Uw winkelmand 0
  • Beaphar Vlooienband Canishield Hond

Beaphar Vlooienband Canishield Hond   Klein en Middel, 45cm


Canishield® 0.77g halsband voor kleine en middelgrote honden. Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden, Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken, Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5,5 maanden. Geschikt voor honden vanaf 7 weken. De band is geurloos en eenvoudig aan te brengen. Niet gebruiken bij katten.

Bekijk hier de Canishield vlooienband voor honden

Gebruiksaanwijzing:
Haal de halsband pas vlak voor aanbrengen uit het beschermende sachet. Bevestig de halsband rond de nek van het dier niet te los en niet te strak: houdt twee platte vingers ruimte tussen de halsband en de nek van de hond. Knip het overtollige gedeelte van de band af (ca. 5cm voorbij de gesp). Controleer regelmatig of de band niet te strak of te los zit en pas indien nodig de lengte aan door de gesp in te knijpen en de band in de juiste positie te schuiven.

Samenstelling: 
Deltamethrin 0.77g, Carbon Zwart, Geëpoxideerde sojaolie, Diisonyl adipaat, Trifenylfosfaat, Polyvinylchloride, Calciumstearaat, Zinkstearaat, Stearinezuur

EAN-code 8711231171965
Bestellen
€ 15,99
€ 17,99

€ 15,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Beaphar Vlooienband Canishield Hond
Beaphar Vlooienband Canishield Hond
€ 15,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?