Uw winkelmand 0
  • Proplan - Medium&Large Adult 7+

Proplan - Medium&Large Adult 7+   3 kg


Een complete voeding voor honden van 7 jaar en ouder.

Senior 7+ Original bevat een gepatenteerde mix van voedingsstoffen, ANTI AGE, die bewezen heeft de alertheid, mentale kracht en hersenfunctie van ouder wordende honden te helpen verbeteren. Gemaakt met kip als belangrijkste ingrediënt.
Met PRO PLAN krijgt uw hond een complete voeding voor een lang en gezond leven.

Anti age:
Bevat een gepatenteerde mix van voedingsstoffen, die heeft aangetoond de alertheid en mentale kracht te helpen verbeteren. Het helpt het reactievermogen van uw oudere hond te bevorderen, zodat een sterke band tussen u en uw hond kan blijven bestaan.

Acti mobility:
Helpt een gezond gewicht en soepele gewrichten te behouden om uw hond langer actief te helpen houden.

Pro immune:
Verhoogde gehaltes aan antioxidanten voor het oudere immuunsysteem om te helpen vechten tegen de uitdagingen van het ouder worden.

  • Hoogwaardige kwaliteit vet, eiwit en koolhydraten om het spijsverteringssysteem te helpen ondersteunen en te beschermen.
  • Hoogwaardige kwaliteit eiwit, omega 3- en 6-vetzuren, vitamines en mineralen voor een sterke, elastische huid en een dikke vacht, zodat de hond beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.


Ingrediënten:
Kip (14%), Gedehydreerd gevogelte-eiwit, Maïsgluten, Tarwe, Maïs, Rijst (12%), Bietenpulp, Plantaardige oliefracties, Digest, Tarwegluten, Kaliumchloride, Dierlijk vet, Visolie, Calciumfosfaat, Mineralen, Natriumchloride, L-Lysine.

productcode 155
EAN-code 7613035124974
€ 18,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Bikkel - Rolls Kip
Bikkel - Rolls Kip 200 gr (20st.)
€ 1,69
Bikkel - Trainer Wild & Kip
Bikkel - Trainer Wild & Kip 200 gr
€ 1,75

 

 
Laatst bekeken
Proplan - Medium&Large Adult 7+
Proplan - Medium&Large Adult 7+
€ 18,99