Uw winkelmand 0

Kooiaccessoires knaagdieren

16 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kooiaccessoires kopen om de kooi of het hokje van uw knaagdier in te richten. Uiteraard kunt u ook kijken bij onze categorieën speelgoed, bodembedekking, snacks en voer- en drinkbakken voor nog meer accessoires voor uw hamster, cavia of ander knaagdier. We helpen u graag verder bij DierenwinkelXL!

De kooi of het hok van uw knaagdier is leuk op te fleuren met een paar accessoires. In ons assortiment bevinden zich verschillende kooiverbindingen en buizensystemen voor tunnels in de kooi van bijvoorbeeld uw hamster. We verkopen U-bochten, T-splitsing, bochten en tunnels, zodat u een heel parcours kunt maken voor uw knaagdiertje. Ook hebben we artikelen zoals een gym, lab, speelzak, knaagdierwatten en knaagdierpapier voor in de kooi of het hok van uw knaagdier. Met deze producten willen wij u helpen om het hokje van uw cavia, rat of hamster zo aangenaam mogelijk te maken.

sorteren
type
meerminder
merk
meerminder
materiaal
meerminder


Ferplast - U bocht
Ferplast - U bocht
Knaagdiernest
Knaagdiernest
Knaagdierwatten zoobest
Knaagdierwatten zoobest
knaagdierpapier zoobest
knaagdierpapier zoobest
lab Per stuk
lab
gym Per stuk
gym
Ferplast - Cube Per stuk
Ferplast - Cube
Ferplast - Ring Tube Per stuk
Ferplast - Ring Tube
Ferplast - T-Splitsing Per stuk
Ferplast - T-Splitsing
Ferplast - Tunnel 8 Per stuk
Ferplast - Tunnel 8
Trixie - Houten knaagdierhuis (45x24x28cm)
Trixie - Houten knaagdierhuis (45x24x28cm)
Ferplast - Tube 90 Per stuk
Ferplast - Tube 90
Ferplast - Tunnel 4 Tunnel 4 Per stuk
Ferplast - Tunnel 4 Tunnel 4
Hangmat voor Fretten - Groen 26x26cm
Hangmat voor Fretten - Groen
Ferplast - Verbinding Buizen Systeem Per stuks
Ferplast - Verbinding Buizen Systeem
Stenen Eetbak - Wit
Stenen Eetbak - Wit

 

 

Kooiaccessoires voor uw knaagdier kopen?

We verkopen kooiaccessoires voor uw knaagdieren van bekende merken als Ferplast. De producten van Ferplast zijn goed afgestemd op elkaar, zodat u een mooi geheel krijgt. Voor buizen en tunnels voor uw muis, hamster, gerbil en rat bent u in onze webshop dus op de juiste plaats. Bent u op zoek naar Ferplast buizen? Bekijk dan de verschillende soorten Ferplast buizen voor een aantrekkelijke prijs. We verkopen kooiaccessoires van uiteenlopende materialen als hout, kunststof, papier, pluche en watten. We verkopen ook een hamster hotel, de ideale plek waar uw hamster zichzelf heerlijk kan vermaken.

Het is belangrijk dat de kooi van uw dier spannend en interessant blijft. Wij verkopen vele verschillende accessoires die er voor zorgen dat uw kleine vriend zich niet verveeld. De mogelijkheden zijn oneindig! Combineer zelf een aantal accessoires en geef uw huisdier een plekje waar hij zich thuis voelt.