Uw winkelmand 0
  • Saki Hikari - Fancy Goldfish Color

Saki Hikari - Fancy Goldfish Color   200g


De Fancy Goldfish Color van Saki Hikari is een revolutionair, gezondheidsverbeterend dieet voor alle variëteiten sluierstaarten om zich optimaal te ontwikkelen! De opname van nuttige levende micro-organismen (Hikari-Germ) zorgt voor meer volledige assimilatie, minder afval, verbeterde weerstand tegen ziekten en verhoogde groeisnelheden.

Omdat sluierstaarten de hele dag op zoek zijn naar voedsel, vervuilen ze met hun ontlasting het water enorm. De Hikari-Germ bacteriën in Saki-Hikari Fancy Goldfish voer zorgen voor een snellere voedselafbraak in het spijsverteringkanaal. Door een optimale spijsvertering vermindert de hoeveelheid uitwerpselen en wordt het bovendien poederachtig, dit kan beter gefilterd worden. Saki-Hikari Fancy Goldfish Color Enhancing is ook rijk aan spirulina en astaxanthine voor een sterke verbetering van de rode kleur, zonder het wit te beïnvloeden. 

Bekijk hier een filmpje over dit voer.

Eigenschappen:
- Bevat de Hikari-Germ welke de spijsvertering stimuleert
- Zorgt voor intense en prachtige rode kleuren
- Stimuleert het immuunsysteem
- Zinkend voer
- Kleine pellet (3cm)

Voedingsadvies:
Voer 2 tot 4 keer per dag, de hoeveelheid die uw vissen binnen enkele minuten opeten. Er moet voor worden gezorgd dat overvoeding wordt voorkomen. Verwijder altijd niet opgegeten voer na de voederperiode om problemen met de waterkwaliteit te voorkomen. Wanneer de watertemperatuur constant lager is dan 10° C of hoger dan 30° C, verminder dan de hoeveelheid voedsel op basis van het activiteitsniveau van uw vissen en de conditie van uw aquarium.

Ingreiënten:
Vismeel, Tarwekiemmeel, Tarwemeel, Gedroogde Biergist, Zetmeel, Gedroogd Bakkerijproduct, Sojameel, Glutenmeel, Visolie, Spirulina, Plantaardige Olie, Astaxanthine, Gedroogd Zeewiermeel, Gedroogd A. niger Fermentatie-extract, Mononatriumglutamaat , Dl-methionine, knoflook, gedroogd B. subtilis fermentatieproduct, rijstzemelen, cholinechloride, vitamine E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (gestabiliseerde vitamine C), inositol, calciumpantothenaat, riboflavine, vitamine A-olie, thiaminemononitraat , Pyridoxinehydrochloride, niacine, menadion natriumbisulfietcomplex (bron van vitamine K), foliumzuur, vitamine D3-supplement, biotine, dinatriumfosfaat, ijzersulfaat, magnesiumsulfaat, zinksulfaat, mangaansulfaat, kobaltsulfaat, kopersulfaat en calciumjodaat.

Analyse:
Ruw eiwit: 45%, Ruw vet: 7,0%, Ruwe celstof: 3,0%, Vocht: 10%, Ruwe as: 20%, Fosfor: 1,8%

EAN-code 4971618420534
€ 19,49
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Saki Hikari - Fancy Goldfish Balance
Saki Hikari - Fancy Goldfish Balance 200g
€ 18,49

 

 
Laatst bekeken
Saki Hikari - Fancy Goldfish Color
Saki Hikari - Fancy Goldfish Color
€ 19,49

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?