Uw winkelmand 0
  • Proplan - Large Robust Adult Chicken

Proplan - Large Robust Adult Chicken   14 kg


Een complete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw.

Een speciale combinatie van L-carnitine en optimale eiwit- en vetgehaltes helpen vetopslag te reguleren. Bovendien bevat deze voeding hoge glutaminegehaltes uit vlees om het gevoelige spijsverteringssysteem van grote rassen te helpen beschermen. Met PRO PLAN krijgt uw hond een complete voeding voor een lang en gezond leven.

Pro bifidus:
Bevat een natuurlijke bron van prebiotica waarvan aangetoond is dat het de bifidobacteriën laat toenemen, voor een betere balans van de darmflora. Het helpt ook de cellen van de darmen te voeden voor een gezonder spijsverteringskanaal.

Robuuste lichaamsbouw:
L-Carnitine, in combinatie met de juiste eiwit- en vetgehaltes, om de vetopslag te helpen reguleren en zo de belasting van de gewrichten te verminderen.

  • Verhoogde gehaltes vitamine E en C om te helpen de vrije radicalen tegen te gaan en een sterk immuunsysteem te ondersteunen.
  • Hoge glutaminegehaltes uit vlees helpen het gevoelige spijsverteringssysteem van grote rassen te beschermen.
  • Hoogwaardig eiwit, omega 3- en 6-vetzuren, vitamines en mineralen helpen een sterke, gezonde huid en vacht op te bouwen.
  • Met kip als belangrijkste ingrediënt.


    Ingrediënten:

  • Kip (19%), Tarwe, Maïs, Maïsglutenmeel, Gedehydreerd gevogelte-eiwit, Rijst (7%), Bietenpulp, Digest, Plantaardige vezel, Gedehydreerde viseiwitten, Dierlijk vet, Eipoeder, Calciumfosfaat, Natriumchloride, Kaliumchloride, Visolie, Mineralen, L-Lysine, DL-Methionine.

productcode 149
EAN-code 7613035120426
€ 48,49
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Proplan - Large Robust Adult Chicken
Proplan - Large Robust Adult Chicken
€ 48,49