Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Natalia Elnikova | 16 februari 2020
10


Super Service!

Super blij met mijn bestelling !!! Top service dank je wel !!

Mevr. E.A.Visser | 13 februari 2020
10


Glucosamine

LS Snelle levering. Geven duidelijk aan als en waardoor de levering iets langer duurt.

J de Jong | 11 februari 2020
9


Zeer goed aangekomen

Zeer goed aangekomen alle voedseldieren levend aangekomen. Vliegen kwamen vlot uit. Top bedrijf.

Ron Janssen | 9 februari 2020
10


Super blij met diepvries zending

We bestelden Energique 12kg voor onze nieuwe Labrador pup Molly. We werden netjes terug gebeld over deze bestelling. Wanneer we thuis zouden zijn om de bestelling in goede orde in ontvangst te kunnen nemen. Het geeft je net dat gevoel alsof je bij hun in de winkel staat. Wat een dedicated personeel. Ik raad dan ook zeker aan om een bestelling bij Dierenwinkelxl.nl te plaatsen.

Marleen | 3 februari 2020
10


alles prima in orde

Ik werd goed geholpen ivm met mijn vragen en de levering verliep correct

Marcel | 1 januari 2020
9


Prima winkel met goede spullen.

Ga zo door, geen op- of aanmerkingen. Ben zeer tevreden. Zal zeker nog een bestelling doen. Bedankt!

Anoniem | 19 december 2019
10


Goede, snelle service. Kreeg update per mail

Snelle verwerking van de bestelling. Kreeg netjes een mail dat de levering een dag later pas weer op voorraad was en dan werd verzonden. Product goed verpakt en prima kwaliteit.

Jo | 28 november 2019
9


Correct en snel

Anoniem | 5 november 2019
9


Fijne winkel, ook online!

Fijne winkel! Snelle levering en bij vragen of als er iets geruild moet worden, denken ze goed mee over de beste oplossing.

Anoniem | 31 oktober 2019
10


goed en snel

De gedroogde kippenpoten zijn van prima kwaliteit! Snel bezorgd en niet duur.

Eric Zuijderduijn | 23 oktober 2019
10


Aankoop Matrix vismateriaal

Bij het aankopen van twee molens en een feederhengel van het merk Matrix. Ben ik zeer goed geholpen, een eerlijk en helder advies gekregen en een zeer scherpe prijs. Ik kan iedereen aanbevelen hier te kopen.

Koen | 11 september 2019
10


Goed product, scherpe prijs en snelle levering.

Anoniem | 31 augustus 2019
10


Goede prijs/kwaliteit en zeer snelle levering

Zeer tevreden over assortiment, prijs en levering.

John | 20 augustus 2019
10


Super service.

Eenvoudig te bestellen. Zeer snelle levering en top communicatie. Geweldig.

Manon Boertje | 14 augustus 2019
10


uitstekend geholpen

Zeer lastig om hondensokjes in goede maat te bestellen, van mijn kant niet helemaal goed gegaan, maar super geholpen en snel en zeer vriendelijk mailcontact. Bedankt voor jullie hulp en inzet!

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende