Uw winkelmand 0

Bodembedekking voor uw vogel

14 producten

Voor een goede ondergrond voor uw vogelkooi die van goede kwaliteit is en scherp geprijst bent u bij DierenwinkelXL aan het juiste adres!

Wij hebben verschillende soorten bodembedekking zodat er voor uw vogel altijd wel iets bij zit.

sorteren
Type
meerminder
Merk
meerminder


Nestmateriaal - Natuur
Nestmateriaal - Natuur
Ekoo - Card & Egg Tray
Ekoo - Card & Egg Tray
Back Zoo Nature - Corky Chunks 10 Liter
Back Zoo Nature - Corky Chunks
Natural - Bodemwit 2.5kg Natural
Natural - Bodemwit 2.5kg Natural
Natural - Duivengrit
Natural - Duivengrit
Corbo Middel 7,5 liter
Corbo Middel
Zeopet - Bodembedekking 1.0 - 2.5 mm 20 kg
Zeopet - Bodembedekking 1.0 - 2.5 mm
Corbo Groot 25ltr 25ltr
Corbo Groot 25ltr
Beukensnippers - 6mm
Beukensnippers - 6mm
Beukensnippers - 8mm
Beukensnippers - 8mm
Schelpenzand
Schelpenzand
Beukensnippers - 4mm 10 kg
Beukensnippers - 4mm
Zeopet - Bodembedekking 2.0 - 5.0 mm 20 Kg
Zeopet - Bodembedekking 2.0 - 5.0 mm
Beukensnippers - 10mm
Beukensnippers - 10mm

 

 

Bij DierenwinkelXL verkopen we verschillende soorten bodembedekking voor uw vogelkooi. Dit zijn alleen natuurlijke producten. Zo hebben wij schelpenzand, beukensnippers en fijne natuurkorrels die ook nog eens in 2 verschillende geuren te verkrijgen zijn. Hiermee houdt u uw vogelkooi mooi schoon en fris en het houdt vieze luchtjes tegen. De  vogelkooi dient minstens eens per week grondig schoongemaakt te worden en daarbij moet de bodembedekking vervangen te worden. Daarnaast kunt u een badhuis aan de vogelkooi bevestigen. Vervang het water regelmatig om bacterievorming te voorkomen. Voor de vogels die het niet prettig vinden om te baden kunt u ze af en toen met een plantenspuit besproeien. De waternevel is goed voor het verenpak,

Voordat u bodembedekking koopt heeft u natuurlijk eerst een mooie vogelkooi nodig. Heeft u al eens bij onze vogelkooien gekeken? Daarnaast moet de vogelkooi helemaal klaar gemaakt worden voor uw vogel, kijk ook eens bij onze andere vogel artikelen zoals bijvoorbeeld voeding, speelgoed, accessoires of snacks. Wij hebben een ruim assortiment aan vogel artikelen en voor elke vogelsoort is er wel iets te vinden.

Bodembedekking voor de vogelkooi bestelt u gemakkelijk en snel online bij DierenwinkelXL. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij uw online bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Vogels

Inloggen

wachtwoord vergeten?