Uw winkelmand 0
  • Prins - Dieet Gewichtscontrole

Prins - Dieet Gewichtscontrole   10 kg.


Prins Dieet Gewichtscontrole is speciaal ontwikkeld  voor honden met overgewicht én om honden met diabetes mellitus te ondersteunen. Een verlaagde zetmeelopname ondersteunt een evenwichtige bloedsuikerspiegel. De brok bevat een laag energiegehalte en extra voedingsvezels om uw hond op een verantwoorde manier af te laten vallen. De stof L-carnitine helpt daarbij, dit stimuleert de vetstofwisseling. De extra voedingsvezels die zijn toegevoegd aan de voeding helpen het hongergevoel te verminderen

De Prins Dieet Gewichtscontrole heeft als doel een stabiel en gezond gewicht te verkrijgen en/of te behouden en om schommelingen in de bloedsuikerspiegel te voorkomen.

Belangrijke eigenschappen
- Volledige dieetvoeding
- Geschikt voor honden met overgewicht
- Ondersteunt honden met diabetes mellitus
- L-carnitine stimuleert de vetstofwisseling
- Extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen

Voedingsadvies
De hoeveelheden voer vermeld op de afbeelding is de dagelijkse aanbevolen voerbehoefte gram/dag. In de praktijk kan, indien nodig, hiervan worden afgeweken. Kijk altijd naar de conditie van uw hond. Verdeel de voeding over minstens 2 maaltijden per dag.

Let op
Gebruik de voeding tot het gewenste lichaamsgewicht is bereikt of aanvankelijk maximaal 6 maanden. Het wordt aangeraden om voor gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen.

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, mais, gevogelte eiwithydrolysaat, rijst, cellulose, voedingsvezels, gedroogde cichoreipulp, maisgluten, gedroogd hemoglobine, dierlijke vetten, hydrolysaat van gist, zalmolie, plantaardige olie, Fructo-Oligo-Sachariden (FOS).

Analyse
- 30 % Ruw eiwit
- 10 % Ruw vet
- 15 % Ruwe celstof
- 7 % Ruwe as
- 8 % Vocht

productcode 80015
EAN-code 8713595800154
€ 45,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Prins - ProCare - Standard Fit
Prins - ProCare - Standard Fit 15kg
€ 39,95
Prins - ProCare Croque - Junior Performance
Prins - ProCare Croque - Junior Performance 10kg
€ 38,95
Biofood - Rol
Biofood - Rol Large (25-27cm)
€ 3,75

 

 
Laatst bekeken
Prins - Dieet Gewichtscontrole
Prins - Dieet Gewichtscontrole
€ 45,95