Uw winkelmand 0
  • Aqua Coolkeeper Bandana - Camouflage

Aqua Coolkeeper Bandana - Camouflage   XXS


De Aqua Coolkeeper Bandana houdt uw huisdier koel tijdens warme perioden. De bandana werkt met een speciaal ontwikkelde HydroQuartz. Als HydroQuartz in aanraking komt met water zal dit in een verkoelende gel veranderen. De Aqua Coolkeeper bandana kan in verschillende situaties ingezet worden. Denk hierbij aan tijdens het reizen,  sporten, spelen of tijdens andere buitenactiviteiten.

Gebruiksaanwijzing:
Dompel de Aqua Coolkeeper maximaal 15 minuten onder koud water en masseer zachtjes . De koelkristallen in de bandana zullen zich dan volzuigen met het koele water. De koele eigenschap blijft vervolgens minimaal 2 dagen behouden. De bandana zal wat uitzetten en wordt daardoor zacht en comfortabel voor uw hond. 
U kunt het product veelvuldig gebruiken. De Aqua Coolkeeper bandana zal na het onderdompelen vochtig aanvoelen. Het is mogelijk om de bandana zachtjes uit te wringen, niet te hard! Na een paar uur zal het meeste vocht weg zijn. U kunt de hond desondanks wel de bandana om doen. De kristallen in de bandana zullen heerlijk koel blijven.

productcode 4922
EAN-code 8717495037085
Bestellen
€ 9,99  € 5,99

€ 9,99  € 5,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Aqua Coolkeeper Bandana - Camouflage
Aqua Coolkeeper Bandana - Camouflage
€ 9,99  € 5,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?