Uw winkelmand 0

Contactgegevens

DierenwinkelXL.nl bestaat uit drie dierenwinkels in Twente. Het versturen van orders en het beheer van de webwinkel wordt gedaan vanuit de vestiging in Hengelo. Wanneer u vragen heeft over uw bestelling of producten is de kans dan ook groot dat je een van onderstaande mensen aan de telefoon krijgt. Ook elke mail zal persoonlijk door ons worden beantwoord. Als je alleen advies wil of diverse vragen hebt over voeding, verzorging, huisvesting etc., is dat ook geen probleem en staan wij voor je klaar!

Voor direct telefonisch contact bel je naar telefoonnummer: 074-2595000 of mail naar klantenservice@dierenwinkelxl.nl. Heb je een vraag, kijk dan eerst eens bij onze veel gestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij dan is het altijd mogelijk om het reactieformulier in te vullen.

Jos ter Brugge
(eigenaar van DierenwinkelXL.nl &
DierenwinkelXL Jos ter Brugge in Hengelo)


 

Wil je liever één van onze fysieke winkels bezoeken? Dat kan! Wij zijn gevestigd in Hengelo, Haaksbergen en Enschede. Voor al jouw vragen staat er deskundig personeel voor je klaar met veel kennis over honden- en kattenvoeding (brokken en vers vlees, uit diepvries en kant en klaar), tuigen, halsbanden, kleding, trainingsmogelijkheden, blafbanden, trainingsbanden, speelgoed, hokken, kooien, vogelzaden, aquaristiek, vijver, hengelsport en nog veel meer. Alles gebaseerd op eigen ervaring, trainingen en verhalen van klanten.

Let op! Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in één van onze winkels. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op!