Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Joris DB | 14 april 2022
9


Topservice

Eerste keer iets besteld. Werd meteen op de hoogte gebracht dat een artikel niet beschikbaar was. Geld werd meteen teruggestort. Duidelijke en vlotte communicatie. Een voorbeeld voor menig webshop!

Anoniem | 11 april 2022
9


bestelling cedernoten

Alles perfect verlopen , zowel de bestelling als de levering als de kwaliteit

Johan | 11 april 2022
8


Snel verstuurd

Snel verstuurd en exact wat ik nodig had. Prima service.

Joni | 10 april 2022
8


Wij hebben een roze chiplezer van halo gekocht . De prijs was best veel goedkoper dan elders en hij werkt heel goed . De verzending was ook snel hier . Super !

Anoniem | 8 april 2022
8


Aandachtspunt verpakking

Over het product zelf zijn we zeer tevreden. Helaas wat minder over het verpakkingsmateriaal. Dit kan een stuk duurzamer. Ik wil jullie dan ook aanraden om te kijken of het piepschuim vervangen kan worden.

Alex | 8 april 2022
10


Fox winterpak

Snel geleverd en alles na wens

Marius | 7 april 2022
9


snelle levering

snelle levering en keurig verpakt

Ward van Riel | 6 april 2022
8


Goed en redelijk snel , op tijd bezorgd

Op tijd (<2 dag) bezorgd, Goede Prijs kwaliteit verhouding. En voorts tip voor de ProPlan brokken, geef er iets FarmFood - fresh menu, rund met hart of pens erdoorheen bij, zodat je hond bij wijziging brokken, er makkelijker aan wend. Kortom (zeer) tevreden, en m'n jonge hond (7,5+ mnd), SKy ook, Warme groet, Ward

Guy | 6 april 2022
9


Voorbeeld voor andere bedrijven

Hondenmand besteld. Fijne site, duidelijk en overzichtelijk. Volgende dag door PostNL geleverd. Advies aan dierenwinkelxl om een andere vervoerder te zoeken. We hebben zelf zo ongeveer het pakket uit de wagen moeten halen omdat vervoerder beweerde het pakket niet bij zich te hebben.

Anoniem | 5 april 2022
10


Goed en vlug ontvangen.

Anoniem | 3 april 2022
10


Zeer goed verzorgd. Bestelde goederen volgende dag in huis

Anoniem | 2 april 2022
9


Was de eerste keer maar het beviel me wel kreeg gauw schuim voor de dubbele waterbak onder met motetten en boven bak kan 8 liter water in het is onder grijs en boven blauwe

Jeannet | 2 april 2022
10


Standaard voor doggyride

Snelle levering.

Anoniem | 2 april 2022
10


Ik ben door jullie goed geholpen en heb de favoriete brokken voor onze kat kunnen vinden, hoeveel de zakken van 2,5 kg niet meer leverbaar waren. Bedankt

Anoniem | 1 april 2022
10


Snel en netjes

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?