Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 12 maart 2022
9


Snelle levering. Goed verpakt

Was er de volgende dag al. Goede maat doos. Paste precies. En m'n vogeltje vind de trosgierst heerlijk! Goed product. Zeker voor herhaling vatbaar

Annika knol | 11 maart 2022
10


Mooie kooi en goeie service

We zijn heel blij met de hamsterkooi. Bij ontvangst ontdekten we dat er een scheur in de kap zat, maar dat is goed opgelost. Ik moest er foto's van maken en zij keken naar een oplossing. Ze sturen een nieuwe kap op. Nog niet ontvangen maar ik heb er alle vertrouwen in. Aardige mensen die je graag helpen!

Kwan | 9 maart 2022
9


Goede service

Goed geholpen door Jos. Product was niet op voorraad. Hij had mij gebeld en kwam met een goede oplossing.

Anoniem | 9 maart 2022
6


Je moet geluk hebben bij de klanten service want de ene keer praat je tegen iemand die doet alsof hij je door verbind en de andere keer word je meteen geholpen. Als je iets besteld zeggen ze daarna pas of ze het op voorraad hebben en kan je 2 weken wachten op je product en dan moet je geluk hebben dat je het krijgt!

Anoniem | 8 maart 2022
8


Snelle levering , produkt zoals omschreven

Laura | 8 maart 2022
10


Bestelling

Ondanks dat mijn bestelling even over het hoofd gezien werd geef ik toch een 10. Mijn mailtje met de vraag wanneer mijn bestelling zou toekomen werd zeer snel beantwoord en de man die me een antwoord verstuurde nam zijn verantwoordelijkheid op. Nadien werd ik ook nog eens opgebeld, de man was heel vriendelijk en bood meteen zijn excuses nogmaals aan. Een beetje begrip voor de situatie van mijn kant en een vriendelijk weerwoord zorgt voor mijn 10 voor jullie.

Anoniem | 5 maart 2022
8


Snel en goed verzorgde levering.

Anoniem | 4 maart 2022
9


Leveren van besteld producten

Snelle levering, heel fijn. Ga zo door

Cindy | 2 maart 2022
10


Heavy duty bench

Snel geleverd voor een goede prijs. Erg tevreden over alles.

Christa trommel | 25 februari 2022
10


Superservice!

Geweldige service! Ik werd gebeld dat mijn bestelling niet meer leverbaar was en er werd goed meegedacht naar een vervangend product, superfijn en snel geregeld!

Stef Putseys | 24 februari 2022
10


Zeer tevreden: scherpe prijzen en correcte leveringstermijn (binnen 48 uur).

Anoniem | 24 februari 2022
8


Levering netjes

Snelle en nette verzending. Helaas niet tevreden over het product. Er staat in de tekst dat de drinkfles ook aan de binnenkant van het hok opgehangen kan worden. Maar omdat het drinkbakje niet vast zit aan de fles gaat dit heel gemakkelijk los en wordt het een water ballet.

Jolanda | 23 februari 2022
8


Tevreden klant

Zondag besteld en dinsdag keurig, stevig verpakt in huis. Ik vroeg me alleen wel af wanneer iemand 3 zakken besteld, 1 van 9 kg, 1 van 3,5 kg en 1 van 3 kg, waarom jullie dan 1 doos maken met een zak van 9 kg en 3.5 kg en 1 doos met 1 zak van 3 kg. De bezorger sjouwt zich ik weet niet wat!

Anoniem | 23 februari 2022
10


Bestelling

Mijn bestelling was ondanks hun inspanning achteraf niet leverbaar. Kon kiezen: wachten op nieuwe levering of geld terug. Binnen 2 dagen was mijn geld teruggestort. Goede service!

Anoniem | 18 februari 2022
9


Hond: zakjes

Bestelproces makkelijk en levering zoals afgesproken.

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?