Uw winkelmand 0

Aquarium

628 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u terecht voor een ruime keuze aan artikelen voor aquariumvissen, zoals visvoer, aquaria, filters en pompen en andere benodigdheden voor uw aquariumvissen. We bieden kwalitatief goede merken aan, zoals Exo Terra en Sera. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten aquariumvissen, zoals koudwater vissen, tropische vissen en subtropische vissen.

DierenwinkelXL is de webwinkel voor uw aquariumvissen. Wij bieden een assortiment van hoogwaardige kwaliteit en goede service. Bij een bestelling vanaf € 39,-* is de verzending gratis en wij leveren producten binnen 48 uur. Bent u niet tevreden? Dan kunt u uw bestelling in overleg kosteloos retour sturen.

sorteren


Superfish - Combi Heater 25 Watt
Superfish - Combi Heater
Sera - ImmunPro Mini Nature
Sera - ImmunPro Mini Nature
FlowerFish - Betta Pro Color
FlowerFish - Betta Pro Color
Sera - Discus Color Nature 250 ml
Sera - Discus Color Nature
JBL - NovoRift
JBL - NovoRift
Sera - Shrimps Natural 100 ML
Sera - Shrimps Natural
Sera - Flora met Spirulina 2 kg
Sera - Flora met Spirulina
Sera - Wels Chips XXL
Sera - Wels Chips XXL
Sera - Micron Nature 50 ML
Sera - Micron Nature
Sera - Marin Gvg-mix Nature 1000 ml
Sera - Marin Gvg-mix Nature
Superfish - Diepvries 500 gram
Superfish - Diepvries 500 gram
Sera - San
Sera - San
Sera - FD Shrimp
Sera - FD Shrimp
Sera - Vipan Grote Vlokken
Sera - Vipan Grote Vlokken
Sera - Vipan Nature Grote Vlok
Sera - Vipan Nature Grote Vlok
Sera - Vipagran Nature Baby
Sera - Vipagran Nature Baby
Sera - FD Daphnien 100 ML
Sera - FD Daphnien
Sera - Vipagran 1000 ml
Sera - Vipagran
Superfish - Vakantie voederblok 15 vissen voor 2 weken
Superfish - Vakantie voederblok
Sera - GVG-Mix 250 ml
Sera - GVG-Mix

 

 
Meest verkochte producten in deze categorie
Edge & Foam Fluval Biomax
Edge & Foam Fluval Biomax
€ 5,69
Levende Enchytraeen / White Worms
Levende Enchytraeen / White Worms
€ 1,39
Levende Watervlooien
Levende Watervlooien
€ 1,59
Fluval Edge Algae Clear
Fluval Edge Algae Clear
€ 4,25

 

 

Visvoeding voor uw vis kopen?

Er zijn heel veel verschillende soorten vissen. Er zijn dus ook veel verschillende soorten producten te kopen, speciaal voor uw vis. De keuze in visvoer is dan ook enorm. DierenwinkelXL verkoopt goed verteerbare voeding, voeding die de kleuren van uw vis doet stralen en voeding die langzaam of juist snel naar de bodem van het aquarium zinkt. Voeding voor guppies die een goede groei ondersteunt en voeding voor kreeftachtige die op de bodem van het aquarium leven.

Wij hebben een ruim assortiment voor uw tropische vis of koudwater vis. Deze zijn snel en eenvoudig online te bestellen. Onze webshop biedt u producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook bieden wij uistekende service. Bij een bestelling vanaf € 29,-* is de verzending gratis en wij leveren producten binnen 48 uur. Bent u niet tevreden? Dan kunt u uw bestelling in overleg kosteloos retour sturen.

Uiteraard wilt u de beste omgeving voor uw vissen, zoals een schoon en fijn aquarium. Daarom bieden wij online producten van hoge kwaliteit aan voor uw vissen. Zo hebben wij diverse soorten voer voor verschillende vissoorten. Ook bieden wij aquaria met de gewone vierkante vorm, maar wij verkopen ook kolomaquaria met bijvoorbeeld een spiegel. De aquariumbodem kunt u helemaal inrichten naar eigen wens, met bijvoorbeeld beeldjes van een tropisch eiland of gezonken schepen. Verlichting en verwarming maken het vispaleis af. Ook voor het schoonhouden (met filters en pompen) van uw aquarium en de beste zorg voor uw vissen hebben wij de nodige producten.