Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 4 juni 2022
8


Goud

Ik heb en goede gevoel aan over gehouden

Marion | 3 juni 2022
10


Snel geleverd

Fijne webshop, snel geleverd en goed email contact.

Debora | 3 juni 2022
8


Aquarium artikel

Ik had eerst met de klantenservice gebeld om te vragen wat de bezorg tijd was. Medewerker was zeer vriendelijk, het artikel wat ik wilde was op voorraad dus gelijk besteld en volgende dag binnen. Top

N. Janszen | 31 mei 2022
9


Top service.

De bestelling zou een dag later komen dan gepland en ze waren zo vriendelijk om persoonlijk contact met me op te nemen. Verder was het pakketje goed ingepakt. Top service!

Jackie | 30 mei 2022
10


Very happy!

Quality product, and very fast delivery. Definitely recommended!

Willy e Bruin | 30 mei 2022
10


Goede service

Supergoede ervaring bij deze zaak. Vriendelojk en behulpzaam aan de telefoon. Snelle bezorging van het product, wat ik verder nergens kon krijgen!

Anoniem | 29 mei 2022
10


goed voer, uitstekende klantenservice

Na aankoop (bij een concurrent) van 11 kg eekhoornvoer dat niet door de eekhoorns werd gegeten, heb ik (in de veronderstelling dat ik dit bij Dierenwinkel XL had gekocht) ten onrechte een klacht ingediend. Ze reageerden meteen om te praten over een oplossing. Klasse. Achteraf besefte ik dat ik juist bij Dierenwinkel XL een aanvulling (extra hazelnoten) heb gekocht om het voer alsnog aantrekkelijk te maken. En nu komen de eekhoorntjes wel weer. Top voer. Ik kan Dierenwinkel XL dus sterk aanbevelen

Anoniem | 29 mei 2022
10


Reasonable price and good product

I was happy to find yhe product that I was looking for at DierenwinkelXL and I was delivered quickly and I happy with the quality and service.

Morena | 27 mei 2022
9


Goeie service!

bernavanderspek | 26 mei 2022
10


levende meelwormen

super snelle en goede verpakking binnen 24 uur geleverd erg tevreden!!

Carla | 24 mei 2022
10


Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en betaald, na 4 dagen kreeg ik een vriendelijke mail dat het besteld product voorlopig niet leverbaar was. Ik kon kiezen tussen wachten, vervangend product of geld terug. Ik koos voor geld terug. Twee dagen later stond het geld weer op mijn rekening! Helemaal prima en netjes!

Anoniem | 24 mei 2022
10


Groot aanbod in hondenartikelen, uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. De bestelde artikelen werden snel, en zorgvuldig verpakt geleverd. Mijn hondje kon vooral de snacks zeer waarderen, maar ook de andere artikelen bevielen haar.

Mirjam | 22 mei 2022
9


Super snel!

Super snel in huis, netjes verpakt en duidelijke website.

Anoniem | 22 mei 2022
9


Hondenkar

Snelle levering, actieve klant- en oplossingsgerichte werkwijze

Conny | 21 mei 2022
9


Erg tevreden

Nette service, er waren items niet op voorraad en heb netjes een mail ontvangen, alleen mijn geld nog niet terug gehad, wel de rest van de bestelling geleverd

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?