Uw winkelmand 0
  • The Pure Himalayan - Yakkaas

The Pure Himalayan - Yakkaas   30 - 40 gr


Yakkaas is een zeer populaire snack voor honden. Het is een hoogwaardig en veilig alternatief voor botten en is erg hard. Bovendien hebben de Yakstaven een onweerstaanbare smaak! Een echte verwennerij voor uw hond.

Dit kauwbot van jakmelk is een ware rage in de VS, Canada, Japan en Engeland en wint nu ook terrein in Nederland. Maar wat is het precies?

De Yak kaas staven zijn zeer hard en worden gemaakt van jakmelk. Dit type melk is afkomstig van de Yakkoe uit de Himalaya. Daardoor staan de staven ook bekend als Himalaya staven. De Yakkoe leeft in de hoogvlaktes van de Himalaya en graast hier op natuurlijke ondergronden. Mede hierdoor produceren de koeien een unieke melk boordevol voedingsstoffen. De melk wordt verwerkt tot een gezonde kaas die perfect is voor honden. Van origine wordt de kaas in het hooggebergte gebruikt om de winter mee door te komen. De kaas is gedroogd lang houdbaar en daardoor een perfecte voedselbron voor de inheemse volkeren tijdens de barre periode van het jaar. De kauwstaven van jakkaas die Bikkel voor honden gebruiken zijn wat langer gedroogd dan die voor de inheemse bevolking. Hierdoor zijn ze een stuk harder en gaan ze langer mee tijdens het kauwen.

Echte Yakmelk bevat tot wel vier keer meer probiotica dan koemelk. Hiermee ondersteunen de staven de gezonde darmflora. Bovendien is het extra rijk aan mineralen en andere voedingsstoffen. De Bikkel Yakstaven bevatten bovendien zeer weinig lactose. Deze is afgevoerd tijdens het maken van de kaas. Het is een harde snack die perfect is als alternatief voor botten.

Eigenschappen:
- Natuurlijke snack
- Hypo-allergeen
- Rijk aan eiwitten, calcium en andere mineralen
- Vetarm
- Lactose-arm
- Snack met een prettige geur

Tip!

Het laatste stukje van de staaf wordt normaal gesproken weggegooid. Het is niet verstandig honden alleen te laten met kleine stukjes van een harde snack. Bij de Yakkaas lossen we dit leuk en lekker op! Met behulp van de magnetron wordt de snack lekker zacht en extra smaakvol!

  • Pak het laatste stukje harde kaas weg bij de hond
  • Plaats het op een bordje voor 90 seconden in de magnetron (900 Watt)
  • Laat het twee minuten afkoelen
  • Schotel het nu voor aan de hond, het is een heerlijke kaas-marshmallow geworden!


Ingrediënten:
99,9% Yakmelk, Citroen en Zout

Analyse:
Ruw eiwit 74,16%, Ruw vet 1,09%, Ruwe As – %, Ruwe Celstof – %, Vocht 9,87%

EAN-code 2439958000004
Bestellen
€ 8,75
€ 11,99
€ 18,95

€ 3,95
vorige pagina