Uw winkelmand 0

Onderweg met uw knaagdier

11 producten

In onze webshop hebben we verschillende vervoersboxen om uw knaagdier in te vervoeren. Ook hebben we tuigjes waarmee u buiten met uw knaagdier kan lopen zonder dat het ervandoor gaat.

sorteren
Type
meerminder
Merk
meerminder


FerPlast - Vervoersbox Aladino Medium Div. Kleuren
FerPlast - Vervoersbox Aladino Medium
Ferplast - Vervoersbox Jet
Ferplast - Vervoersbox Jet
Trixie - Midi Capri
Trixie - Midi Capri
Beeztees - Reismand Gypsy/Antraciet
Beeztees - Reismand Gypsy/Antraciet
Reismand Travica 27x20cm Groen/Grijs
Reismand Travica 27x20cm
Reismand Travica 21x15cm Blauw/Grijs
Reismand Travica 21x15cm
Beeztees - Nylon konijnentuigje Per stuk
Beeztees - Nylon konijnentuigje
Transportbox Paw blauw
Transportbox Paw
Ferplast - Konijnentuig met lijn
Ferplast - Konijnentuig met lijn
Ferplast - Atlas 5 Open, Diverse kleuren 41,5 x 28 x 26 cm
Ferplast - Atlas 5 Open, Diverse kleuren
Beeztees - Loopharnas voor knaagdieren
Beeztees - Loopharnas voor knaagdieren

 

 

Een paar keer per jaar zijn er momenten waarop uw knaagdier vervoerd moeten worden. Dit kan bijvoorbeeld naar de dierenarts zijn, op vakantie of uw knaagdier gaat uit logeren bij een kennis. Hiervoor heeft u een geschikt artikel nodig waarmee u uw knaagdier veilig kan vervoeren.

Het begint al bij de aanschaf van een knaagdier. Hier heeft u al voor de eerste keer een vervoersbox nodig. Vaak krijg je je knaagdier mee in een kartonnen doos. Uw knaagdier zal zijn naam snel eer aan doen en zich een weg naar buiten knagen. Dit is natuurlijk niet handig want dan loopt uw knaagdier los in de auto of op straat wat tot gevaarlijke situaties kan leiden.

In onze webshop hebben we verschillende transport boxen. Deze zijn van kunststof en kunnen aan de bovenkant geopend worden. Tijdens het vervoer is het handig om een handdoek, kleed of krant in de box te doen. Mocht uw knaagdier door de zenuwen zijn behoefte doen is het snel opgeruimd en blijft de box netjes schoon.

Naast artikelen voor het vervoer van uw knaagdier hebben we natuurlijk ook allerlei andere producten voor uw knaagdier. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij hokken en kooien, speelgoed, voeding of bodembedekking.

Mocht u vragen hebben over het bestellen van een vervoersbox of wandel tuigje dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Knaagdieren

Inloggen

wachtwoord vergeten?