Uw winkelmand 0
  • Aqua Coolkeeper Collar - Pacific Blue

Aqua Coolkeeper Collar - Pacific Blue   01 XXS


De Aqua Coolkeeper is een verkoelende halsband voor uw hond. Hiermee kunt u uw hond beschermen tegen oververhitting. Een hond zweet niet, maar hijgt om de temperatuur van zijn lichaam te reguleren. Dit kost heel veel energie voor uw hond, en zal resulteren in een lusteloze hond. Met een Aqua Coolkeeper kunt u  uw hond verkoeling bieden tijdens de warme zomermaanden.

In de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen dat bij het dragen precies de slagaders in de nek bedekt. Doordat slagaders aan de oppervlakte van de huid liggen, stroomt het bloed direct langs het verkoelende reservoir waardoor het gehele lichaam uiteindelijk verkoeling ondervindt. U kunt het effect vergelijken met het houden van de polsen onder stromend koud water. 

Gebruiksaanwijzing
Dompel de Aqua Coolkeeper maximaal 15 minuten onder koud water en masseer zachtjes de koelhalsband. De koelkristallen in de halsband zullen zich dan volzuigen met het koele water. De koele eigenschap blijft vervolgens minimaal 2 dagen behouden. De halsband zal wat uitzetten en wordt daardoor zacht en comfortabel voor uw hond. 
U kunt het product veelvuldig gebruiken. De halsband zal na het onderdompelen vochtig aanvoelen. Het is mogelijk de halsband zachtjes uit te wringen, niet te hard! Na een paar uur zal het meeste vocht weg zijn. U kunt de hond desondanks wel de koelhalsband om doen. De kristallen in de halsband zullen heerlijk koel blijven.

Let op:
- Gebruik een ijskoud product nooit direct op uw hond, dat is onprettig en niet goed voor de spieren.
- Als u langer gebruik wilt maken van de Aqua Coolkeeper, zorg er dan voor dat wanneer u de koelhalsband wil opbergen, deze helemaal droog is. Dit kan enkele dagen duren. Buiten in de wind zal hij sneller drogen. Berg daarnaast de koelhalsband nooit op in een plastic zak wanneer deze nog wat vochtig is, dit kan schimmel veroorzaken.

productcode AQCOPB
EAN-code 8717495040320
Bestellen
€ 6,95  € 4,17
€ 7,99  € 4,79
€ 7,99  € 4,79
€ 11,99  € 7,19
€ 16,99  € 10,19

€ 6,95  € 4,17
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Aqua Coolkeeper Collar - Pacific Blue
Aqua Coolkeeper Collar - Pacific Blue
€ 6,95  € 4,17

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?