Uw winkelmand 0
  • Petlux - Castle Kattenbak 2 in 1

Petlux - Castle Kattenbak 2 in 1   Wit


De kattenbak Castle van Petluxe is een 3 in 1 kattenbak. Het betreft hier een kattenbak met erboven een ligmandje met een kartonnen krabmat.

De kattenbak is rond met een doorsnede van 50cm. Onder in deze kattenbak zit een uitneembare lade zodat u de kattenbak gemakkelijk kunt uitscheppen en reinigen. De lade valt onder een opstaande rand die over de lade heenvalt. Hierdoor is deze bak ook geschikt voor katten die staand plassen en/of sproeiende katten Boven deze lade is de ronde ingang voor uw kat met een uitlooprooster. Het grootste gedeelte van de kattenbakvulling wat aan de pootjes van uw kat blijft hangen zal hier verwijderd worden zodat u zo min mogelijk last uitloop heeft.

Boven op de kattenbak Castle is een heerlijke slaapplaats gecreëerd voor uw dier. Deze ronde slaapplaats is gevuld met een ronde krabmat van karton. Het is bekend dat katten graag op karton liggen maar uiteraard kunt u er ook een heerlijk rond kussen (bv. Het ligkussen Grizzly Brown) in plaatsen. Deze ligplaats biedt u kat een extra ligplekje op een prettige hoogte. Het mandje bovenop de kattenbak is eventueel afneembaar en elders te plaatsen.

De krabmat van karton is uiteraard ook heerlijk om aan te krabben. Deze mat is eenvoudig uitneembaar en er is de mogelijkheid om deze matten extra bij- of na te bestellen. U vindt hier binnenkort de krabmat passend in deze kattenbak Castle.

Eigenschappen:
- Afneembare mand
- Uitneembare lade
- inclusief krabmat
- Kleur: Wit
- Gewicht: 5,5kg
- Afmetingen: 50x50x55cm
- Materiaal: Polystyrene 
- Aanbevolen gewicht: 1- 10kg
- Inhoud: kattenbak, lade, bovendek, mat

 

EAN-code 8720387874194
Bestellen
€ 99,95

€ 99,95
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Petlux - Castle Kattenbak 2 in 1
Petlux - Castle Kattenbak 2 in 1
€ 99,95

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?