Uw winkelmand 0
  • Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin

Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin   14 kg


Een complete voeding voor honden van 7 jaar en ouder met een gevoelige huid.

Een gezonde huid is van groot belang voor het welzijn van uw oudere hond. Bij oudere honden die overgevoelig zijn voor voedsel kan het helpen als het aantal eiwitbronnen zo laag mogelijk wordt gehouden, zodat deze honden minder snel een nadelige reactie op hun voedsel krijgen.

PRO PLAN Senior 7+ Sensitive bevat hoogwaardige ingrediënten met slechts 3 eiwitbronnen (zalm, maïs en rijst), wat gunstig kan zijn voor gevoelige honden. De voeding bevat geen tarwe, soja of rundvlees*, de meer gebruikelijke eiwitbronnen, die ook vaker allergische reacties veroorzaken. Met zalm, een zeer smakelijke coating, en zonder andere dierlijke eiwitbronnen, worden huidklachten als gevolg van veel voorkomende voedselallergieën verminderd.

Sensi derma:
Speciaal samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, geen kleurstoffen en kunstmatige conserveringsmiddelen, en een beperkt aantal eiwitbronnen voor honden met een gevoelige huid, omdat zij sneller een overgevoeligheidsreactie vertonen als de voeding meerdere eiwitbronnen bevat. Zalm als enige dierlijke eiwitbron helpt de voedseltolerantie bij gevoelige honden te verbeteren. Zalm is rijk aan omega 3 vetzuren, deze hebben een ontstekingsremmende werking op de huid.

Hoge tolerantie formule:
Bevat een beperkt** aantal eiwitbronnen om de mogelijke huidreacties van gevoelige oudere honden te helpen verminderen.

Pro immune:
Verhoogde gehaltes aan antioxidanten voor het oudere immuunsysteem om te helpen vechten tegen de uitdagingen van het ouder worden.

  • Hoge concentraties omega 3-vetzuren helpen de gewrichten gezond te houden en soepel te bewegen.
  • Hoogwaardige kwaliteit eiwit, omega 3- en 6-vetzuren, vitamines en mineralen voor een sterke, elastische huid en een dikke vacht, zodat de hond beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

* Kan sporen bevatten.
** Ten opzichte van Senior 7+ Original.
 
Ingrediënten:
Zalm (17%), Gedehydreerd zalmeiwit (15%), Maïs, Maïsmeel, Maïsgluten, Rijst (9%), Dierlijk vet, Digest, Bietenpulp, Gezuiverde cellulose vezel, Kaliumchloride, Mineralen.

productcode 156
EAN-code 7613035123540
€ 49,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin
Proplan - Medium&Large Adult 7+ Sensitive Skin
€ 49,99