Uw winkelmand 0
  • Energique Hond Vitaal Glutenvrij

Energique Hond Vitaal Glutenvrij   3kg


Let op! Dit is alleen in de winkel verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd. Besteld u diepvriesvoer en wilt u graag dat we het afsturen? Dan nemen we contact met u op over de verzending, dit is uw eigen risico.

Hond Vitaal is een complete vleesmaaltijd geschikt voor honden met een voedselintolerantie, en kan ernstige huidproblemen (hotspots),diarree, (chronische) blaasgruis of virale infecties helpen voorkomen.

Energique heeft samen met dierenarts Drs. Ing. M. Feenstra een nieuwe complete hypoallergeen, graan- en glutenvrije maaltijd ontwikkeld, HondVitaal.

Energique HondVitaal is een natuurlijke en verantwoorde diepvries vleesmaaltijd geschikt voor alle rassen vanaf 10 weken. De maaltijd is hypoallergeen en samengesteld uit 4 unieke eiwitbronnen van kip, witte vis, paardenmelk en geitenmelk. Verpakt in handige vleesschijven van 100g. per stuk. De vleesschijven zijn makkelijk te ontdooien. U kunt eenvoudig uw hond de juiste hoeveelheid aanbieden. HondVitaal is voor volwassen honden en pups. De maaltijd is graan- en glutenvrij.

Samenstelling:

kip, witte vis, gezamenlijk 90%, rijst, paardenmelkpoeder, geitenmelkpoeder, Omega 3-, 6- en 9 oliën.

Houdbaar:

12 maanden bij -18 graden Celsius

EAN-code 8716566395567
€ 22,50
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Energique Hond Vitaal Glutenvrij
Energique Hond Vitaal Glutenvrij
€ 22,50