Uw winkelmand 0
  • Vetericyn - HydroGel Spray

Vetericyn - HydroGel Spray   90ml


Een geprikkelde huid, kan deze extra verzorging gebruiken. Vetericyn HydroGel bevordert de toevoer van bloed, zuurstof en voedingsstoffen en ondersteunt zo het herstellend vermogen van de huid van uw dier. Daarnaast vermindert de spray de aanmaak van histamine, een stof die onder andere kriebels veroorzaakt. De spray kan rechtstreeks op de huid of het verband aangebracht worden. Omdat de gel wat dikker is, blijft deze goed op zijn plaats. Gel blijft langer zitten dan vloeistof en kan dus ook gebruikt worden voor moeilijk bereikbare plekken (zoals tussen de teentjes bijvoorbeeld).

Toepassing:
Verwijder voor het gebruik van de spray overtollige haren rond het aangedane gebied. Hierna kunt u de HydroGel op de verwonding aanbrengen. Dit kunt u drie tot vier keer per dag herhalen. Veterycin kan ook aangebracht worden tijdens iedere verbandwisseling. Het is veilig om de spray rond de mond, neus en ogen te gebruiken.

Samenstelling:
Geëlektrolyseerd water (H2O)(99.97%), natriumchloride (NaCI), natriumhypochloriet (NaOCI), waterstofhypochloriet (HOCI).

EAN-code 818582012195
Bestellen
€ 14,95
€ 19,95

€ 14,95
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Vetericyn - HydroGel Spray
Vetericyn - HydroGel Spray
€ 14,95

Knaagdieren

Inloggen

wachtwoord vergeten?