Uw winkelmand 0

Terrarium

148 producten

U bent bij DierenwinkelXL op de juiste plek voor uw terrarium benodigdheden. Wij bieden artikelen voor reptielen, zoals reptielenvoer, terraria en andere benodigdheden voor uw reptiel. We bieden kwalitatief goede merken aan, zoals Exo Terra en Flamingo. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten reptielen, zoals schildpadden, slangen en hagedissen.

Natuurlijk wil je een optimale leefomgeving voor je reptiel, zoals een schoon en leuk ingericht terrarium. Met onze ruime assortiment bieden we u alles om uw reptiel optimaal te verzorgen.

Het is belangrijk dat uw reptiel zich helemaal thuis voelt in een terrarium. Daarom bieden wij online allerlei producten van hoge kwaliteit aan voor reptielen. In de webshop van  DierenwinkelXL zijn heel veel soorten voer te koop, voor verschillende reptielen. Ook verkopen wij terrariums, met de nodige zaken zoals bodembedekking. Voor het opleuken van het terrarium zijn er ook allemaal terrarium toebehoren, zoals planten en stukken hout, waardoor uw reptiel zich op zijn gemak zal voelen in de voor hem gemaakte omgeving. Natuurlijk zijn ook spullen te koop die de temperatuur in het terrarium kunnen regelen voor uw schildpad, slang of hagedis.

sorteren


habitat kit rainforest
habitat kit rainforest
habitat kit desert
habitat kit desert
jamaica 40 Grijs
jamaica 40
Ex Feeding Dish, Small
Ex Feeding Dish, Small
glow light halogeen
glow light halogeen
boston fern Medium
boston fern
digitale thermometer
digitale thermometer
pagode 1 Steen
pagode
Ex Brommelia Voor Kikkers Klein
Ex Brommelia Voor Kikkers
red jasper 1 Steen
red jasper
liana
liana
bamboo 20 cm
bamboo
slate 13.5 cm
slate
EBI - Decor Bonsai Slate
EBI - Decor Bonsai Slate
sera tl terra uv special t8
sera tl terra uv special t8
lava light 1 Steen
lava light
turtle heater
turtle heater
water hyacinth Per stuk
water hyacinth
laurel brush Per stuk
laurel brush
rock outcrops
rock outcrops

 

 
Meest verkochte producten in deze categorie
Sera Raffy Vital 1000ml
Sera Raffy Vital 1000ml
€ 13,75
Ex Intense Basking Spot 25w
Ex Intense Basking Spot 25w
€ 5,99
Meelwormen
Meelwormen
€ 7,49
Sera Reptil Prof.herbivor 1000ml
Sera Reptil Prof.herbivor 1000ml
€ 14,99

 

 

Terrarium artikelen voor uw reptiel kopen?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten reptielen, zoals schildpadden, slangen en hagedissen. Er zijn dus ook ontzettend veel soorten producten te kopen, speciaal voor uw hagedis. De keuze in bijvoorbeeld terraria, terrarium toebehoren en voeding is dan ook enorm. DierenwinkelXL verkoopt allerlei producten voor uw reptiel. Bent u op zoek naar bodembedekking voor in het terrarium? Of zoekt u verzorgingsproducten voor uw reptiel? Neem dan ook een kijkje in ons assortiment.

Onze webshop heeft een ruim assortiment voor zowel vleesetende reptielen als planten- en insecteneters. Deze zijn snel en eenvoudig online te bestellen. Wij bieden u producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook bieden wij uistekende service. Bij een bestelling vanaf € 29,-* is de verzending gratis en wij leveren producten binnen 48 uur. Bent u niet tevreden? Dan kunt u uw bestelling in overleg kosteloos retour sturen.