Uw winkelmand 0

Aquarium visvoer

59 producten

DierenwinkelXL heeft voor alle vissen voeding en uit voorraad leverbaar. Wij werken veel met Sera en hebben bijna het hele assortiment vlokkenvoer, granulaat en tabletten. Ook levend voer als rode en witte muggenlarven, tubifex, artemia, watervlooien en dwerggarnalen zijn te bestellen (levertijd kan langer zijn dan 48 uur i.v.m. versgarantie). Weet je niet precies welk voer past bij jou aquarium? Vraag het dan via 074-2595000 of neem contact op via het contactformulier.

Ook op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. Let op! Dit is alleen in de winkel verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd.

sorteren
Type
meerminder
Merk
meerminder


Sera - O-nip
Sera - O-nip
Levende Fytoplankton 250ml
Levende Fytoplankton
Sera - Krill Chips
Sera - Krill Chips
Sera - Flora met Spirulina
Sera - Flora met Spirulina
Sera - Discus Color Blue 250 ml
Sera - Discus Color Blue
Sera - San
Sera - San
Sera - Vipan Grote Vlokken
Sera - Vipan Grote Vlokken
Levende Moina Salina 90ml
Levende Moina Salina
JBL - Novolotl M
JBL - Novolotl M
Sera - Daphnien Chip Snack
Sera - Daphnien Chip Snack
Sera - Muggenlarven Snack 36 gram
Sera - Muggenlarven Snack
Sera - Wels Chips XXL
Sera - Wels Chips XXL
Sera - ImmunPro Mini 250ml
Sera - ImmunPro Mini 250ml
Sera - ImmunPro 250ml
Sera - ImmunPro 250ml
Bugs for Pets - Zijderupsen 100gr
Bugs for Pets - Zijderupsen
Sera - Cichlid Red XL 1 L
Sera - Cichlid Red XL
Superfish - Diepvries 500 gram
Superfish - Diepvries 500 gram
Sera - Muggenlarven 96 gram
Sera - Muggenlarven
Sera - Goldy Color Spirulina
Sera - Goldy Color Spirulina
Sera - Guppy Gran
Sera - Guppy Gran

 

 

De juiste voeding is belangrijk voor vissen in een aquarium om te overleven. Geef ze gevarieerd voer zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Vissen moeten binnen 5 minuten hun voer op hebben. Doen ze er langer over dan hebben ze teveel voeding gekregen. Schep het tevel aan voer met een schepnetje ui het aquarium. Voer dat te lang in het water blijft liggen kan gaan rotten en daarmee de waterkwaliteit aantasten.

Visvoer is er in verschillende soorten. Zo is er droogvoer, diepvriesvoer en levend voer te krijgen. Met levend voer kan je tropische vissen verwennen. Er zijn zelfs vissen bij die een mooie kleur krijgen door het eten van levend voedsel. Denk hierbij aan voedsel zoals garnaaltjes, watervlooien of muggelarven.

Er is vandaag de dag prima uitgebalanceerd droogvoer te krijgen. Wissel dit voer af met levend voedsel en uw vis heeft een goed uitgebalaceerd dieet.

Naast voeding heeft u natuurlijk ook nog andere producten nodig voor uw vissen. Kijk daarom ook eens bij onze andere categorieën zoals decoratie, verlichting, filters en pompen of bodembedekking.

Koop uw visvoer daarom bij DierenwinkelXL. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het maken van uw online bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.