Uw winkelmand 0

Aquarium visvoer

108 producten

DierenwinkelXL heeft een uitgebreid assortiment voeding voor alle aquariumvissen. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten hoofdvoeders, kleurvoeders, plantenvoeders, lekkernijen, meerval- en modderkruipervoeders, cichlidenvoeders, discusvoeders, goudvisvoeders, garnaal- en kreeftenvoeders, vakantie- en weekendvoeders, levendvoer, diepvries voer en schildpaddenvoer.

Wij werken veel met Sera en hebben bijna het hele assortiment vlokkenvoer, granulaat en tabletten in ons assortiment zitten. Daarnaast hebben wij ook diverse soorten levend voer zoals rode en witte muggenlarven, tubifex, artemia, watervlooien en dwerggarnalen. In verband met de kwaliteit van het levendvoer kan de levertijd langer zijn dan normaal. Indien u het snel nodig heeft kunt u voor de zekerheid het beste contact met ons opnemen via 074-2595000 of klantenservice@dierenwinkelxl.nl

Ook op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. We hebben onder andere Krill Pacifica (kleine zoutwater garnaal), Discus Menu, Mysis (aasgarnaal), Cyclops (algenetende zoetwater diertjes), Daphnia (watervlooien), Tropical Quartet (rode muggenlarven, witte muggenlarven, watervlooien en artemia), Artemia/Brine Shrimp (artemia), Tropical Mix en Rode Muggenlarven. Let op! Dit is alleen in de winkel verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd.

sorteren
Type
meerminder
Merk
meerminder


JBL - Artemiopur 40ml
JBL - Artemiopur
Jbl - Pronovo Tab M
Jbl - Pronovo Tab M
Jbl - Pronovo Shrimps Grano S
Jbl - Pronovo Shrimps Grano S
Jbl - Pronovo Pleco Wafer XL
Jbl - Pronovo Pleco Wafer XL
Jbl - Pronovo Pleco Wafer M
Jbl - Pronovo Pleco Wafer M
JBL - ProNovo Lotl XL
JBL - ProNovo Lotl XL
Jbl - Pronovo Crabs Wafer M
Jbl - Pronovo Crabs Wafer M
Jbl - Pronovo Botia Tab M
Jbl - Pronovo Botia Tab M
JBL - Pronovo Killifish Grano S 100 ml
JBL - Pronovo Killifish Grano S
JBL - Pronovo Insect Stick S
JBL - Pronovo Insect Stick S
JBL - Pronovo Guppy Grano S
JBL - Pronovo Guppy Grano S
JBL - Pronovo Guppy Flakes S
JBL - Pronovo Guppy Flakes S
JBL - Pronovo Gourami Grano S 250 ml
JBL - Pronovo Gourami Grano S
JBL - Pronovo Danio Grano XS 100 ml
JBL - Pronovo Danio Grano  XS
JBL - Pronovo Betta Insect Stick S
JBL - Pronovo Betta Insect Stick S
JBL - Pronovo Betta Grano S
JBL - Pronovo Betta Grano S
JBL - Pronovo Betta Flakes S
JBL - Pronovo Betta Flakes S
Sera - ImmunPro Nature
Sera - ImmunPro Nature
Sera - Granugreen 250ml
Sera - Granugreen
Saki Hikari - Fancy Goldfish Color 200g
Saki Hikari - Fancy Goldfish Color

 

 

De juiste voeding is belangrijk voor vissen in een aquarium om te overleven. Geef ze gevarieerd voer zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Vissen moeten binnen 5 minuten hun voer op hebben. Doen ze er langer over dan hebben ze teveel voeding gekregen. Schep het teveel aan voer met een schepnetje uit het aquarium. Voer dat te lang in het water blijft liggen kan gaan rotten en daarmee de waterkwaliteit aantasten.

Visvoer is er in verschillende soorten. Zo is er droogvoer, diepvriesvoer en levend voer te krijgen. Met levendvoer kan je tropische vissen verwennen. Er zijn zelfs vissen bij die een mooie kleur krijgen door het eten van levend voedsel. Denk hierbij aan voedsel zoals garnaaltjes, watervlooien of muggelarven.

Er is vandaag de dag prima uitgebalanceerd droogvoer te krijgen. Wissel dit voer af met levend voedsel en uw vis heeft een goed uitgebalaceerd dieet.

Naast voeding heeft u natuurlijk ook nog andere producten nodig voor uw vissen. Kijk daarom ook eens bij onze andere categorieën zoals decoratie, verlichting, filters en pompen of bodembedekking.

Koop uw visvoer daarom bij DierenwinkelXL. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het maken van uw online bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?