Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


bernavanderspek | 26 mei 2022
10


levende meelwormen

super snelle en goede verpakking binnen 24 uur geleverd erg tevreden!!

Carla | 24 mei 2022
10


Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en betaald, na 4 dagen kreeg ik een vriendelijke mail dat het besteld product voorlopig niet leverbaar was. Ik kon kiezen tussen wachten, vervangend product of geld terug. Ik koos voor geld terug. Twee dagen later stond het geld weer op mijn rekening! Helemaal prima en netjes!

Anoniem | 24 mei 2022
10


Groot aanbod in hondenartikelen, uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. De bestelde artikelen werden snel, en zorgvuldig verpakt geleverd. Mijn hondje kon vooral de snacks zeer waarderen, maar ook de andere artikelen bevielen haar.

Mirjam | 22 mei 2022
9


Super snel!

Super snel in huis, netjes verpakt en duidelijke website.

Anoniem | 22 mei 2022
9


Hondenkar

Snelle levering, actieve klant- en oplossingsgerichte werkwijze

Conny | 21 mei 2022
9


Erg tevreden

Nette service, er waren items niet op voorraad en heb netjes een mail ontvangen, alleen mijn geld nog niet terug gehad, wel de rest van de bestelling geleverd

Frans van Dijk | 20 mei 2022
10


Gewoon goed

Supersnelle levering en goede prijs!

Remco Hamerlinck | 19 mei 2022
9


Product niet leverbaar, netjes opgelost

Ik had 2 producten besteld, helaas was 1 ervan niet meer leverbaar.(netjes op de hoogte gebracht) Hierna in overleg met de klantenservice de order geannuleerd en snel mijn geld terug gekregen.

Anoniem | 16 mei 2022
8


Snelle levering

Anoniem | 12 mei 2022
10


Prima product; snel geleverd

Prima product, snel geleverd

Anoniem | 11 mei 2022
7


Ervaring

Artikel verkeerd besteld. Retourtijd slechts 7 dagen en daardoor te laat met terugsturen :( Juiste artikel ondertussen besteld.

Henk de Haan | 10 mei 2022
10


Bestelling EVEZET VISVOER.

Snelle levering. En extra zakje pellets erbij ontvangen..

Edwin | 9 mei 2022
10


Rogz halsband voor hond

Niet op voorraad maar supersnel geleverd 3 dagen. Top! beter kan niet.

Anoniem | 9 mei 2022
9


het kwam goed aan

Suzanne | 7 mei 2022
8


Ik heb een vetbed bij jullie besteld. De door mij bestelde variant was niet op voorraad. Hierover werd ik de dag na mijn bestelling gebeld, om te overleggen wat ik dan wilde. Hierover ben ik erg tevreden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werden mij een aantal opties gegeven. Ik ben tevreden over het geboden alternatief en de manier waarop ik te woord ben gestaan. Ook heb ik mijn bestelling snel ontvangen. Mijn katten liggen graag op het vetbed! Bedankt voor het mooie product en de fijne service!

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?