Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 28 juni 2017
9


bestelling

Super snelle levering en keurig ingepakt. We hadden een aantal zakken watervlooien besteld voor de vijver en die waren goed lekvrij verpakt!

yvette yvette's engelse bullenhuisje | 18 juni 2017
10


Top!

Mijn honden doen een moord voor Lakse Kronch

Anoniem | 11 juni 2017
9


Goede communicatie, komen afspraken na

Anoniem | 10 juni 2017
10


Keurig verzorgde bezorging mooi op tijd en we werden zelfs teruggebeld om te vragen welke kleur voederbak we wilden!

Anoniem | 8 juni 2017
8


goed

Snelle servise ,good prijs

Anoniem | 6 juni 2017
10


Service zoals die moet zijn

Ondanks dat er een item niet leverbaar was zeer tevreden voor de nette afhandeling. Persoonlijk telefoontje en de zaak was rond.

Anoniem | 2 juni 2017
10


Zeer snelle en juiste levering

Zeker zeer te vreden . Zeer snelle levering en goed verpakt.. Het materiaal en de voeding voldoen zeer goed.

Jannie | 29 mei 2017
10


Alles goed

De goedkoopste die ik kon vinden. Snelle levering. Goed op de hoogte gebracht van de bezorging, datum en tijd. Niks op aan te merken vandaar een 10.

Anoniem | 29 mei 2017
10


Loopplank

Snel geleverd en goed verpakt.

San | 22 mei 2017
10


Zeer klantvriendelijk

Snelle en goeie service zeer vriendelijk

Anoniem | 19 mei 2017
8


Er zijn wel wat dingen mis gegaan. Maar ik ben heel netjes geholpen. En het is prima opgelost. Aardige werknemers! !!!

Edith | 19 mei 2017
8


Snelle levering en prima service!

Anoniem | 17 mei 2017
9


Eerlijke en snelle afhandeling van de bestelling van Watervlooien

H. Manschot | 14 mei 2017
10


levring on line van lvende watervlooien.

Wat mij betreft hoeft uw dienstverlening niet verder verbeterd te worden; ik ben zeer snel en zeer correct geholpen aan een zending levende watervlooien!

Anoniem | 13 mei 2017
8


Goede service en snelle levering

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende