Uw winkelmand 0
  • LitterLocker II - Navulling

LitterLocker II - Navulling   Navulcassette


Let op! Dit is slechts een navulcassette die geschikt is voor de LitterLocker II.

De Litter Locker II is een opslagemmer voor vuil strooisel en garandeert dankzij het unieke afdichtsysteem absolute geurvrijheid. Hij is hygiënisch, makkelijk te gebruiken en bespaart u het dagelijkse, lastige weg brengen van de zakken naar de vuilnisemmer. Schep met het meegeleverde schepje (in opbergvak) de vuile kattenbakvulling of andere uitwerpselen in de LitterLocker. Met een simpele trek aan de hendel verdwijnt deze in de plastic zak.

LitterLocker II is een handig systeem, waarin de kattenuitwerpselen, maar ook het samengeklonterde kattengrit met urine, moeiteloos en reukloos verdwijnen.
Dit slimme systeem voorkomt nare luchtjes rond de kattenbak. De kattenbak kan dagelijks schoongeschept worden en de kattenboodschap verdwijnt in het luchtdichte verpakkingssysteem van LitterLocker II.

Het hygienesysteem beschikt over een cartridge met een zevenlaagse geur barrière die de uitwerpselen van katten tot een luchtdicht pakketje verwerkt. Hierbij wordt uitgegaan van een dagelijkse opfrisbeurt van de kattenbak. Daardoor blijft de bak langer schoon en wordt er bovendien veel zuiniger omgesprongen met kattenbakvulling. Dat is prettig voor de portemonnee, fijn voor de poes en een genot voor de huisgenoten.

Eigenschappen:
- Hygiënisch
- Makkelijk in gebruik
- Verpakt de uitwerpselen tot een luchtdicht pakketje
- Voorkomt nare luchtjes
- Gemiddelde gebruiksduur van een navulcassette is 6 tot 8 weken

Navulcassette:
De uit meerdere lagen folie gemaakte plastic zak (10,70 m lang) is absoluut reukloos. Bij een volle emmer, afhankelijk van het aantal katten na ± twee weken, de zak uit de emmer halen en weggooien. Uit de cassette trekt u vervolgends een nieuw stuk zak, door er simpelweg een knoop in te leggen kunt u weer de komende twee weken verder. Mocht de cassette leeg zijn, dan zijn de navulcassettes los vergkrijgbaar bij ons.

Afmetingen:
44cm hoog x 20cm x 25cm

EAN-code 666594200228
€ 7,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
LitterLocker II - Afvalemmer
LitterLocker II - Afvalemmer LitterLocker
€ 21,99
Beezteez - Geurverdrijver - Citrus
Beezteez - Geurverdrijver - Citrus
€ 4,99
Gourmet - Mon Petit 6x50gr
Gourmet - Mon Petit 6x50gr Gevogelte
€ 2,85
Gourmet - Mon Petit 6x50gr
Gourmet - Mon Petit 6x50gr Vis, Vlees
€ 2,85

 

 
Laatst bekeken
LitterLocker II - Navulling
LitterLocker II - Navulling
€ 7,99