Uw winkelmand 0

DierenwinkelXL- Betaalmogelijkheden

DierenwinkelXL.nl kent 3 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling: Overboeken, Online betalen met PayPal & Vooruit betalen met IDEAL.

Overboeken

Wanneer u kiest voor "Overboeken" heeft u gedurende 4 weken de mogelijkheid om het bedrag over te maken. Als na 4 weken de betaling niet bij ons op de rekening staat zal de bestelling worden verwijderd. U kunt het totaalbedrag overmaken o.v.v. uw bestelnummer naar:

IBAN: NL48RABO0150885504
BIC: RABONL2U

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan DierenwinkelXL.nl:

IBAN: NL48RABO0150885504
BIC/SWIFT: RABONL2U

Let op: vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!
 

Online betalen met PayPal

Met Online betalen met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops. U rekent af in uw vetrouwde internet betaalomgeving. Het enige wat u hoeft in te voeren is het e-mailadres en het bedrag van de bestelling. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort. Kijk voor meer informatie over PayPal op de website van PayPal.

 

Vooruit betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.