Uw winkelmand 0

Aquarium visvoer

74 producten

DierenwinkelXL heeft een uitgebreid assortiment voeding voor alle aquariumvissen. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten hoofdvoeders, kleurvoeders, plantenvoeders, lekkernijen, meerval- en modderkruipervoeders, cichlidenvoeders, discusvoeders, goudvisvoeders, garnaal- en kreeftenvoeders, vakantie- en weekendvoeders, levendvoer, diepvries voer en schildpaddenvoer.

Wij werken veel met Sera en hebben bijna het hele assortiment vlokkenvoer, granulaat en tabletten in ons assortiment zitten. Daarnaast hebben wij ook diverse soorten levend voer zoals rode en witte muggenlarven, tubifex, artemia, watervlooien en dwerggarnalen. In verband met de kwaliteit van het levendvoer kan de levertijd langer zijn dan normaal. Indien u het snel nodig heeft kunt u voor de zekerheid het beste contact met ons opnemen via 074-2595000 of klantenservice@dierenwinkelxl.nl

Ook op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. We hebben onder andere Krill Pacifica (kleine zoutwater garnaal), Discus Menu, Mysis (aasgarnaal), Cyclops (algenetende zoetwater diertjes), Daphnia (watervlooien), Tropical Quartet (rode muggenlarven, witte muggenlarven, watervlooien en artemia), Artemia/Brine Shrimp (artemia), Tropical Mix en Rode Muggenlarven. Let op! Dit is alleen in de winkel verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd.

sorteren
Type
meerminder
Merk
meerminder


Sera - Reptil Herbivor Nature
Sera - Reptil Herbivor Nature
JBL - Novo Sticks M 1000ml
JBL -  Novo Sticks M
JBL - NovoLotl XL
JBL - NovoLotl XL
Sera - ImmunPro Mini Nature
Sera - ImmunPro Mini Nature
FlowerFish - Betta Pro Color
FlowerFish - Betta Pro Color
Sera - Discus Color Nature 250 ml
Sera - Discus Color Nature
JBL - NovoRift
JBL - NovoRift
Sera - Shrimps Natural 100 ML
Sera - Shrimps Natural
Sera - Flora met Spirulina 2 kg
Sera - Flora met Spirulina
Sera - Vipan Grote Vlokken 4 kg
Sera - Vipan Grote Vlokken
Sera - San 100 ml
Sera - San
Sera - Micron Nature 50 ML
Sera - Micron Nature
Sera - Vipagran Nature Baby
Sera - Vipagran Nature Baby
JBL - NovoLotl M
JBL - NovoLotl M
Superfish - Diepvries Krill Pacifica 100 gram
Superfish - Diepvries Krill Pacifica
Superfish - Diepvries Discus Menu 100 gram
Superfish - Diepvries Discus Menu
Sera - Vipan Nature 4kg 4 Kg
Sera - Vipan Nature 4kg
Sera - Plankton Tabs
Sera - Plankton Tabs
Sera - FD Shrimp
Sera - FD Shrimp
Sera - Cichlid Red XL 1 L
Sera - Cichlid Red XL

 

 

De juiste voeding is belangrijk voor vissen in een aquarium om te overleven. Geef ze gevarieerd voer zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Vissen moeten binnen 5 minuten hun voer op hebben. Doen ze er langer over dan hebben ze teveel voeding gekregen. Schep het teveel aan voer met een schepnetje uit het aquarium. Voer dat te lang in het water blijft liggen kan gaan rotten en daarmee de waterkwaliteit aantasten.

Visvoer is er in verschillende soorten. Zo is er droogvoer, diepvriesvoer en levend voer te krijgen. Met levendvoer kan je tropische vissen verwennen. Er zijn zelfs vissen bij die een mooie kleur krijgen door het eten van levend voedsel. Denk hierbij aan voedsel zoals garnaaltjes, watervlooien of muggelarven.

Er is vandaag de dag prima uitgebalanceerd droogvoer te krijgen. Wissel dit voer af met levend voedsel en uw vis heeft een goed uitgebalaceerd dieet.

Naast voeding heeft u natuurlijk ook nog andere producten nodig voor uw vissen. Kijk daarom ook eens bij onze andere categorieën zoals decoratie, verlichting, filters en pompen of bodembedekking.

Koop uw visvoer daarom bij DierenwinkelXL. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het maken van uw online bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?