Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anja | 3 november 2017
9


In 1 woord TOP!

2 Artikelen die ik had besteld hadden ze niet meer in het assortiment, alleen de kleinere botjes en die zijn niet geschikt voor onze Amerikaanse Staffords. Ik werd keurig gebeld door een meneer met de uitleg waarom het niet meer leverbaar was en wat hij kon doen om iets anders te leveren. Na even praten heb ik het aan zijn expertise overgelaten en kreeg ik de volgende dag 2 duurdere exemplaren toegestuurd tegen de prijs van degene die ik had besteld, en dat scheelde echt fors. Prima bedrijf, denkt mee met de klant en weet nog wat service is!

Anoniem | 13 oktober 2017
9


biofood high energy

Goed hondenvoer voor goede prijs

Anoniem | 10 oktober 2017
10


Snelle service

Goede producten en correcte, snelle service.

klaasje bisschop- ubak | 5 oktober 2017
10


grote bench

onze hond Cindy, grote Zwitserse sennen nog maar 5 maanden jong wil graag in de bench zitten, vertrouwd plekje dus, kleine bench was ze uitgegroeid, dus de grootste bench besteld, binnen een dag geleverd en super service, Cindy heeft een koninginneplekje in de bench, superfijne shop, snelle levering helemaal top dus!! ga zo door!!!

Jannie kroeze penning | 5 oktober 2017
10


Super snelle levering

Anoniem | 29 september 2017
10


hr

Levering duurde iets langer om dat niet alles op voorraad was , daar van keurig op de hoogte gehouden! en vervolgens keurig verpakt geleverd! Tot en volgende keer!!

Pascalle | 27 september 2017
10


Kattenbak

Een klein misverstand geweest doordat er een order is ontschoten, perfect opgelost! Volgende dag was het in huis zoals afgesproken! Top gedaan. Mag ook eens gezegd worden :)

Anoniem | 22 september 2017
10


Perfecte producten Snelle levering

Anoniem | 17 september 2017
10


het bestelde artikel in goede orde binnen 24 uur ontvangen. het artikel is precies wat we ervan verwachtten.

Anoniem | 12 september 2017
8


Prima service en snel geleverd

Anoniem | 6 september 2017
8


hondenbench

prima kwaliteit, prima prijs, snelle levering

Anoniem | 4 september 2017
9


Hondenbench

Snelle levering en prima service

Jack | 3 september 2017
9


Bestelling

Goede service, snelle levering goed assortiment

Roelof Struik | 25 augustus 2017
10


Dhr.

Ik ben zeer onder de indruk, de bestelling, en betaling ging zeer goed, de opvolgende mail en daarna de levering was super, de bode heeft het tot onze huisvarken babe geleverd, iedereen is blij

Ton | 25 augustus 2017
10


Uitstekende webshop

Super snelle verzending, goed verpakt, scherpe prijs en uitstekende communicatie. Absolute aanrader!

 1  2  3  4  5  6  7  8 volgende