Uw winkelmand 0
  • Bikkel - Premium Kat - Light

Bikkel - Premium Kat - Light   10 kg


De Bikkel Premium Light is speciaal ontwikkeld voor katten met overgewicht of een lagere energiebehoefte. Denk bij katten met een lagere energiebehoefte aan bijvoorbeeld binnen katten die niet genoeg beweging krijgen op een dag. De voeding kan ook gebruikt worden voor katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Vaak nemen katten na het steriliseren of het castreren toe in gewicht, om uw kat op een gezond gewicht te houden kan hiervoor de Bikkel Premium Light gegeven worden.

De Bikkel kattenbrok is zo uitgebalanceerd, dat er minder ruw vet in zit, maar dat de kat toch een vol gevoel heeft na het eten. De waardevolle proteïne in de voeding zorgen voor het behoud van de spiermassa. Het is een smakelijke kattenvoeding dat geen geur-, kleur-, en smaakstoffen bevat en is voorzien van natuurlijke antioxidanten. De toevoeging van diverse vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat uw kat niks te kort komt. 

De Premium brokken zijn er voor katten van jong tot oud, katten met overgewicht, gevoelige katten en grote rassen. De Bikkel kattenbrokken zijn te vergelijken met bekende merken, alleen tegen een goede prijs. Wilt u uw kat een goede voeding geven zonder er te veel voor de betalen? Dan is Bikkel de beste keus. De Premium Light is verkrijgbaar in 1kg, 2,5kg en 10kg. 

Eigenschappen:
- Geschikt voor volwassen katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn en katten met een lagere energiebehoefte
- Volledige voeding
- Geen geur-, kleur-, en smaakstoffen
- Minder ruw vet
- Vol gevoel na het eten
- Behoud van de spiermassa
- Genoeg vitaminen en mineralen
- Goede prijs/kwaliteit verhouding

Voedingsrichtlijn:

Lichaamsgewicht Gram/dag
2 - 4kg 30 - 60
4 - 8kg 60 - 90
6 - 8kg 90 - 110


Dit voedingsadvies is een gemiddelde, voer naar de behoefte van de kat. Zorg voor voldoende vers drinkwater.

Samenstelling:
Maïs, Gevogeltemeel, Rijst, Gevogeltevet, Vismeel, Gerst, Bietenpulp, Cellulose, Eipoeder, Gist, Lecithine, Vitamine en Mineralen.

Analyse:
28,5% Ruw eiwit, 12% Ruw vet, 4% Ruwe celstof, 6% Ruwe as, 1,2% Calcium, 0,8 % Fosfor.

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg:
Vitamine A 24.000 IE, Vitamine D3 2000 IE, Vitamine E (alfa-tocopherol acetaat) 400 IE, Vitamine E1 (IJzer) 75 mg, Vitamine E2 (Jodium) 1.5 mg, Vitamine E3 (Kobalt) 0.5 mg, Vitamine E4 (Koper) 5 mg, Vitamine E5 (Mangaan) 30 mg, Vitamine E (Zink) 65 mg, Taurine 1000 mg.

EAN-code 8710751639078
Bestellen
€ 6,25
€ 14,49
€ 39,99

€ 39,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Bikkel - Premium Kat - Light
Bikkel - Premium Kat - Light
€ 39,99