Uw winkelmand 0
  • Proplan - Large Robust Puppy

Proplan - Large Robust Puppy   3 kg


Een complete voeding voor puppies van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw.

PRO PLAN Puppy Large Robust is speciaal samengesteld voor grotere puppies met een robuuste lichaamsbouw. Gemaakt met hoogwaardige kip als belangrijkste ingrediënt. Een speciale combinatie van L-carnitine met een optimale hoeveelheid eiwit en vet houdt de opslag van vet tijdens de groei van robuuste puppies onder controle.

PRO PLAN Puppy Large Robust bevat OPTI START voor een sterk immuunsysteem, een goedwerkend spijsverteringssysteem en een gezonde huid en vacht. De optimale start van een lang en gezond leven.

Opti start:
Natuurlijke afweerstoffen uit biest, die de immuunrespons aantoonbaar met 50% verbetert*. Het zorgt tevens voor een goede balans tussen de goede en slechte bacteriën in de darmen van de pup om veel voorkomende ongemakken tijdens de puppyfase weerstand te helpen bieden.

Robuuste lichaamsbouw:
Een speciale combinatie van L-carnitine met een optimale hoeveelheid eiwit en vet houdt de opslag van vet tijdens de groei van robuuste puppies onder controle.

Hersenen en gezichtsvermogen:
Bevat DHA, van oorsprong aanwezig in moedermelk, essentieel voor een betere ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen.

  • Hoogwaardige kip als belangrijkste ingrediënt.
  • Hoge glutaminegehaltes uit vlees om het gevoelige spijsverteringssysteem van grote rassen te helpen beschermen.
  • Optimale hoeveelheden calcium, fosfor en andere mineralen voor sterke botten en tanden.
  • Hoogwaardige kwaliteit eiwit, omega 3- en 6-vetzuren, vitamines en mineralen voor een sterke, gezonde huid en vacht, zodat de hond beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

*Een toename van afweerstoffen met 50% na 6 maanden wanneer ze uitsluitend gevoed werden met een voeding verrijkt met colostrum (PRO PLAN Puppy OptiStart) in vergelijking met voeding zonder colostrum. [Nestlé Purina onderzoek]

Ingrediënten:
Kip (18%), Tarwe, Maïsgluten, Gedehydreerd gevogelte-eiwit, Maïs, Rijst (7%), Dierlijk vet, Plantaardige vezel, Digest, Bietenpulp, Gedehydreerde viseiwitten, Eipoeder, Calciumfosfaat, Visolie, Kaliumchloride, Natriumchloride, Mineralen, Rundercolostrum, L-Lysine, DL-Methionine.

productcode 142
EAN-code 7613035114647
Bestellen
€ 18,95
€ 46,99

€ 18,95
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Proplan - Large Robust Puppy
Proplan - Large Robust Puppy
€ 18,95