Uw winkelmand 0

DierenwinkelXL- Betaalmogelijkheden

DierenwinkelXL.nl kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling: Overboeken, Online betalen met PayPal, VVV cadeaukaart & vooruit betalen met iDEAL.

Overboeken

Wanneer u kiest voor "Overboeken" heeft u gedurende 4 weken de mogelijkheid om het bedrag over te maken. Als na 4 weken de betaling niet bij ons op de rekening staat zal de bestelling worden verwijderd. U kunt het totaalbedrag overmaken o.v.v. uw bestelnummer naar:

IBAN: NL48RABO0150885504
BIC: RABONL2U

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan DierenwinkelXL.nl:

IBAN: NL48RABO0150885504
BIC/SWIFT: RABONL2U

Let op: vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!
 

Online betalen met PayPal

Met Online betalen met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Het enige wat u hoeft in te voeren is het e-mailadres en het bedrag van de bestelling. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort. Kijk voor meer informatie over PayPal op de website van PayPal.


VVV cadeaukaart

U kunt uw bestelling betalen met de VVV cadeaukaart tot een maximum bedrag van € 50,-. Als het tegoed op de kaart minder is dan het aankoopbedrag of de wettelijke limiet van € 50,- overschrijdt dan kunt u het resterende bedrag met iDEAL voldoen.


Vooruit betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Inloggen

wachtwoord vergeten?