Uw winkelmand 0

Contactgegevens

DierenwinkelXL is een dierenwinkel gelegen te Hengelo in Twente. Het versturen van orders en het beheer van de webwinkel wordt gedaan vanuit deze vestiging. Wanneer u vragen heeft over uw bestelling of producten kunt u contact met ons opnemen via de telefoon. Ook elke mail zal persoonlijk door ons worden beantwoord. Als u alleen advies wilt of diverse vragen hebt over voeding, verzorging, huisvesting etc., is dat ook geen probleem en staan wij voor u klaar!

Voor direct telefonisch contact bel je naar telefoonnummer: 074-2595000 of mail naar klantenservice@dierenwinkelxl.nl. Heb je een vraag, kijk dan eerst eens bij onze veel gestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij dan is het altijd mogelijk om het reactieformulier in te vullen.

Wil je liever onze fysieke winkel bezoeken? Dat kan! Wij zijn gevestigd in Hengelo. Voor al jouw vragen staat er deskundig personeel voor je klaar met veel kennis over honden- en kattenvoeding (brokken en vers vlees, uit diepvries en kant en klaar), tuigen, halsbanden, kleding, trainingsmogelijkheden, blafbanden, trainingsbanden, speelgoed, hokken, kooien, vogelzaden, aquaristiek, vijver, hengelsport en nog veel meer. Alles gebaseerd op eigen ervaring, trainingen en verhalen van klanten.

Let op! Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in de winkel.