Uw winkelmand 0
  • Royal Canin - Golden Retriever Junior 29

Royal Canin - Golden Retriever Junior 29   1 KG


Deze brokken van Royal Canin Junior zijn speciaal ontwikkeld voor Golden Retriever pups tot 15 maanden. De voeding bevat een speciale samenstelling van voedingsstoffen om de natuurlijke weerstand en de vacht van uw hond te ondersteunen. De huid van golden retrievers is uiterst gevoelig, en daarom speelt de juiste voeding een belangrijke rol. De bernagie-olie en biotine in de brokken bevorderen de groei van een glanzende vacht. De aminozuren ondersteunen daarbij de vachtvorming door de productie van keratine. Daarnaast bevat de voeding chondroïtinesulfaat en glucosamine. Dit ondersteunt de bescherming van de gewrichten en een harmonische botopbouw. De receptuur is gericht op de bijzondere voedingsbehoeften van de Golden Retriever.

Bijzondere eigenschappen
- Complete voeding afgestemd op de behoften van uw jonge Golden Retriever
- Ondersteunt de spijsvertering wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren
- Ondersteunt de huid en de dichte vacht
- Speciale brok voor de Golden Retriever waardoor uw pup de brok makkelijk kan oppakken en kauwen
- Een complex van pantotheenzuur, nicotineamide, histidine, inositol en choline kunnen de huidbarrière versterken

Voedingsadvies
Op de verpakking staan richtlijnen voor de hoeveelheid die u uw hond moet geven. Dit is een richtlijn, kijk altijd naar de behoeften en het uiterlijk van uw hond en pas hierop de voeding aan. Zorg daarnaast altijd dat er vers drinkwater beschikbaar is voor uw hond.

Samenstelling
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, tarwe, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie (0.1%), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analyse
- 29% Ruw eiwit
- 16% Ruw vet
- 6,5 % Ruwe as
- 3,8 % Ruwe celstof
- 9,5 % Vocht

productcode 67
EAN-code 3182550751247
Bestellen
€ 9,10
€ 23,69
€ 59,99

€ 9,10
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Royal Canin - Golden Retriever Junior 29
Royal Canin - Golden Retriever Junior 29
€ 9,10