prijs en snel geleverd. Top! Super geregeld!

L.Thuenissen | 4 juni 2024
10


Geweldige service

Na een bestelling van een broek, deze te groot. Winkel heeft contact gezocht met me. Winkel stuurt een nieuwe broek. Eerst passen dan de andere of allebei gratis retour sturen. Wat een geweldige service. Dank jullie wel.

Anoniem | 1 juni 2024
10


Uitstekend

Ik heb rond Pinksteren een bestelling geplaatst, die op zich liet wachten. Gemaild met dierenwinkelxl en ik werd meteen persoonlijk teruggebeld. Helemaal top en de bestelling kwam de dag erop. Vertraging lag bij PostNL .

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?