Uw winkelmand 0

Krabproducten voor uw kat

10 producten

Bij DierenwinkelXL kunt u kiezen uit diverse soorten krabpalen en krabmeubelen. Wij verkopen merken als Petrebels en Europet. Een krabpaal, krabmat of krabplank is dé oplossing voor katten die hun nagels in uw bank, gordijnen of stoel zetten.

Katten weten instinctief dat het belangrijk is om hun nagels scherp te houden, U kunt dit gedrag een kat dan ook niet afleren. Door het krabben laten losse delen van de nagels los, bovendien blijven ze scherp en op de goede lengte. Katten die veel buiten komen gebruiken andere materialen om hun nagels aan te krabben. Katten die vooral binnenshuis leven hebben deze mogelijkheid niet. Het is dan ook een must om een krabpaal in huis te nemen, ook blijven uw meubels langer mooi.

Een krabpaal moet natuurlijk functioneel zijn, maar laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat. Bij ons vindt u daarom een groot assortiment, waardoor er altijd wel een krabpaal bij zit die aan uw wens voldoet.

sorteren
Merk
meerminder
Type
meerminder
Kleur
meerminderQuapas - Vote
Quapas - Vote
Quapas! - Playtime Green 45x45x10cm
Quapas! - Playtime Green
Quapas! - Ruffles Dark Grey 60x60x115cm
Quapas! - Ruffles Dark Grey
Quapas! - Playtime Zwart 45x45x10cm
Quapas! - Playtime Zwart
Quapas! - Mysterie 47x25x5cm
Quapas! - Mysterie
Quapas! - Funny 48x25x5cm
Quapas! - Funny
Quapas! - Casual XXL Dark Grey 60x60x100cm
Quapas! - Casual XXL Dark Grey
Quapas! - 4Ever 47x25x5cm
Quapas! - 4Ever
Quapas - Camo
Quapas - Camo
Quapas - Purrfect
Quapas - Purrfect

 

 

Krabpalen of kattenmeubel kopen?

Bij DierenwinkelXL.nl kunt u kiezen uit allerlei soorten krabpalen en kattenmeubels. Een krabpaal is de ideale speelplaats voor katten en houdt bovendien de nagels van uw kat scherp. In onze webshop vindt u krabpalen in diverse groottes en collecties. Mocht u geen ruimte hebben voor een krabpaal, dan is een krabmat of krabplank een goed alternatief.

Bij de keuze van de juiste krabpaal is het verstandig om ook goed te kijken naar de grootte van uw kat of kitten. Niet elke krabpaal of krabmeubel is geschikt voor alle katten. Kijk daarom goed of het hangmatje, ligplankje of plateau op de krabpaal groot genoeg is. Mocht u een vraag hebben over een krabpaal, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste krabpaal!

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?