Uw winkelmand 0
  • Puur - Apis

Puur - Apis   100ml


Puur Apis (voorheen Puur Allergie) is een aanvullend diervoeder ter verzorging en verzachting van de gevoelige huid bij insectenbeten. Werkt met name voor honden, katten en paarden die schuren en schilfers hebben (evt. gepaard met haaruitval) in het voorjaar en in de zomer. Puur Apis kan ingezet worden ter preventie van bovenstaande verschijnselen bij honden, katten en paarden, let wel reeds in maart beginnen met de het gebruik van Puur Apis. Er is een synergetisch (versterkend) effect indien Puur Apis en Puur Culico worden gecombineerd. Uitwendig kan de Puur SME Lotion gebruikt worden, dit helpt bij een rode en gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Dosering
Optimale dosering 1-2x daags

  • Paard:       20 - 30 druppels
  • Hond:       10 - 15 druppels
  • Kat:            5 - 10 druppels

1 ml = 20 druppels

Toediening:
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.
Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Samenstelling:
Verdunde extracten van Apis mellifera, goudsbloem (Calendula officinalis), grote brandnetel (Urtica dioica) en zwarte bes (Ribes nigrum). Alcohol 34% v/v.

EAN-code 8718182710397
Bestellen
€ 27,95

€ 27,95
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Puur - Apis
Puur - Apis
€ 27,95

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?