Uw winkelmand 0
  • ECOstyle - Hond SPIEREN & GEWRICHTEN

ECOstyle - Hond SPIEREN & GEWRICHTEN   1,5kg


ECOstyle SPIEREN&GEWRICHTEN hondenvoer lost spier- en gewrichtsproblemen op en pakt deze bij de basis aan. Deze hondenvoeding werkt pijnstillend en door de specifieke kruidensamenstelling voor spier- en gewrichtsproblemen verminderen de symptomen binnen 3 maanden.

De speciale ingrediënten waarmee SPIEREN&GEWRICHTEN van ECOstyle is verrijkt bieden ondersteuning voor de gezondheid van gewrichten bij slijtage (osteoartritis) en dragen bij aan het remmen van ontstekingsreacties. De voeding heeft een pijnstillende werking en remt de kraakbeenafbraak af. Door de extra zalmolie met hoge concentraties omega-3-vetzuren en de speciale kruidenextracten wordt de groei van nieuw kraakbeen bij uw hond juist gestimuleerd! Bèta-glucanen en collageeneiwit helpen de hond om weer gemakkelijker en zonder pijn te bewegen.

Specificaties
- Ondersteunt de gewrichten bij slijtage
- Met unieke werkzame ingrediënten
- Remt ontstekingsreacties met natuurlijke pijnstilling
- Binnen 3 maanden sterke vermindering van de klachten
- In SPIEREN&GEWRICHTEN zitten onder meer de volgende 4 kruiden:
   * Boswellia: werkt tegen ontstekingen
   * Paardenbloemwortel: ondersteunt de lever
   * Wildenbast: werkt pijnverlichtend
   * Zalmolie: voor soepele spieren en gewrichten

Samenstelling
- Gevogelte
- Gerst
- Vleesmix (rund, varken, lam)
- Tarwe
- Maïs
- Gehydrolyseerd collageen eiwit
- Rijst
- Rijstzemelen
- Lijnzaadolie
- Visolie (zalm 2.1%)
- Bietenpulp
- Lijnzaad
- Dierlijk vet (gevogelte)
- Gist
- Mineralen (kaliumchloride)
- Gistextract (bron van bèta-glucanen)
- Extract van schaal- en weekdieren (bron van glucosamine)
- chondroïtinesulfaat

Voedingsadvies
Zie afbeelding voor de juiste hoeveelheid hondenvoeding voor het gewicht van uw hond!

Tips
1. Bij de ene hond is er resultaat zichtbaar binnen enkele weken, bij een andere hond kan dit wel 3 maanden duren. Stop dus niet te snel als zichtbaar resultaat even op zich laat wachten, maar geef deze voeding minstens 3 maanden de kans om zich te bewijzen!
2. Bewegen is voor een goede gezondheid van jouw hond erg belangrijk.  Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, die de hond in rust van nature nauwelijks heeft. Door te bewegen kunnen, samen met de ECOstyle voeding,  ook de organen en klieren hun werk goed doen!
3. Als een hond pijn heeft bij het bewegen zal hij dit proberen te ontwijken, waardoor hij  steeds strammer wordt en bewegen pijnlijker. SPIEREN & GEWRICHTEN vermindert de klachten en werkt pijnstillend, waardoor de hond weer met plezier en gemakkelijker gaat bewegen. De hond wordt weer vrolijk en actief!

ECOstyle SPIEREN&GEWRICHTEN dient ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. Wij raden u aan om voor gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur de dierenarts te raadplegen en na max. 3 maanden te evalueren of de hondenvoeding de klachten sterk vermindert.

Volledig hondenvoer van ECOstyle
ECOstyle hondenvoeding bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. Er ontstaan geen eiwitreststoffen die voor problemen kunnen gaan zorgen!

De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid.

En natuurlijk is de ECOstyle diervoeding dierproefvrij!

Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen.

productcode 3533
EAN-code 8711731003360
Bestellen
€ 12,95
€ 29,95
€ 49,95

€ 12,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Schesir - Sterilized & light met kip
Schesir - Sterilized & light met kip 1,5kg
€ 11,85
Bikkel - Premium - Maintenance Large Breed
Bikkel - Premium - Maintenance Large Breed 2,5 kg
€ 8,99

 

 
Laatst bekeken
ECOstyle - Hond SPIEREN & GEWRICHTEN
ECOstyle - Hond SPIEREN & GEWRICHTEN
€ 12,95