Uw winkelmand 0
  • Vetericyn - Eye Wash

Vetericyn - Eye Wash   90ml


 Voor alle Dieren in alle leeftijden.

- Meest geliefde dierverzorgingsproducten in de VS. 

- Aanbevolen door de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Vetericyn® Oogzorg is een effectieve en innovatieve plaatselijke oplossing ter verzorging van de ogen. Te gebruiken om de ogen te reinigen en te kalmeren. Deze oplossing is vrij van steroïden en antibiotica, niet giftig en hoeft niet nagespoeld te worden. Vetericyn® Plus Oogzorg is pH-neutraal, waardoor het niet prikt bij het aanbrengen. 

Toepassingen
Voor de verzorging en hygiëne van geprikkelde ogen bij alle soorten dieren. Te gebruiken om slijmafscheiding en andere uitstoot weg te wassen. Vetericyn® Plus Oogzorg ondersteund de conditie van het oog.

Gebruiksaanwijzingen:
 Veeg overtollige vloeistof dat zich in de hoeken van de ogen heeft verzameld weg. Spoel de ogen voorzichtig met Vetericyn®. Breng twee keer per dag aan, totdat het aangedane gebied hersteld is. Naspoelen is niet nodig.

Ingrediënten:
 Geëlektrolyseerd water (H20)(99,923%), Natriumchloride (NaCi), Natriumhypochloriet (NaOCI), & Waterstofhypochloriet (HOCI) fosfaten  

Waarschuwingen:
 Alleen voor uitwendig gebruik. Onderbreek het gebruik als de kwaal verergert en neem contact op met uw dierenarts. Alleen voor gebruik op dieren. Niet voor gebruik op mensen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Veilig in het geval van oplikken door het dier. Niet geschikt om te injecteren. Raadpleeg altijd een dierenarts in het geval van systemische ziektes. 

Bewaaradvies:
 
Bewaar op kamertemperatuur en buiten direct zonlicht of warmte. NIET LATEN BEVRIEZEN, daardoor kan het product zijn werking verliezen. Na gebruik de verpakking verzegelen of afsluiten.

EAN-code 818582012164
Bestellen
€ 13,95

€ 13,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Carnibest Lamslong Plat/Vlak
Carnibest Lamslong Plat/Vlak 200 gram
€ 5,49
Buffel / Runderstaart 45 - 60cm (buffelhuid)
Buffel / Runderstaart 45 - 60cm (buffelhuid) 45 - 60cm
€ 2,50
Runderstrot
Runderstrot ca. 35 cm
€ 1,79
Chuckit! - Ultra tug
Chuckit! - Ultra tug Large
€ 17,99

 

 
Laatst bekeken
Vetericyn - Eye Wash
Vetericyn - Eye Wash
€ 13,95