Uw winkelmand 0
  • AmigŘitos - Kattensnack Vis

AmigŘitos - Kattensnack Vis   100 gr


De kattensnoepjes van Amigüitos zijn gezonde en natuurlijke snacks voor uw kat. De snacks zijn gemaakt van 100% vers vlees, er zijn dus geen kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd. De Semi-moist kattensnoepjes zijn zacht en makkelijk te breken in kleinere stukjes, toch zijn ze stevig genoeg en kruimelen ze nauwelijks.

De snacks van Amigüitos bevatten meerdere (dierlijke) eiwitbronnen en zijn daarom niet geschikt om te gebruiken in een eliminatiedieet. Ook voor dieren met een overgevoeligheid voor een bepaalde diersoort zijn deze snackjes minder geschikt. Er zijn geen gedroogde ingrediënten zoals gluten, rijst, aardappel, maïs, graan of vleesmeel aan de snacks toegevoegd. Dit betekent dus dat de Amigüitos snoepjes glutenvrij zijn.

Eigenschappen:
- 100% vers vlees
- Glutenvrij
- Semi-moist
- Meerdere dierlijke eiwitbronnen
- Inhoud: 100gram
- Smaak: Vis

Samenstelling:
Vers vlees en verse vis (25% verse vis) Gekiemde peulvruchten: groene erwten (Pisum sativum), witte erwten (Pisum spp.) en linzen (Lens culinaris.) 3% Glycerol, gedroogde algen, gist product van de soort Saccharomyces cerevisiae, 1,5 gr./kg. Glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Analyse:
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (min.) 32%, Ruw vet (max.) 8%, Ruwe As (max.) 9,5%, Ruwe celstof (max.) 1%.

productcode 3299
EAN-code 8437013576772
€ 2,49
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
AmigŘitos - Kattensnack Vis
AmigŘitos - Kattensnack Vis
€ 2,49