Uw winkelmand 0
  • Aqua Coolkeeper - Pet Jacket Blue

Aqua Coolkeeper - Pet Jacket Blue   09 L


Het Aqua Coolkeeper Jacket houdt uw huisdier koel tijdens warme perioden. Het vest werkt met een speciaal ontwikkelde HydroQuartz. Als HydroQuartz in aanraking komt met water zal dit in een verkoelende gel veranderen. Het Aqua Coolkeeper jasje kan in verschillende situaties ingezet worden. Denk hierbij aan tijdens het reizen,  sporten, spelen of tijdens andere buitenactiviteiten.

Gebruiksaanwijzing:
Dompel de Aqua Coolkeeper maximaal 15 minuten onder koud water en masseer zachtjes . De koelkristallen in het jasje zullen zich dan volzuigen met het koele water. De koele eigenschap blijft vervolgens minimaal 2 dagen behouden. Het jasje zal wat uitzetten en wordt daardoor zacht en comfortabel voor uw hond. 
U kunt het product veelvuldig gebruiken. De jasje zal na het onderdompelen vochtig aanvoelen. Het is mogelijk het jasje zachtjes uit te wringen, niet te hard! Na een paar uur zal het meeste vocht weg zijn. U kunt de hond desondanks wel de koeljas om doen. De kristallen in het jasje zullen heerlijk koel blijven.

EAN-code 8717495029905
€ 44,99  € 26,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Aqua Coolkeeper - Pet Jacket Blue
Aqua Coolkeeper - Pet Jacket Blue
€ 44,99  € 26,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?