Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 6 mei 2020
9


snelle levering

snelle levering en goede prijzen

Romy van der Wal | 4 mei 2020
10


Giant dome xl

Top service. Snel geleverd en er word goed mee gedacht met de klant. Ik bestel hier zeker vaker na deze top ervaring en service. Mijn katten zijn dol gelukkig

Anoniem | 3 mei 2020
10


Erg goed online bestellen

Heb 2 keer wat besteld. En heel snel de volgende dag bezorg. Ook goed en verzorg ingepakt. Een hele goede service

Anoniem | 27 april 2020
10


Meelwormen

Prima gegaan,prima op de hoogte gehouden van de levering

Anoniem | 12 april 2020
10


prima levering

ondanks vertraging door Corona toch nog snelle levering.

Monique | 12 april 2020
10


Perfect

Alles zeer snel geleverd en in perfecte staat

E | 11 april 2020
9


bestelling snel en goed geleverd

de bestelling kwam snel en was goed verpakt. Vragen worden snel beantwoord. Het product zelf activet borstel (paars-rood) voor onze labradoodle is helemaal top!

Christien Bronda | 11 april 2020
9


Uitstekende service

Prima producten! Ik werd even gebeld dat de bestelling iets later dan verwacht werd geleverd. Heel netjes! Persoonlijk contact. Betrouwbaar. Hier ga ik vaker bestellen.

Anoniem | 9 april 2020
8


Artikel te weinig verstuutd

Ik had twee bakjes kattegras besteld maar ontving er maar eentje. Kan gebeuren. Werd meteen opgelost via terugbetaling na een telefoontje.

G.J. van der Harst | 8 april 2020
10


Diervriendelijke Webwinkel

Eenvoudig voederhuisje gekocht, uit een overig ruim aanbod. Netjes verpakt de volgende dag al geleverd. Prima, houden zo!

Ron | 8 april 2020
9


Goede producten en service

Voor de honden meerdere zakjes met Bikkel Longtrainers besteld. Ik werd netjes gebeld dat de levering iets langer zou duren i.v.m. het niet voorradig zijn van het bestelde aantal zakjes. Top service!

CWCP Zinnemers | 29 maart 2020
10


Top service

Wij hadden kluiven besteld die helaas nog niet op voorraad waren.We werden netjes gebeld en er werd ons een alternatief voorgesteld. Daar houd ik van, meedenken! Helemaal blij met deze winkel!

Anoniem | 25 maart 2020
10


Goed en betrouwbaar

Mijn pakketje kwam 1 dag later dan gepland, wat helemaal niet erg was, maar ik werd netjes via een teleefoontje geupdatet. Heel fijn.

Anoniem | 23 maart 2020
10


Lekker snel en precies wat ik besteld heb

Wat wil een mens nog meer?

Magdalena van der Schouw | 22 maart 2020
9


Betrouwbare Klantenservice

Ik heb voor de eerste keer de order geplaatst omdat ik dringend clips voor de kattenbak nodig had :D Anders zou ik waarschijnlijk deze winkel nooit ontdekken en blijven bij de concurrentie. Als een minpunt heb ik ervaren het feit dat de producten wel beschikbaar waren op de website, maar bleken niet op voorraad te zijn, ook niet na een tijdje wachten, maar het kan de besten overkomen ;). Echter vond ik het persoonlijk contact superfijn en ik had echt het gevoel dat er poging wordt gedaan om mij alsnog te helpen omdat ik het merk totaal niet kende. Voor een product die niet bestelbaar was kreeg ik netjes nog dezelfde dag het bedrag terug. Ik zou wensen dat elke webwinkel met zoveel aandacht en vakkundigheid hun klanten zou helpen :D

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende