Uw winkelmand 0
  • Fassisi Sneltest - Giardia

Fassisi Sneltest - Giardia


De Giardia sneltest van Fassisi voor een snelle en betrouwbare bepaling van Giardia-antigeen in de ontlastingmonsters van hond en kat.

Sneltest voor de detectie van Giardia in uitwerpselen van honden en katten. De Fassisi Giardia sneltest is een snelle immunochromatografische test die oppervlakte-antigenen van Giardia-cysten en trofozoïeten detecteert. Met de Fassisi Giardia heeft u zeer snel resultaat, zodat er geen tijd verloren gaat bij het vervolg. Gebruik de Fassisi Giardia sneltest voor een snelle en betrouwbare Giardia-antigeendetectie in ontlastingsmonsters van honden en katten. Het beste monstermateriaal is verse honden- of katten ontlasting. Verzamelde fecesmonsters zijn mogelijk, maar dan moet het monster voor de test goed worden omgeroerd (faeces sample container is in de kit bijgesloten). Indien het niet mogelijk is om te testen op de dag van de monsterneming, kan het poepmonster maximaal 6 dagen bij 2-8 °C bewaard worden. Het ontlasting monster moet vóór uitvoering van de test op kamertemperatuur zijn gekomen 18-25 °C.

Wat is Giardia?
Giardia is een één van de meest voorkomende darmparasieten bij katten en honden en is zeer besmettelijk voor mens en dier. Giardia is de naam van een eencellige parasiet die kan leven in de dunne darm van uw hond of kat, of andere (wilde) dieren. Een dier wordt besmet door het opeten van de parasiet, bijvoorbeeld door drinken van buitenwater of het likken van poten nadat hij/zij buiten is geweest.Als de parasiet ingeslikt is, vermenigvuldigt de parasiet in de darmen. Lang niet alle dieren worden hier ziek van. Sterker nog, dieren die gezond lijken, kunnen toch de ziekte bij zich dragen en zo andere dieren besmetten. Sommige dieren krijgen door de darmparasiet last van hardnekkige en terugkerende diarree. Omdat de parasiet lange tijd in de omgeving van een besmet dier kan blijven leven, komt het vaak voor dat een dier opnieuw besmet wordt. Het is daarom aan te bevelen om gelijkktijdig met de behandeling te wassen en ook de omgeving (mand, kussen, deken) te desinfecteren. 

Bekijk de korte handleiding bij de afbeeldingen

Eigenschappen:
- Testresultaat binnen 10 minuten
- Opsporing van Giardia duodenalis (Giardia lamblia, Giardia intestinalis)
- Met latex technologie voor gemakkelijk af te lezen testresultaten
- Laagste pathogeenconcentraties worden betrouwbaar en ondubbelzinnig opgespoord
- Hygiënisch gebruik
- Bewaring bij kamertemperatuur
- GiarDia: gevoeligheid 91,89%, specificiteit 97,87%.

Inhoud Giardia sneltestkit
- Testcassette.
- Wattenstaaf voor sampling.
-Testbuisje met reagens.
- Faeces collectiecontainer.


 

EAN-code 4260222680640
Bestellen
€ 15,35

€ 15,35
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Darf - Vol Regular
Darf - Vol Regular 4 Kg
€ 23,99
Acana Dog - Puppy Small Breed Recipe
Acana Dog - Puppy Small Breed Recipe 2 kg
€ 18,95
Panacur - Ontwormingsmiddel
Panacur - Ontwormingsmiddel 500
€ 15,99
Beeztees - RVS Anti schrokbak voor standaard
Beeztees - RVS Anti schrokbak voor standaard 25 cm
€ 12,99

 

 
Laatst bekeken
Fassisi Sneltest - Giardia
Fassisi Sneltest - Giardia
€ 15,35

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?