Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Anoniem | 20 februari 2021
10


Snelle levering. 1 produkt niet op voorraad, na email contact kreeg ik het geld meteen teruggestort.

Louis Polder | 19 februari 2021
10


Bestelling

Ik heb verse meelwormen besteld en nog wat snacks voor de kippen. Alles werd netjes ingepakt en vlug geleverd

Anoniem | 19 februari 2021
10


Geweldig geholpen, vriendelijk en behulpzaam. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling!

Rick | 19 februari 2021
8


Goede prijs en snelle levering

Het product was zelfs sneller geleverd als verwacht.

Patrick | 19 februari 2021
9


Als u weet wat u moet hebben, goed

Als u weet wat u moet hebben, perfect. Was de eerste keer dat ik hier besteld heb. ze hadden niet alles op voorraad maar dat is voor mijn geen probleem. Alleen de nazending hadden ze wel even mogen aangeven wanneer het verwacht kon worden want ineens stond de post hier zonder een berichtje of iets gehad te hebben maar was toevallig thuis. Verder gewoon goed.

Marleen | 19 februari 2021
9


Snelle levering

Snelle levering op een product wat overal duurder of uitverkocht was! Erg fijn.

Anoniem | 18 februari 2021
9


Goede prijs, snelle levering

Al meerdere malen een bestelling geplaats. Ze hebben niet alleen een goede prijs maar ook goede service en snelle levering!

Veronique | 17 februari 2021
8


Fijne zaak

Groot assortiment, goede producten, goed bereikbaar, netjes verpakt en snel verzonden.

Carla van de Wetering | 17 februari 2021
10


Prima service verlening

Zeer klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt voor de klant, op het moment dat een product niet direct leverbaar blijkt te zijn. Prima product geleverd.

sylvia | 17 februari 2021
8


Kleine vertraging, duidelijke communcicatie

Artikel was helaas (wederom) niet op voorraad, wel direct door hun besteld en volgende werkdag binnen en direct naar mij verstuurd. Wel fijn dat hier duidelijk over gecommuniceerd werd

Melissa | 16 februari 2021
10


Home 8

Ik heb deze aquarium besteld, maar was uitverkocht. Ze hebben me een mail gestuurd dat ze er mee bezig waren en binnen no time had ik heb in huis. Mooie kleine aquarium.

Evert | 16 februari 2021
9


Mijn online dierenwinkel

DierenwinkelXL heeft een mooi assortiment, prima tarieven, snelle levering, goede service/aardig personeel. Als iets niet op voorraad is, laten ze dat weten, en in overleg wordt het snel (na) geleverd, maar ook wel eens een alternatief geboden. Tevreden met mijn online DierenwinkelXL

Mascha | 16 februari 2021
10


Kauwbotten en rolriem

Snelle levering Goed verpakt

Corry | 15 februari 2021
10


Het is een goede kwaliteit,en een snelle verzending. SUPPER

Michael Bleker | 15 februari 2021
10


Goede service, prima verzending

Diverse snacks, speeltjes en een voerbak besteld voor de hond. Binnen 24 uur al een bevestiging, maar ook een melding over artikelen die op dat moment niet op voorraad waren (stond ook op de website bij de artikelen, dus ik was al op de hoogte). Eind van de week werd alles verwacht, op vrijdag een telefoontje dat 1 speeltje niet was binnen gekomen, maar ik kon een alternatief kiezen. Diezelfde dag is alles verzonden en de volgende dag was alles binnen. Prima service! Dank je wel.

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9 volgende