Uw winkelmand 0

Knaagdiersnacks

64 producten

Voor uw knaagdier is een snack niet alleen een lekker tussendoortje. Snacks geven uw knaagdier de mogelijkheid om te doen wat hij het liefste doet.
En dat is natuurlijk knagen! Wilt u uw knaagdier verwennen met een lekkere en verantwoorde snack? Dan zit u bij DierenwinkelXL goed. Wij verkopen de lekkerste snacks voor uw knaagdier. Wij verkopen knaagstick, drops en fruit van merken als Sanal, Esve en Smikkel. Weet je niet welke knaagdiersnack je het beste kunt kopen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

sorteren
Type
meerminder
Merk
meerminder


Levende Meelwormen
Levende Meelwormen
Bosje Wilgentakken Pap/hamster
Bosje Wilgentakken Pap/hamster
Knaagdierenhout Halfrond Natural
Knaagdierenhout Halfrond Natural
JR Farmy 160gr
JR Farmy 160gr
Esve - Clip voor Knabbelsticks
Esve - Clip voor Knabbelsticks
Sanal - Yoghurt Drops Suikervrij 45 gram
Sanal - Yoghurt Drops Suikervrij
Sanal - Wild Berry Drops Suikervrij 45 gram
Sanal - Wild Berry Drops Suikervrij
Gedroogde Wortelschijfjes
Gedroogde Wortelschijfjes
JR Dille-oogst 80gr
JR Dille-oogst
Esve - Kruid - Weidekruiden 150 gr
Esve - Kruid - Weidekruiden
knaagdiergras Per stuk
knaagdiergras
Esve - Knaagdierstick - Groente Mix
Esve - Knaagdierstick - Groente Mix
Bikkel - Bamboe Zoete Stokjes Zoet 50 gr
Bikkel - Bamboe Zoete Stokjes Zoet
JR Timothee-oogst 80gr
JR Timothee-oogst
Esve - Lentehuis
Esve - Lentehuis
Esve - Mineralenblok MaÔs
Esve - Mineralenblok MaÔs
Sanal - Parsley Drops Suikervrij 45 gram
Sanal - Parsley Drops Suikervrij
Esve - Knaagdierstick Graanvrij - Kruiden
Esve - Knaagdierstick Graanvrij - Kruiden
Esve - Mineralenblok Rijst
Esve - Mineralenblok Rijst
Sanal - Apple drops 45 gram
Sanal - Apple drops

 

 

Niet alleen de snack maakt uw knaagdier blij, ook de aandacht die het op dat moment krijgt maakt dat uw knaagdier nog blijer is om een snack te krijgen.

Voor cavia's, hamsters en konijnen hebben we yoghurtdrops. Dit zijn snoepjes gemaakt van melk, suiker, yoghurt, oliën, vitamine C en andere zuiverproducten. Uw knaagdier is absoluut dol op! Ze zijn goed voor een natuurlijke weerstand.

Daarnaast hebben we ook kräckers. Dit zijn knaagdiersticks die geschikt zijn voor bijna elke knaagdier. In deze kräckers zitten noten, zaden, fruit, groente en honing verwerkt. Hang een kräcker in de kooi en uw knaagdier heeft er urenlang plezier van. Tevens is het voor konijn goed omdat ze zo veel moeten knagen. De tanden van konijnen groeien door en deze moeten afsluiten. Door een knaagstick op te hangen kan uw konijn flink knagen en slijten de tanden goed af.

We hebben ook nog verschillende knaagstenen. Deze kunnen naturel zijn of met groente. Ook dit is goed voor de tanden van uw knaagdier.

Bedenk echter wel dat snacks een tussendoortje zijn en niet gebruikt kunnen worden als vervanging voor voer. Het is een aanvulling op de dagelijks voeding. Kijk anders ook eens bij ons  assortiment van knaagdieren voer om te zien welk voer uw knaagdier nodig heeft.

Knaagdieren snacks bestelt u makkelijk online bij DierenwinkelXL. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij uw online bestelling dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.