Uw winkelmand 0

Over ons

Over dierenwinkelxl.nl

DierenwinkelXL is de webshop voor uw huisdier. Wij bieden een assortiment aan van ruim 6.000 producten van de beste kwaliteit, een goede service en snelle levering. De webshop wordt dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Verzending is gratis vanaf € 39,-*. Wij leveren de producten binnen 48 uur en u kunt uw bestelling in overleg met ons kosteloos retour sturen.

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de dierenbranche weten we precies wat er zich in deze markt afspeelt. Het streven is dat dierenwinkelXL één van de grootste en betere internetwinkels van Nederland wordt. Wij zijn te vinden in Hengelo.

DierenwinkelXL staat bij de kamer van koophandel geregistreerd onder het nummer: 08205606 .

 

Missie:

Onze missie is om elk huisdier een zo goed mogelijk leven te geven door baasjes te helpen bij alle vragen betreft de verzorging van de huisdieren. Dit willen wij bereiken door het aanbieden van een breed scala aan producten in verschillende prijsklassen, maar ook door onze kennis en kunde te delen met onze klanten. Zo hebben wij voor u de eerste keuzes al gemaakt door de samenstelling van ons assortiment waarbij we rekening hebben gehouden met prijzen, kwaliteit en alternatieven. DierenwinkelXL heeft altijd een oplossing!

Visie:

Onze visie is om dè Dierenspeciaalzaak van Twente en omgeving te worden met een compleet assortiment op het gebied van honden, katten, knaagdieren, vogels, aquaristiek en hengelsport. Wanneer een huisdierbezitter vragen/problemen of iets nodig heeft voor zijn of haar huisdier zal hij hiervoor naar DierenwinkelXL moeten kunnen komen.

Kernwaardes:

Kennis, vakkundig, eerlijk, transparant, vaste lage prijzen, gezelligheid

Inloggen

wachtwoord vergeten?