Uw winkelmand 0
  • Darf - KVV Wild Mix

Darf - KVV Wild Mix   ca. 4,65Kg


Let op!!!

Helaas hebben wij geen mogelijkheid om diepgevroren producten zelf rond te brengen. Dit betekend dat wij deze bestelling per post versturen. Wij kunnen niet garanderen dat uw vlees bevroren aankomt. Hierom adviseren wij u om diepgevroren produkten af te halen in onze winkel in Hengelo.

Mocht u een bestelling plaatsen dan is dit geheel voor uw eigen risico!!!!!

Plaatst u een bestelling in onze webwinkel dan komen er op de diepvriesprodukten een extra toeslag voor verpakkingsmateriaal.

Darf Wild Mix is een gezonde voeding op basis van vers vlees, organen en gemalen bot van niet dragende botten. Darf gebruikt gemalen bot omdat dit een bron van calcium en mineralen is, goed voor het lichaam van uw hond.

DARF Wild is een bijzonder product. Deze vleesblokken bestaan namelijk uit echt Nederlands wild, zo’n vier tot vijf wildsoorten. Denk aan wilde gans, hert, haas, fazant en duif. De samenstelling verschilt elk seizoen, omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid. Al het wild loopt vrij in de natuur rond. Deze dieren worden geschoten met speciale kogels waar geen lood in zit. Residue hiervan kan nog in het product aanwezig zijn.

Omdat Darf afhankelijk is van de beschikbaarheid per seizoen, kan het zijn dat dit product tijdelijk niet beschikbaar is, of in een andere samenstelling.

Eigenschappen:
- Eigen slagerij
- Alleen natuurlijke ingrediënten
- Geen chemische toevoegingen
- 100% KVV
- Vrij van Granen
- Bevat geen conserveermiddelen
- Bevat geen ongewenste antibiotica
- Doos met 19 worsten van ca.245gram per stuk

Ingrediënten:
door wisseling in wildseizoenen kan de samenstelling variëren.
- 70% Spiervlees
- 10% Orgaanvlees
- 20% Bot

Analyse:
Vocht: 65%, Ruw eiwit: 16.8%, Ruw vet: 10.6%, Vezels: 3.8%, Ruw as: 23.7%, Calcium: 0.87%
Fosfor: 0.46%, Energie: 168 kcal / 100 gr.

Dit is een diervoeder voor volwassen honden volgens BARF methode Voer uitsluitend voor gezelschapsdieren (Cat 3.). Gescheiden houden van levens-middelen. Handen-, gereedschappen en oppervlakten reinigen na het hanteren van dit product

EAN-code 7101128971760
Levering zwaar zakgoed € 5,00
€ 28,50
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Darf - KVV Wild Mix
Darf - KVV Wild Mix
€ 28,50

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?