Uw winkelmand 0
  • Fiprodog

Fiprodog   2-10 Kilo


Beaphar Fiprodog zijn druppels die werken tegen teken en vlooien bij uw hond. Één pipet biedt tot 6 weken bescherming tegen een nieuwe besmetting van vlooien en 4 weken tegen teken. De druppels bevatten fipronil, de meest gebruikte werkzame stof tegen vlooien en teken.

Eigenschappen
- Werkzaam tegen teken en vlooien
- 1 pipet is tot 6 weken werkzaam tegen vlooien en 4 weken tegen teken
- Geschikt voor honden van 2-10 kg en ouder dan 2 maanden

Dosering en gebruiksaanwijzing
1 pipet van 0,67 ml is genoeg voor de behandeling van een hond met een lichaamsgewicht tussen de 2-10 kg, overeenkomend met de aanbevolen minimumdosis van 6,7 mg fipronil/kg lichaamsgewicht. De tijd tussen 2 behandelingen moet minimaal 4 weken bedragen.

Maak één van de blisters los van de doordrukstrip. Hiermee voorkomt u dat de naastgelegen doordrukverpakking per ongeluk open gaat. Open de blister vervolgens met een schaar. Trek de folie voorzichtig los en haal de pipet uit de verpakking. Om de pipet te open breekt u de punt van de pipet langs de stippellijn af. Maak de huid vrij van de kat tussen de schouderbladen door de vacht opzij te duwen en knijp de pipet uit tegen de huid. Tussen de schouderbladen is de kans het kleinst dat de hond de oplossing oplikt.

Één verpakking Fiprodog (2-10kg) bevat 3 pipetten.

Werkzaam bestanddeel: Fipronil
Hulpstoffen: Butylhydroxanisol, Butylhydroxytolueen.

Contra-indicaties
Gebruik het product niet bij pups jonger dan 2 maanden en/of pups die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Gebruik het product niet bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs overlijden het gevolg kan zijn.
Dit diergeneesmiddel is speciaal ontwikkeld voor honden. Gebruik het niet bij katten, omdat dit tot overdosering kan leiden.
Niet gebruiken bij honden met een overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of een van de hulpstoffen.

EAN-code 8711231108114
Bestellen
€ 16,75
€ 17,95
€ 20,75
€ 22,95

€ 16,75
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Bikkel - Soft Snack - Kip
Bikkel - Soft Snack - Kip 500 gr
€ 1,99

 

 
Laatst bekeken
Fiprodog
Fiprodog
€ 16,75