Uw winkelmand 0
  • Prins - Kip en Groenten - Graan vrij

Prins - Kip en Groenten - Graan vrij   600gr


Let op! Dit is alleen in de winkel verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd. Besteld u diepvriesvoer en wilt u graag dat we het afsturen? Dan nemen we contact met u op over de verzending, dit is uw eigen risico.

TotalCare Chicken & Vegetables Complete is een hoogwaardige graanvrije diepvries vers vleesvoeding geschikt voor alle honden, van pup tot senior. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem, een optimale darmflora en een gezonde en glanzende vacht. Sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. TotalCare Chicken & Vegetable Complete bevat géén granen.

Het vlees op een koele plaats ontdooien. Na het ontdooien twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Serveren op kamertemperatuur. Het vlees kan rauw worden gegeven. Verdere bereiding is niet nodig. Geef Prins TotalCare als hoofdmaaltijd of ter afwisseling op een andere voeding. TotalCare Chicken & Vegetable Complete is uitstekend te gebruiken in combinatie met een brokvoeding, zoals Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Eigenschappen:
- Bevat geen tarwe
- Zorgen voor een evenwichtige darmflora
- Ondersteund het immuunsysteem

EAN-code 8713595450168
€ 4,25
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Renske - Hond -  Zalm
Renske - Hond - Zalm 395 gr
€ 2,55
Energique - Houdbare vlees maaltijd - Lam & Rijst
Energique - Houdbare vlees maaltijd - Lam & Rijst 1 x 800 gr
€ 3,99
Renske - Hond - Eend & Konijn
Renske - Hond - Eend & Konijn 395 gr
€ 2,35

 

 
Laatst bekeken
Prins - Kip en Groenten - Graan vrij
Prins - Kip en Groenten - Graan vrij
€ 4,25