Uw winkelmand 0
  • Tre Ponti - Mesh Fibbia Reflecterend (rood)

Tre Ponti - Mesh Fibbia Reflecterend (rood)   1,5 tot 4 kg


FIBBIA SERIE  voor zeer kleine tot kleine honden

De Fibbia hondentuigen zijn ontwikkeld voor zeer kleine tot kleine hondenrassen. Het ontwerp van deze Fibbia serie is bijzonder innovatief qua model en vormgeving en voorzien van een makkelijke klik sluiting. Deze hondvriendelijke tuigjes kantelen niet en geven nergens negatieve druk. De doordachte pasvorm zorgt voor een uitzonderlijk draagcomfort, waarin elke hond zich prettig zal voelen.

De Fibbia serie is leverbaar in de basic uitvoering en in een soft serie uitvoering. Ook aan de modieuze kleine honden is gedacht. Kijk hiervoor bij de Fashion en de Couture Fibbia modellen.

EIGENSCHAPPEN:
Tre Ponti tuigen zijn allen gebaseerd vanuit het idee om de hond een zo optimaal mogelijke bewegingsvrijheid te verlenen tijdens het gebruik van de tuigen. Tre Ponti tuigen drukken tijdens het gebruik nergens op negatieve drukpunten.

De basistuigen zijn gemaakt van een niet allergisch, vederlicht en duurzaam materiaal. De kern is gevuld met een laag canvas, geen enkele rek dus en oersterk! Het materiaal wordt niet tot nauwelijks nat en houdt geen hondenharen vast.

Tre Ponti heeft er voor gekozen om niet één type tuig te ontwikkelen voor alle honden en vervolgens het formaat van dit model voor elk grootte hond aan te passen. Nee, er is bewust gekozen om voor verschillende formaten honden een ander model te ontwikkelen, waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de grootte en de specifieke behoeften van de hond. Hierdoor ontstaat het meest optimale tuig voor elk formaat hond, of voor specifieke doeleinden.

Door de ergonomische vormgeving is irritatie of wrijving bij de oksels (voorpoten) onmogelijk. Dit in combinatie met de optimale bewegingsvrijheid maakt dat de Tre Ponti tuigen ook uitermate geschikt zijn voor honden die sporten (Flyball, Agility, Fietsen, etc.). Ook worden speciaal aangepaste Tre Ponti tuigen inmiddels ingezet voor hulphonden.

Alle Tre Ponti producten worden handgemaakt in Italië.

VOORDELEN BASIC TUIGEN
- Doordachte ergonomische pasvorm
- Optimale bewegingsvrijheid voor uw hond
- Vederlicht, allergievrij, maar oersterk materiaal
- Gedragsdoorbrekende eigenschappen
- Geen ‘kantelen’ van het tuig
- Perfecte controle over uw hond
- Geen irritatie of wrijving bij de oksels
- Het materiaal houdt geen haren vast
- Het materiaal neemt geen ‘hondenlucht’ aan
- De tuigen zijn watervast en snel droog
- Eenvoudig om en af te doen
- Eenvoudig te reinigen
- Bij de juiste maat is onbedoeld 'uitstappen' onmogelijk.
- Geschikt als wandel- en fietstuig
- Geschikt voor ‘sport’ honden
- Met precisie handgemaakt Italiaans design
- Innovatief en gepatenteerd

Mesh
Het Fibbia Mesh hondentuigje is gemaakt van comfortabel mesh. Dit tuigje is van goede kwaliteit met een Italiaans design en een uitstekende afwerking. De Fibbia Mesh is een lichtgewicht en zacht hondentuigje. De vormgeving en het materiaal van dit hondentuigje geeft geen irritatie of schuurplekken onder de oksels. Het is zacht luchtig en comfortabel om te dragen.

Heeft u vragen over de juiste maat voor uw hond? Neem gerust contact met ons op of zoek ons op in de winkel, wij helpen u graag voor het opmeten en passen van het geschikte tuig voor uw hond!

EAN-code 8031430000973
Bestellen
€ 24,49  € 18,37
24,75

€ 24,49  € 18,37
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Tre Ponti - Mesh Fibbia Reflecterend (rood)
Tre Ponti - Mesh Fibbia Reflecterend (rood)
€ 24,49  € 18,37

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?