Uw winkelmand 0
  • Back Zoo Nature - Fruit Chips

Back Zoo Nature - Fruit Chips   100 gram


Gezonde chips voor knaagdieren en vogels zoals papegaaien en parkieten, bestaande uit een mengeling van Banaan, Meloen, Ananas, Sterfruit en Appel, voorzien van een laagje palmolie, de favoriet van papegaaien. Een mooie mix om te zien, maar nog lekkerder om te eten!

Een belangrijk onderdeel van het dieet voor vogels en knaagdieren is, naast zaden, de aanvulling van fruit, noten, groenten, bloemen en insecten. Veel zadenmengelingen zijn niet voorzien van deze belangrijke voedingselementen. Deze unieke lijn van Back Zoo Nature is een mooie aanvulling op de voeding van jouw vogel of knaagdier. Welke zowel als aanvulling en verrijking van het dieet gegeven kunnen worden, of als snack, beloning of afwisseling.

In de natuur dienen dieren echt op zoek te gaan naar hun voedsel. Vogels en knaagdieren zijn er uren per dag mee bezig en moeten echt hun best ervoor doen. Zorg dat je jouw vogel of knaagdier ook stimuleert in het natuurlijke foerageer gedrag. Biedt het eten niet altijd in een kant-en-klaar bakje aan, maar verstop het, of laat ze er voor werken of puzzelen. Zorg dus voor uitdaging en afwisseling, dit kan bijvoorbeeld ook door middel van foerageerspeelgoed. Vooral dingen om te slopen en knagen om ergens bij te kunnen zijn vaak in trek bij vogels en knaagdieren.

Deze Fruit Chips van Back Zoo Nature zijn van hoge kwaliteit, speciaal voor vogels en knaagdieren. De Back Zoo Nature Fruit Chips zijn op verschillende manieren te gebruiken, om door het voer heen te mengen voor een completer dieet, of als snack of beloning.

Ingrediënten: 
Banaan (26%), Meloen (22%), Ananas (17,6%), Sterfruit (13,2%), Appel (8,8%), Palmolie (8%), Dextrose (4%).

Inhoud:
100 gram

EAN-code 8784251814211
Bestellen
€ 8,95

€ 8,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Esve - Topping Appelblokjes
Esve - Topping Appelblokjes 100g
€ 4,09
Back Zoo Nature - Fruit Mix
Back Zoo Nature - Fruit Mix 200 gram
€ 6,75
Interzoo - Hamstermolen Bruin
Interzoo - Hamstermolen Bruin Voor Pinky/Rocky en Vision kooien
€ 5,99

 

 
Laatst bekeken
Back Zoo Nature - Fruit Chips
Back Zoo Nature - Fruit Chips
€ 8,95

Knaagdieren

Inloggen

wachtwoord vergeten?