Uw winkelmand 0

Knaagdiersnacks

67 producten

Voor uw knaagdier is een snack niet alleen een lekker tussendoortje. Snacks geven uw knaagdier de mogelijkheid om te doen wat hij het liefste doet.
En dat is natuurlijk knagen! Wilt u uw knaagdier verwennen met een lekkere en verantwoorde snack? Dan zit u bij DierenwinkelXL goed. Wij verkopen de lekkerste snacks voor uw knaagdier. Wij verkopen knaagstick, drops en fruit van merken als Sanal, Esve en Smikkel. Weet je niet welke knaagdiersnack je het beste kunt kopen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

sorteren
Type
meerminder
Merk
meerminder


Selective -Naturals Hamster Harvest Loops
Selective -Naturals Hamster
Selective -Naturals Konijn
Selective -Naturals Konijn
Selective -Naturals Cavia's
Selective -Naturals Cavia's
Levende Meelwormen
Levende Meelwormen
Bosje Wilgentakken Pap/hamster
Bosje Wilgentakken Pap/hamster
Esve - Clip voor Knabbelsticks
Esve - Clip voor Knabbelsticks
JR Dille-oogst 80gr
JR Dille-oogst
Bikkel - Bamboe Zoete Stokjes Zoet 50 gr
Bikkel - Bamboe Zoete Stokjes Zoet
Esve - Zoutliksteen met RVS houder
Esve - Zoutliksteen met RVS houder
JR Kamille-oogst 80gr
JR Kamille-oogst
knaagdiergras Per stuk
knaagdiergras
Knaagdierenhout Halfrond Natural
Knaagdierenhout Halfrond Natural
Sanal - Wild Berry Drops Suikervrij 45 gram
Sanal - Wild Berry Drops Suikervrij
Esve - Mineralenblok Zeewier
Esve - Mineralenblok Zeewier
puimsteen knaagschijfjes 3 stuks
puimsteen knaagschijfjes
Esve - Knaagdierstick Graanvrij - Fruit
Esve - Knaagdierstick Graanvrij - Fruit
JR Timothee-oogst 80gr
JR Timothee-oogst
Esve - Knasta's Groente 100 gr
Esve - Knasta's Groente
Esve - Kruid - Brandnetel 80 gr
Esve - Kruid - Brandnetel
Esve - Knaaghout Linde 120 gr
Esve - Knaaghout Linde

 

 

Niet alleen de snack maakt uw knaagdier blij, ook de aandacht die het op dat moment krijgt maakt dat uw knaagdier nog blijer is om een snack te krijgen.

Voor cavia's, hamsters en konijnen hebben we yoghurtdrops. Dit zijn snoepjes gemaakt van melk, suiker, yoghurt, oliën, vitamine C en andere zuiverproducten. Uw knaagdier is absoluut dol op! Ze zijn goed voor een natuurlijke weerstand.

Daarnaast hebben we ook kräckers. Dit zijn knaagdiersticks die geschikt zijn voor bijna elke knaagdier. In deze kräckers zitten noten, zaden, fruit, groente en honing verwerkt. Hang een kräcker in de kooi en uw knaagdier heeft er urenlang plezier van. Tevens is het voor konijn goed omdat ze zo veel moeten knagen. De tanden van konijnen groeien door en deze moeten afsluiten. Door een knaagstick op te hangen kan uw konijn flink knagen en slijten de tanden goed af.

We hebben ook nog verschillende knaagstenen. Deze kunnen naturel zijn of met groente. Ook dit is goed voor de tanden van uw knaagdier.

Bedenk echter wel dat snacks een tussendoortje zijn en niet gebruikt kunnen worden als vervanging voor voer. Het is een aanvulling op de dagelijks voeding. Kijk anders ook eens bij ons  assortiment van knaagdieren voer om te zien welk voer uw knaagdier nodig heeft.

Knaagdieren snacks bestelt u makkelijk online bij DierenwinkelXL. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij uw online bestelling dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.