Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Frans van Dijk | 20 mei 2022
10


Gewoon goed

Supersnelle levering en goede prijs!

Remco Hamerlinck | 19 mei 2022
9


Product niet leverbaar, netjes opgelost

Ik had 2 producten besteld, helaas was 1 ervan niet meer leverbaar.(netjes op de hoogte gebracht) Hierna in overleg met de klantenservice de order geannuleerd en snel mijn geld terug gekregen.

Anoniem | 16 mei 2022
8


Snelle levering

Anoniem | 12 mei 2022
10


Prima product; snel geleverd

Prima product, snel geleverd

Anoniem | 11 mei 2022
7


Ervaring

Artikel verkeerd besteld. Retourtijd slechts 7 dagen en daardoor te laat met terugsturen :( Juiste artikel ondertussen besteld.

Henk de Haan | 10 mei 2022
10


Bestelling EVEZET VISVOER.

Snelle levering. En extra zakje pellets erbij ontvangen..

Edwin | 9 mei 2022
10


Rogz halsband voor hond

Niet op voorraad maar supersnel geleverd 3 dagen. Top! beter kan niet.

Anoniem | 9 mei 2022
9


het kwam goed aan

Suzanne | 7 mei 2022
8


Ik heb een vetbed bij jullie besteld. De door mij bestelde variant was niet op voorraad. Hierover werd ik de dag na mijn bestelling gebeld, om te overleggen wat ik dan wilde. Hierover ben ik erg tevreden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werden mij een aantal opties gegeven. Ik ben tevreden over het geboden alternatief en de manier waarop ik te woord ben gestaan. Ook heb ik mijn bestelling snel ontvangen. Mijn katten liggen graag op het vetbed! Bedankt voor het mooie product en de fijne service!

D.J. De Court | 5 mei 2022
10


Goede en snelle levering. Product voldoet zoals omschreven

Anoniem | 5 mei 2022
8


Snelle levering

Hier kun je goed inkopen.

Anoniem | 5 mei 2022
8


Erg tevreden

De bestelling was snel geleverd

Anika | 4 mei 2022
10


Snelle berzorging

Fijn om daar te bestellen .makkelijk. snelle bezorging. Top

Sara | 3 mei 2022
9


Great products

I will order more from this website.Recommanded

Wendy | 3 mei 2022
9


Mooi product

Extra Collar gekocht van petsafe voor katten. Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Helemaal top

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?