Uw winkelmand 0
  • Tabby Tijger - NipNaps Kattenkruid

Tabby Tijger - NipNaps Kattenkruid   Grof


De NipNaps ‘Catnip’  van Tabby Tijger is een speciale mix van de beste zaadstammen uit de regio Northwest Pacific in de Verenigde Staten en Canada. Je kan de Catnip ondermeer gebruiken om de speeltjes weer leuk en favoriet te maken, er thee van te zetten waarmee je oude speeltjes kan doordrengen en weer helemaal favoriet maken. Of gewoon op een leuk plekje ergens in de woning stooien.

Verpakt in luchtdichte potjes, zodat de geur bewaard blijft en het kattenkruid zich niet op termijn gaat mengen met de geur van de verpakking. Bovendien zijn de potjes makkelijk afsluitbaar. De inhoud van de potjes bedraagt ongeveer 100ml.

Het kattenkruid werd geoogst tijdens de piek van het seizoen en zorgvuldig vers verwerkt om een goede droging voor een ultieme potentie te garanderen. Vervolgens worden de kruiden met de hand gezeefd wat ervoor zorgt dat u geen ’stengels’ of uitgedroogd oud kruid in de potjes terugvindt. Gewoon leuk, fris, organisch kattenkruid, geplette bladeren en bloesemknopjes.

NipNaps probeert de kruiden 99,9% zuiver te houden opdat uw kat er op een veilige en vooral gezonde manier van kan genieten. NipNaps kattenkruiden bevatten geen chemicaliën of sprays en alleen gedroogde kippenmest wordt in het seizoen gebruikt om de biologische activiteit in de bodem te verhogen.

NipNaps worden steeds verpakt in een kleine dosis in luchtdichte potjes, zodat de geur lang bewaard blijft en het kruid zich niet op termijn gaat mengen met de geur van een verpakking. Dankzij de luchtdichte glazen potjes blijven de NipNaps kruiden veel langer geuren. Als de potjes op een koele plaats worden opgeslagen (ja, zelf in de ijskast), kan NipNaps kattenkruid zelfs langer dan 18 maanden houden.

Tip:
"marineer" speeltjes waar uw kat op uit gekeken is een tijdje in een afgesloten plasick zak met de Valeriaan. U zult zien dat dit speeltje dan weer opnieuw een enorme aantrekkingskracht heeft op uw dier. Op deze manier kunt u uw kat steeds weer opnieuw een "nieuw" speeltje aanbieden.

EAN-code 8720297240850
Bestellen
€ 4,75

€ 4,75
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Tabby Tijger - Tabbies Kip
Tabby Tijger - Tabbies Kip 100 gram
€ 14,50
Linda - Kattenbak Systeem
Linda - Kattenbak Systeem 50,2 X 38,4 X 40,2cm
€ 34,99
Tribal Fresh Pressed - Puppy Chicken
Tribal Fresh Pressed - Puppy Chicken 2.5Kg
€ 23,99
Tribal Fresh Pressed - Puppy Turkey
Tribal Fresh Pressed - Puppy Turkey 2.5Kg
€ 23,99

 

 
Laatst bekeken
Tabby Tijger - NipNaps Kattenkruid
Tabby Tijger - NipNaps Kattenkruid
€ 4,75

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?