Uw winkelmand 0

Reviews en beoordelingen

DierenwinkelXL.nl staat voor kennis, eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijk contact. Wij stellen de mening van onze klanten over deze onderwerpen zeer op prijs en daarom vragen we binnen korte tijd na uw bestelling om een review / beoordeling te schrijven. Ons streven is om gemiddeld een 9 of hoger te scoren.

Wanneer u als klant niet tevreden bent over onze service dan horen we dat graag, zodat dit snel en goed opgelost kan worden. Wij zullen telefonisch of per mail contact opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. Door onze kennis van de producten kunnen wij ook, voor dat u een bestelling plaatst, advies geven om teleurstelling te voorkomen. Hierdoor zijn u en uw huisdier altijd tevreden en zal het aan niets ontbreken!
 

Reviews:


Sari Ko | 13 juni 2022
10


Geweldig!

Ik kon hier een artikel krijgen dat ik bijna nergens anders kon krijgen plus de verzending ging heel snel en heel zorgvuldig verpakt (breekbaar artikel)

Anoniem | 12 juni 2022
10


Prima

Aankoop was op dat moment niet op voorraad maar werd wel meteen besteld waardoor het ietsje later kwam. Dat werd ook netjes aan gegeven per e-mail. Ik zal hier de volgende keer ook mijn bestelling plaatsen.

Rafal Zet | 11 juni 2022
10


Alles is geweldig, ik raad het echt aan, hulp van het winkelpersoneel op het hoogste niveau

Wiebe rooze | 11 juni 2022
10


Hengelsport

Keurig op tijd! ,Netjes verpakt, en nog goedkoper dan een hengelsport zaak, wat wil je nog meer!

Anoniem | 11 juni 2022
10


Goede service

Shads om te vissen welke ik nergens kon vinden hier wel los te koop, 1 niet voorradig en werd meteen gebeld voor een oplossing. Zeer prettige service

Linda | 11 juni 2022
10


Snel geleverd

Artikelen zijn snel geleverd. Omdat 1 artikel er niet was, hebben ze gebeld voor een alternatief. Goede communicatie. Ik ben heel tevreden.

Ap Eggink | 9 juni 2022
10


Snelle verzending uitgebreid assortiment.

Koen | 9 juni 2022
10


Aquarium spullen

Goede prijsstelling, snel en goed verpakt ontvangen. Kon niet beter.

Anoniem | 7 juni 2022
8


Kattenbrok

Snelle prima levering. Alleen jammer dat de brokken niet in een hersluitbare zak zit. Nu kan ik het niet goed afsluiten.

Anoniem | 5 juni 2022
10


Voederparasol

We hadden een voederparasol besteld maar deze bleek te klein te zijn. Ze hadden n.l. 2 modellen een kleine en grote maar er stonden geen meten bij. Na telefonisch contact met de dierenwinkel dat we graag de grote wilden hebben was dat geen probleem. Ze hebben de grote opgestuurd nadat ik het verschil betaald had. Binnen 2 dagen werd de grote al bezorgd. Dit vinden wij grote klasse en een geweldige service. Dierenwinkel hartelijk bedankt.

Peter | 5 juni 2022
10


Netjes opgelost

Onderdeel v bestelling niet correct waarschijnlijk door fout leverancier. Na contact is gelijk juiste onderdeel toegestuurd.. Heel netjes opgelost door dierenwinkelxl. Goede en nette service!!!

Louis | 4 juni 2022
9


100 punten

Nette prijzen, snelle verzending

Siemon | 4 juni 2022
8


Gewoon goed.

Mijn transport "kooi" netjes geleverd alleen heeft iets langer geduurd omdat het niet op voorraad was maar netjes en tijdig aan mij gemeld, gewoon goed zoals het hoort.

Berry van der Veen | 4 juni 2022
10


Perfecte service

Door mijn eigen fout had ik 2x iets besteld De werknemers van dierenwinkelxl hadden mij op de hoogte gesteld dat het product helaas niet op voorraad was en dat het iets langen ging duren Gelukkig zag ik daardoor dat ik er 2 had besteld ipv 1 Ik heb op die mail gereageerd voor een verandering en dat was geen probleem zelfs toen ik zei gooi er maar een potje voer bij ipv de teveel bestelde product Heel snel en goed opgelost En alles was goed verpakt en bij aankomst was ook het glas heel (Onze bezorgen is nogal wild) Goede klantenservice Snelle levering En goedkoop

Korebrits | 4 juni 2022
10


Producten honden

Mijn bestelling was de volgende dag geleverd. Echter waren er 2 verkeerde producten geleverd. Contact gehad met de klantenservice en werd zeer vriendelijk en snel geholpen. Binnen 2 dagen (einde van de dag contact gehad) de juiste producten geleverd met een retour sticker voor de foutieve producten en een korting voucher. Ik vond het prettig dat het zo spoedig opgelost werd en dat ik vriendelijk te woord gestaan ben. Wanneer ik weer iets nodig heb voor mijn puppy, zou ik zeker hier mijn bestelling plaatsen.

vorige 1  2  3  4  5  6  7  8  9 volgende

Inloggen

wachtwoord vergeten?