Uw winkelmand 0
  • Sera - ImmunPro Nature

Sera - ImmunPro Nature   100ml


Sera ImmunPro Nature is het groeivoeder voor alle siervissen vanaf 4 cm. De door een bijzonder behoedzame procedure op het voeder aangebrachte probiotica stabiliseren de darmflora van de siervissen en zorgen dankzij de efficiënte verwerking van het voeder voor een gereduceerde belasting van het water. Op grond van het hoge gehalte aan proteïnen van meer dan 50%, de toevoeging van probiotica en andere functionele ingrediënten zoals MOS, Haematococcus (rijk aan natuurlijk astaxanthine) en spirulina bevorderd het voeder de snelle groei, een krachtige ontwikkeling en een briljante kleurprofilering van de vissen.
Met ImmunPro Nature is sera een verdere baanbrekende innovatie op het gebied van de siervis-voeders gelukt. Dit uitstekende siervisvoeder bevat voor het eerst de sinds juni 2016 voor siervissen toegelaten darmflorastabilisator Bacillus subtilis, die uitdrukkelijk door de EFSA (de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid) voor de inzet in siervisvoeder aanbevolen wordt, om de groei en de verwerking van de voedermiddelen te verbeteren. Door de geoptimaliseerde toepasbaarheid van het voeder, wordt de snelle, uitgebalanceerde ontwikkeling en de gezondheid van de vissen duurzaam bevorderd. De versterkte dieren worden duidelijk minder ziek. Bovendien wordt zo de belasting van het water met uitwerpselen duidelijk verminderd. Op grond van de de groei bevorderende eigenschappen van het voeder is het uitstekend voor de kweek van siervissen geschikt.

Eigenschappen:
- Geschikt voor alle siervissen vanaf 4cm
- Zonder kleur- en conserveermiddelen
- Stimuleert darmflora van tropische vissen
- Bevorderd een snelle groei, krachtige ontwikkeling en briljante kleurexpressie
- Unieke samenstelling met darmflorastabilisator Bacillus Subtilis
- Versterkt de gezondheid van vissen

Voederadvies:
Meerdere keren per dag slechts zoveel voeder geven als de dieren in korte tijd eten.

Samenstelling:
Vismeel, tarwemeel, tarwegluten, tarwekiemen, Ca-caseïnaat, biergist, visolie (waarvan 49% omega-vetzuren), gammarus, krill, Haematococcus-algen (0,5%), mannan-oligosachariden (0,4%), groen­lip­mossel, brandnetel, rupsklaver, kruiden, knoflook, peter­selie, zeealgen, paprika, Spirulina-algen, spinazie, wortelen.

Analytische bestandsdelen:
Ruwe proteïnen 54,1%, Ruwe vetten 9,2%, Ruwe vezels 3,7%, Vocht 5,0%, Ruwe as 7,0%.

Hulpstoffen:
Vitaminen en provitaminen: Vit. A 37.000 IE/kg, Vit. D3 1.800 IE/kg, Vit. E (D, L-α-tocopheryl acetate) 120 mg/kg, Vit. B1 35 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, gestab. Vit. C (L-ascorbyl monophosphate) 550 mg/kg.

Darmflora stabilisator: 
1x1010 CFU/kg 4b1820 Bacillus subtilis C-3102 (DSM 15544).

EAN-code 4001942522960
Bestellen
€ 5,29
€ 10,19

€ 5,29
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Levende Meelwormen
Levende Meelwormen Ca. 1 kg
€ 14,99
Juwel - Koolpatroon
Juwel - Koolpatroon
€ 4,60
Superfish - Aquarium Thermometer
Superfish - Aquarium Thermometer 11cm
€ 2,99
Juwel - Thermostaat verwarming
Juwel - Thermostaat verwarming 50 watt
€ 26,99

 

 
Laatst bekeken
Sera - ImmunPro Nature
Sera - ImmunPro Nature
€ 5,29

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?