Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 17 mei 2018
9


Vlotte levering

Ben niet zo'n online koper. Echter de prijs van hetgeen ik nodig had lag 50 % onder de prijs die ik bij een lokale leverancuer moet betalen. Hoefde ook niet 20 minuten te fietsen on het te kopen. Levering binnen 24 uur.

JPA van der werf | 14 mei 2018
10


Vogel nestje

snelle en perfecte levering

Anoniem | 13 mei 2018
10


Dierenwinkelxl had mij perongeluk een verkeerd product gestuurd, kan gebeuren natuurlijk. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice, kreeg ik het juiste product de volgende dag al binnen. Ik hoefde het verkeerde product niet eens te retourneren. De service is goed en ze hebben een ruim aanbod voor scherpe prijzen, ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Eddy Michiels | 8 mei 2018
9


levende watervlooien

Snelle en onberispelijke levering van 14 zakjes levende watervlooien. Mooie kwaliteit. Degelijk en veilig ingepakt met twee kleine koelelementjes voor tijdens transport. Prima service!

Heleen | 8 mei 2018
10


Wat ik besteld had was niet meer op voorraad, maar ik mocht wat anders uitkiezen en ik heb er nog een ander kattenspeeltje bij gekregen. Super service!

Anoniem | 5 mei 2018
10


Snel en goed geregeld, ook het ruilen!

Anoniem | 2 mei 2018
10


Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad. Ik kreeg bijna direct een telefoontje dat het 2 dagen later geleverd zou worden. Netjes, kom je niet vaak tegen. Alles in goede staat ontvangen. Bedankt

Inge de Wit | 1 mei 2018
9


Ik bestelde iets wat niet meer leverbaar bleek. Er werd goed meegedacht over een oplossing. Het leverde de teckels ook nog lekkere knabbels op, precies in lijn met hun voeding.

Sandra Pasten | 24 april 2018
10


Snel in huis en goed verpakt.

Ik zal er vaker bestellen. Ik kwam hier terecht via shopkorting.

Anoniem | 20 april 2018
10


Keurig op tijd en prima kwaliteit

Goede service, prima kwaliteit

Anoniem | 13 april 2018
10


superservice

Onlangs pakket watervlooien gekocht : super ingepakt, supersnelle levering. Een aanrader!

Maartje | 12 april 2018
10


perfect geholpen

Ik moest een gekocht tuigje ruilen wegens te groot. De communicatie ging perfect en een dag later had ik het nieuwe tuigje al binnen.

Anoniem | 12 april 2018
8


Waar voor je geld, snelle levering

An | 11 april 2018
8


Relaxodog

Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Alleen spijtig dat de bescherming bovenop de box er moeilijk af te krijgen was waardoor er nu nog een beetje opkleeft. Bedankt!

PGL Op het Veld | 6 april 2018
10


Alles goed en snel geregeld

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende